Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
lokomotiv kuban-panathinaikos 2 2.50, 2/2 3.10
Karabatić 4,5+
Pukhovski 3,5+
Duvnjak 4,5+
Lazarov 7,5+
Hrvatska 2
15,50
Pukhovski 3,5+
Duvnjak 4,5+
Lazarov 7,5+
Hrvatska 2
15,50
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
na kakvim si ti dečko drogama, pa nijedan par nećeš pogoditi, kakve su to gluposti????BenjooJutub je napisao/la:
Prepišite pa da zajedno slavimo, ovo prolazi ljudi moji
- BenjooJutub
- Kontakt:
pa šta?osbadboy004 je napisao/la:na kakvim si ti dečko drogama, pa nijedan par nećeš pogoditi, kakve su to gluposti????BenjooJutub je napisao/la:
Bolan boli te qrac što je pao tiket,bezze ti je komentar sviju mi.BenjooJutub je napisao/la:pa šta?osbadboy004 je napisao/la:na kakvim si ti dečko drogama, pa nijedan par nećeš pogoditi, kakve su to gluposti????BenjooJutub je napisao/la:
Jbo ga ti,ak imaš šta sigurno napiši da i mi prepišemo,a ne da bez ikakve potrebe komentarišeš.
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
13,5/Hrvatska(Hrvatska-Makedonija) br.golova 1p over 1.80
idemo ludo idemo jako
idemo ludo idemo jako
- zlatniljiljan
- Kontakt:
a dule preko 4.5?zgmiky je napisao/la:13,5/Hrvatska(Hrvatska-Makedonija) br.golova 1p over 1.80
idemo ludo idemo jako
Hrvatska 1
Duvnjak 4,5 vise
2,46
Pa nek se yebe i princeza
Duvnjak 4,5 vise
2,46

ide dule preko i on do poluvremena ko i nikolazlatniljiljan je napisao/la:a dule preko 4.5?zgmiky je napisao/la:13,5/Hrvatska(Hrvatska-Makedonija) br.golova 1p over 1.80
idemo ludo idemo jako
i ovo bi trebalo proći
4,5/Hrvatska(Hrvatska-Makedonija) over 1.70
mislim da će biti sedmeraca ko gofana, bar tri do pol. ako ne i četiri
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Imamo isto samo sto sam ja stavio dvoznak na kroacijujopaa7 je napisao/la:Hrvatska 1
Duvnjak 4,5 vise
2,46
brzi jel danas taj dan, curi li kod Benčićke?
benčić-bondarenko druga uzima barem set 2.00, 2 3.85

benčić-bondarenko druga uzima barem set 2.00, 2 3.85
-
- Kontakt:
evo ti o čemu ja pričam ABALO - 0 golova, RUTENKA - 0 golova, DELANEY 14 koševa, BASEL-FREIBURG 1-1, i TOMIČ trenutno 0 koševaBenjooJutub je napisao/la:pa šta?osbadboy004 je napisao/la:na kakvim si ti dečko drogama, pa nijedan par nećeš pogoditi, kakve su to gluposti????BenjooJutub je napisao/la:
ZNAČI ČOVJEK OVDJE POSTAVI LISTIĆ I PRAVI SE PAMETAN I SVE PROMAŠI PAROVE!!!!!
UMJESTO DA SE OVDJE POSTAVLJAJU NEKAKVE ANALIZE I PAROVI DA NAM SVIMA POMOGNU, MEGO OVAJ SE NADROGIRA I JOŠ PIŠE DA PROLAZI LISTIĆ BEZ PROBLEMA, MA PUN MI JE K..... OVAKVIH ID....
Idemo večeras, pošto ja nemam ništa na računima, navijam ako ko isprati
Thiem - Goffin
1 @ 1.50
3:0 @ 3.10
Kyrgios - Berdych
2 @ 1.65
(+3.5) h2 @ 2.10
Čilić - Bautista Agut
(-5.5) h2 @ 1.60
Federer - Dimitrov
3:0 @ 1.70
Tsonga - Herbert
3:0 @ 1.60
Delbonis - Simon
0:3 @ 1.85
Po onome što je pokazao Goffin do sada na turniru, ovo bi morao biti puno lakši meč nego što se očekivalo za Dominica Thiema, odličnog igrača, bez skoro ijedne mane u igri. Igra odličan AO do sada, 3:1 protiv Leo Mayera, i laganih 3:0 protiv Almagra uz 7 izgubljenih gemova. Jednoručni bekend radi fenomenalno, igra agresivan tenis, nema opuštanja i to mu donosi rezultate. Sa druge strane Goffin igrao očajno protiv Stakhovskog, jedva je to prošao, pa onda show protiv Dzumhura, na ivici zaostatka 2:1, tablete rade svoje i Goffin se vraća u život. Trenutak slične dekoncentracije ili problema sa suncem i toplotom, Thiem će ga rastaviti na proste faktore. I bez toga, Thiem je kvalitetniji igrač, podloga mu odgovara, i uz Goffina sa ovog turnira, 3:0 nije nemoguće, štaviše i veoma očekivan rezultat.
