Nece. U programu ce nam samo davati linkove gdje mozemo pogledati pregled odredjene utakmicesarajevo46 je napisao/la:Evo najaviše sad na FACETV-u da će im u programu biti TOP GOL. Ako je ono što mislim da jeste![]()
![]()
Sport i TV
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Sport i TV
- Richardson
- Kontakt:
A kada ce poceti sa emitiranjem tih serija i emisija?
Veceras 3 tekme NBA na SK
20:30 NBA: Memphis - New Orleans SK2
23:00 NBA: Atlanta – Orlando SK1
02:00 NBA: Cleveland – Golden State SK1
20:30 NBA: Memphis - New Orleans SK2
23:00 NBA: Atlanta – Orlando SK1
02:00 NBA: Cleveland – Golden State SK1
Evo momci na TV-u mi upaljen HRT i najava za večeras na HRT-u 4 u 21:00 emisija "Stadion", pregled svih liga petice osim Engleske (bar je ne spominju u najavi) pa da vidimo na šta će to ličiti. Možda ste već i pisali ovdje, možda je neko i gledao al' ja prvi put vidim nešto ovako 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
S obzirom kako dobro rade pregled 1HNL mogu misliti kako će ovo izgledati.FaraonTM je napisao/la:Evo momci na TV-u mi upaljen HRT i najava za večeras na HRT-u 4 u 21:00 emisija "Stadion", pregled svih liga petice osim Engleske (bar je ne spominju u najavi) pa da vidimo na šta će to ličiti. Možda ste već i pisali ovdje, možda je neko i gledao al' ja prvi put vidim nešto ovako
Ja ne vidim ni jedan razlog osim te neke nostalgije za emisijama kao sto je top gol,
tv kuce koje rade lige petice svakako imaju preglede istih koji su miljama ispred top gola
tv kuce koje rade lige petice svakako imaju preglede istih koji su miljama ispred top gola
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- exorciiist
- Kontakt:
"Zbog povrede lista, igrač Reala Christian Bale će propustiti narednu utakmicu Lige prvaka."
Šta sve neću čut na ovom Eurosportu..
Šta sve neću čut na ovom Eurosportu..
Dobro ljudi,gdje se moze pratiti EP u rukometu?
http://www.ehftv.com/inthrustoni je napisao/la:Dobro ljudi,gdje se moze pratiti EP u rukometu?
Zahvaljujem mikimiki_92 je napisao/la:http://www.ehftv.com/inthrustoni je napisao/la:Dobro ljudi,gdje se moze pratiti EP u rukometu?
Možel pomoć? Znali neko neki link gdje se može gledati Hayat HD? Znam da je nekada moglo na estrada boom međutim sada nema.
Hayat polahko postaje vodeći BH kanal. Mislim da će postepenim gašenjem BHRT-a oni postajati sve jači prenosima repke, u bilo kojem sportu
remA1 je napisao/la:Hayat polahko postaje vodeći BH kanal. Mislim da će postepenim gašenjem BHRT-a oni postajati sve jači prenosima repke, u bilo kojem sportu
ne pratim hayat,sta to oni emituju,prenose da bi bili vodeci tv kanal?
filip13 je napisao/la:remA1 je napisao/la:Hayat polahko postaje vodeći BH kanal. Mislim da će postepenim gašenjem BHRT-a oni postajati sve jači prenosima repke, u bilo kojem sportu
ne pratim hayat,sta to oni emituju,prenose da bi bili vodeci tv kanal?
Ma onako kažem. Slabo ih i ja pratim, ali imaju prilično dobar dnevni program. Evo sad prenose Bosnu protiv Gradačca u rukometu..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
TV1 je u nekoliko godina postojanja prestigao Hayat u svemu, osim po iritantnosti voditelja... tu Hayatu niko ne moze nista.remA1 je napisao/la:Hayat polahko postaje vodeći BH kanal. Mislim da će postepenim gašenjem BHRT-a oni postajati sve jači prenosima repke, u bilo kojem sportu
Hayat je smeće kao i većina naših tv stanica.Hrpa sapunica i debilnih emisija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za mene je smeće svaka komercijalna televizija u ovoj državi, a i državne su isto goli ****. Najbolja od svih mi je FACE, imaju koliko toliko zabavnu programsku šemu, dosta nekih zanimljivih emisija za razliku od Hayata, OBN-a, Pinka na čiju mi se programsku šemu povraća izuzev rijetkih prenosa sportskih događaja (Hayat i OBN) te ponekad zanimljivih filmova (PINK).
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FTFYFaraonTM je napisao/la:Za mene je smeće svaka televizija u ovoj državi
ima li sta za SK na MojaTv ?
- alan_kardec
- Kontakt:
Kakvi amateri na ES. Baš sad gledam, pustili ton sa utakmice Španija-Ukrajina u malom fudbalu, a prikazuju sportske vijesti. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.