Jutros sam samo zadovoljan pobjedom i nicim vise...idemo dalje babuka....Goo Roger!!!
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Iako je rano za ovo sto pisem, nimalo mi do sada ne ulijeva povjerenje ova saradnja sa Ljubicicem,iako sam prvi mislio da ce biti drugacije...jedini segment koji je popravljen defanziva tu i tamo...ali opet napwdacki arsenal kao pod trenerakom palicom Anacona...ukoliko ne dobije poen u 4 razmjene ide ispucavanje loptice na ttibinu ili aut od metar...ne svidja mi se taj rizik puno...to je opet dovoljno da se pobkedi Dimitrov i dodje do polufinala...ali tako se protiv Novaka ne smije igrati...volio bih da grijesim i da ce u polufinalu biti spremna druga taktika i da je ovo sve "fol"....ali koja je zvijer babuka najbolje govori to da pobjedjuje i kada igra lose....i da ono sto me raduje...u odnosu na predhodne GS gdje pretezno igra lijepo do finala pa onda padne...sad ne igra nesto toliko uvjerljivo pa ko zna...mozda bas ono najbolje cuva za Novaka 
Jutros sam samo zadovoljan pobjedom i nicim vise...idemo dalje babuka....Goo Roger!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E moj Rafa, da docekam da moram navijati za Murraya da uzme AO. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Slabo mi djeluje Roger. Cini mi se da ove matcheve dobija na osnovu svog imena, onako jedva 
Je li se meni cini ili Roger vise ne zuri na mrezu kao prethodne dvije godine?
Pored toga, nisam jos nijednom vidio da je koristio SABR... Je li stvarno moguce da sprema ove taktike za Novaka kao iznenadjenje?
Pored toga, nisam jos nijednom vidio da je koristio SABR... Je li stvarno moguce da sprema ove taktike za Novaka kao iznenadjenje?
Someone's mouth said paint them all red.
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Ne znam slabo skroz ide na mrezutarikz je napisao/la:Je li se meni cini ili Roger vise ne zuri na mrezu kao prethodne dvije godine?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Ma mec dobijen na iskustvo jbgdelko je napisao/la:Slabo mi djeluje Roger. Cini mi se da ove matcheve dobija na osnovu svog imena, onako jedva
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
i dalje mi ne ide u glavu kako je Cilic uzeo GS titulu, posebno u ovoj eri tenisa ..
Don't believe the hype.
ma na prevaru,u zivotnoj formi bio taj turnir sve mu polazilo za rukom i to je to...i odmah nakon toga vidjelo se da je to samo bio blijesak...i eto do dan danas Cilic je tu gdje jeste....tacnije nigdjeakisarajevo92 je napisao/la:i dalje mi ne ide u glavu kako je Cilic uzeo GS titulu, posebno u ovoj eri tenisa ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najveća nepravda je ta što Delpo i Čilić imaju isti broj GS titula.
Jedva čekam da se Delpo vrati i da bude u staroj formi pa da odigra meč protiv Stana, ima da pljušte winneri. 
Šteta za Seppija, zaslužio je, barem, jedan set i imao je 2 set lopte ali tad je zakazao.
Šteta za Seppija, zaslužio je, barem, jedan set i imao je 2 set lopte ali tad je zakazao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zali boze samo ovolikog cistog teniskog talenta kod Kyrgiosa kad ce sve to upropastiti svojim mentalitetom.
Monfils vol. 2 je covjek apsolutno
EDIT
Sa kakvom samo lakocom vraca Berdihove bombe zahvaljujuci ogromnom rasponu ruku, fascinantno
Monfils vol. 2 je covjek apsolutno
EDIT
Sa kakvom samo lakocom vraca Berdihove bombe zahvaljujuci ogromnom rasponu ruku, fascinantno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ma garant se berdych kladio na treći set 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hocel se vratiti taj Del Potro, koliko ga vec najavljujete?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tačno ti bude krivo kad vidiš koji kreten je dobio veliki talent. Razumijem da je mlad, dijete još, ali trebao bi se malo kontrolisat, veću pažnju tenisu posvetit. Od svih igrača koji dolaze on ima najveći potencijal ali najslabiju psihu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Strasno koliko momak talenta ima
Sprda se sa Berdihom
Sprda se sa Berdihom
"Hard work beats talent when talent doesn't work hard".
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Msm da ce ovaj kyrgios biti broj 1 u svijetu kada se nole i ovi stariji penzionisu 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Unofficialpage je napisao/la:Tačno ti bude krivo kad vidiš koji kreten je dobio veliki talent. .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.