Kyrgios i Berdych, šta reći, zna se šta će se očekivati u ovom meču, bombardiranje sa obje strane, dva fenomenalna udarača, dva odlična servera. Ipak u ovom trenutku Berdych je ipak bolja verzija Kyrgiosa, ono što je prikazao u 2. kolu, iako je to bilo protiv Bašića, ali ono serviranje je bilo odlično, i uz njegove razorne udarce, i ipak ne tako dobru defanzivu Kyrgiosa, mislim da bi trebao opravdati ulogu favorita.
Bautista je neugodan igrač kada je podcijenjen u meču, dobar na returnu, i ne vidim kako će Čilić izaći na kraj sa njim, ako uopšte izađe, s obzirom na prikazano do sada.
Federer protiv Baby Feda, šta tu treba više pričati.
Tsonga je ipak protiv Herberta, veliki favorit, odlična prilika za 4. kolo, koju će Jo Wilfried sasvim sigurno iskoristiti, a njegov kvalitet je nesporan.
Za zadnji tip, Delbonis u 4. kolu Grand Slama na tvrdoj podlozi
Simon je igračina za njega, i ako bude imalo koncentrisan neće u karijeri ubilježiti lakšu pobjedu u 3. kolu Grand Slama.

Thiem - Goffin
1 @ 1.50
3:0 @ 3.10
Kyrgios - Berdych
2 @ 1.65
(+3.5) h2 @ 2.10
Čilić - Bautista Agut
(-5.5) h2 @ 1.60
Federer - Dimitrov
3:0 @ 1.70
Tsonga - Herbert
3:0 @ 1.60
Delbonis - Simon
0:3 @ 1.85
Po onome što je pokazao Goffin do sada na turniru, ovo bi morao biti puno lakši meč nego što se očekivalo za Dominica Thiema, odličnog igrača, bez skoro ijedne mane u igri. Igra odličan AO do sada, 3:1 protiv Leo Mayera, i laganih 3:0 protiv Almagra uz 7 izgubljenih gemova. Jednoručni bekend radi fenomenalno, igra agresivan tenis, nema opuštanja i to mu donosi rezultate. Sa druge strane Goffin igrao očajno protiv Stakhovskog, jedva je to prošao, pa onda show protiv Dzumhura, na ivici zaostatka 2:1, tablete rade svoje i Goffin se vraća u život. Trenutak slične dekoncentracije ili problema sa suncem i toplotom, Thiem će ga rastaviti na proste faktore. I bez toga, Thiem je kvalitetniji igrač, podloga mu odgovara, i uz Goffina sa ovog turnira, 3:0 nije nemoguće, štaviše i veoma očekivan rezultat.
Kyrgios i Berdych, šta reći, zna se šta će se očekivati u ovom meču, bombardiranje sa obje strane, dva fenomenalna udarača, dva odlična servera. Ipak u ovom trenutku Berdych je ipak bolja verzija Kyrgiosa, ono što je prikazao u 2. kolu, iako je to bilo protiv Bašića, ali ono serviranje je bilo odlično, i uz njegove razorne udarce, i ipak ne tako dobru defanzivu Kyrgiosa, mislim da bi trebao opravdati ulogu favorita.
Bautista je neugodan igrač kada je podcijenjen u meču, dobar na returnu, i ne vidim kako će Čilić izaći na kraj sa njim, ako uopšte izađe, s obzirom na prikazano do sada.
Federer protiv Baby Feda, šta tu treba više pričati.
Tsonga je ipak protiv Herberta, veliki favorit, odlična prilika za 4. kolo, koju će Jo Wilfried sasvim sigurno iskoristiti, a njegov kvalitet je nesporan.
Za zadnji tip, Delbonis u 4. kolu Grand Slama na tvrdoj podlozi

Simon je igračina za njega, i ako bude imalo koncentrisan neće u karijeri ubilježiti lakšu pobjedu u 3. kolu Grand Slama.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ti si debil druze.. nadam se da si prepisao taj tiket.osbadboy004 je napisao/la: evo ti o čemu ja pričam ABALO - 0 golova, RUTENKA - 0 golova, DELANEY 14 koševa, BASEL-FREIBURG 1-1, i TOMIČ trenutno 0 koševa
UMJESTO DA SE OVDJE POSTAVLJAJU NEKAKVE ANALIZE I PAROVI DA NAM SVIMA POMOGNU, MEGO OVAJ SE NADROGIRA I JOŠ PIŠE DA PROLAZI LISTIĆ BEZ PROBLEMA, MA PUN MI JE K..... OVAKVIH ID....
This time next year we'll be millionaires.
- BenjooJutub
- Kontakt:
na kakvim si ti dečko drogama, pa nijedan par nećeš pogoditi, kakve su to gluposti????[/quote]
pa šta?[/quote]
evo ti o čemu ja pričam ABALO - 0 golova, RUTENKA - 0 golova, DELANEY 14 koševa, BASEL-FREIBURG 1-1, i TOMIČ trenutno 0 koševa
UMJESTO DA SE OVDJE POSTAVLJAJU NEKAKVE ANALIZE I PAROVI DA NAM SVIMA POMOGNU, MEGO OVAJ SE NADROGIRA I JOŠ PIŠE DA PROLAZI LISTIĆ BEZ PROBLEMA, MA PUN MI JE K..... OVAKVIH ID....[/quote]
Nisam se pravio pametan ni u jednom trenutku.
pa šta?[/quote]
evo ti o čemu ja pričam ABALO - 0 golova, RUTENKA - 0 golova, DELANEY 14 koševa, BASEL-FREIBURG 1-1, i TOMIČ trenutno 0 koševa
UMJESTO DA SE OVDJE POSTAVLJAJU NEKAKVE ANALIZE I PAROVI DA NAM SVIMA POMOGNU, MEGO OVAJ SE NADROGIRA I JOŠ PIŠE DA PROLAZI LISTIĆ BEZ PROBLEMA, MA PUN MI JE K..... OVAKVIH ID....[/quote]
Nisam se pravio pametan ni u jednom trenutku.

-
- Kontakt:
Nema vise postavljanja listica od mene tu,jer sam se i ja susretao sa napadima pojedinih kad prepisu i padnu da mi se opet ne bi ponovilo.Sto je sigurno sigurno je
Daj ba pusti ove debile isfrustrirane sto jedva cekaju da neko padne pa da seru tu a ne znaju sami dva para odigrat.. samo ti nama postavljaj od tebe se uvijek moze izabrat 4-5 parova dobitnih pa i citav tiket prepisat uvijek si blizuadmir12345 je napisao/la:Nema vise postavljanja listica od mene tu,jer sam se i ja susretao sa napadima pojedinih kad prepisu i padnu da mi se opet ne bi ponovilo.Sto je sigurno sigurno je

This time next year we'll be millionaires.
brate ne obaziri se na debile ti postavljaj i iskuliraj ove izrode... stalno si blizu, solidne kvote ubadaš, sigurno je da ćeš većinom pomoći drugima, a i kad se padne jbg to je svakodnevnica nema se šta srat... svake sedmice se nađe po jedan ovakav debil, ko ih yebeadmir12345 je napisao/la:Nema vise postavljanja listica od mene tu,jer sam se i ja susretao sa napadima pojedinih kad prepisu i padnu da mi se opet ne bi ponovilo.Sto je sigurno sigurno je
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
D.Booker 10,5 više - U ovom mjesecu je na prosjeku od 16,9 poena (odigranih 8 tekmi). 6 puta je isao preko ove granice dok je 2 puta bio ispod i imao 9 i 10. U tih 8 tekmi igra prosjecno 31 minutu sto je dosta dobro i za takvu minutazu ovo je jako mala granica. Zadnju tekmu protiv Indiane je ubacio 32 uz 6 ubacenih trica. Ocekujem da veceras prebaci ovu malu granicu. U prilog ovom paru ide sto su 4 igraca Phoenixa upitna za vecerasnju utakmicu. Po meni pick veceri.
Jackson 19,5 više - U zadnje vrijeme ne pruza onakve partije kao u pocetku sezone kad je cesto znao ici na 20+ poena. Ovaj mjesec je na prosjeku od 16,8 poena sto je dosta losije od zadnja dva mjeseca. Veceras igraju protiv Pelicansa koji primaju najvise poena upravo s njegove pozicije i tu vidim dobru priliku da Jackson opet odigra jednu utakmice s preko 20 poena.
Teague 14,5 manje - Ovaj mjesec je na prosjeku od 11,3 poena i totalno je van forme. 9 utakmica ovaj mjesec i samo je jednom prebacio ovu granicu. Veceras ide na Ronda za kojeg mislim da ga moze ostaviti ispod 15 poena, a jos kad vidimo da Teague nije u nekoj bajnoj formi, moglo bi proci.
Leonard 19,5 manje - Mislim da veceras nema potrebe da forsira previse jer vjerujem da ce do poluvremena biti sve rjeseno. Ocekujem laganu pobjedu Spursa s minimalno 15 razlike.
Phoenix - Spursi +14,5 2 - Napisao gore da su Phoenixu 4 igraca upitna, a i s njima nemaju nikakve sanse veceras. Bledsoe je out i to je velik udarac za njih, te ocekujem laganu pobjedu Spursa.
Proberite nesto
Double:
Booker 10,5 više i Leonard 19,5 manje!
Jackson 19,5 više - U zadnje vrijeme ne pruza onakve partije kao u pocetku sezone kad je cesto znao ici na 20+ poena. Ovaj mjesec je na prosjeku od 16,8 poena sto je dosta losije od zadnja dva mjeseca. Veceras igraju protiv Pelicansa koji primaju najvise poena upravo s njegove pozicije i tu vidim dobru priliku da Jackson opet odigra jednu utakmice s preko 20 poena.
Teague 14,5 manje - Ovaj mjesec je na prosjeku od 11,3 poena i totalno je van forme. 9 utakmica ovaj mjesec i samo je jednom prebacio ovu granicu. Veceras ide na Ronda za kojeg mislim da ga moze ostaviti ispod 15 poena, a jos kad vidimo da Teague nije u nekoj bajnoj formi, moglo bi proci.
Leonard 19,5 manje - Mislim da veceras nema potrebe da forsira previse jer vjerujem da ce do poluvremena biti sve rjeseno. Ocekujem laganu pobjedu Spursa s minimalno 15 razlike.
Phoenix - Spursi +14,5 2 - Napisao gore da su Phoenixu 4 igraca upitna, a i s njima nemaju nikakve sanse veceras. Bledsoe je out i to je velik udarac za njih, te ocekujem laganu pobjedu Spursa.
Proberite nesto
Double:
Booker 10,5 više i Leonard 19,5 manje!
Nikad lakše nisam prošao listić.jozinho je napisao/la:Bilan M.(-13,5+)-Ced-Efe 1,70 više
Cedevita u ovu utakmicu ulazi bez ozljeđenog Žorića i s upitnim Arapovićem tako da na viskom pozicijama ostaju Bilan,Žganec i Walker.Bilan je u 4 utakmice u EL-u gdje nije bilo Žorića na prosjeku od 18 koševa,a protiv Efesa je ove sezone zabijao 18 i 20 koševa.U zadnje 3 utakmice u EL-u ostajao ispod ove granice,ali mu je minutaža pala na 25 min,a večeras bi trebao igrati oko 35 minuta uz dosta velik broj šuteva.
Randolph A.(-9,5+)-LKub-Pa 1,85 više
Randolph je se dugo mučio s ozljedom ove sezone i tek je u zadnjih par utakmica počeo igrat u punom intezitetu što se vidi i na minutaži i broju koševa.U zadnje 4 utakmice igra prosječno 27 minuta i postiže 15 koševa.Obrana Panate će sigurno obratiti veliku pozornost na Delaneya koji im je zadao velike probleme u prve 2 utakmice ove sezone pogotovo u Ateni gdje je praktički igrao simultanku u 2.pol što će sigurno otvoriti više prostora Randolphu.
Caja/CSKA(88,5)-CSKAMosk 1,85 manje
Iako je CSKA napadački najjača momčad Europe večeras idu u goste Laboralu koji je u EL-u na 75 primljenih koševa doma i poznavajuću njihova trenera Perasovića sigurno se neće upustiti u jurnjavi s CSKA-om jer u takvoj utakmici nemaju velike izglede za pobjedu.U prilog ovomu idu i veliki problemi s ozljedama u ruskoj ekipi jer na put nisu ni krenuli De Kolo,Freeland,Korobkov dok Teodosić ima problema s ozljedom leđa što je bilo vidljivo protiv Barce u prošlom kolu.
Hrvatska(rm)-Makedonija 1,45 1
Utakmica koju Hrvatska mora pobijediti jer bi u slučaju kiksa dovelu u bezizlaznu situaciju.Makedonija je svoj posao napravila prolaskom u drugi krug i svoju šansu će tražiti protiv Bjelorusije i Norveške.Ako Hrvatska bude na razini kao protiv Islanda makedonci neće imati velikih izgleda.
Evo malo sam se potrudio da vam predočim što ću odigrati danas,pa odaberite ako vam se nešto sviđa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.