FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elninho_resTO » 30 maj 2010, 16:18

ma sredice nijaz da taj bude izglasan i da vvodi neke iz zelje,i da onda zivi pod uvjerenjem da je napravio dobar posao,dobro i zelji dobro i njima..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2010, 16:19

cena je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:A treci igrac mu je culum
Nek gratis uzme jos kerlu i daku[/quote
A cetvrto ko garantuje da ce biti izglasan Muco,a ne neko treci kao Nijaz Hastor ili...ma netrebaju nam vasi polovnjaci!
Pa hajd sta fali uzmite nase polovnjake, nije mi jasno zar mislis da bi neki igrac presao iz Zelje u sarajevo kao prvo igrace evropu kao drugo imace redovna primanje i igra u sampionu BiH i jos sijset stvari o kojima moze sanjati skoro sve i jedan igrac sarajeva osim skore koji je imao 5 milja platu u sarajevu i jedni je dobijao na vrijeme dok su ostali skapavali ja bih se vise zabrinuo za to da Torlak zeli u Zelju i da je vec stupljeno u kontakt sa njim!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 maj 2010, 16:23

cena je napisao/la:
A cetvrto ko garantuje da ce biti izglasan Muco,a ne neko treci kao Nijaz Hastor ili...ma netrebaju nam vasi polovnjaci!
Pa polovnjake cemo vam dzaba dati, a ovi sto valjaju logicno je da idu naprijed u karijeri a ne da nazaduju prema vama

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 30 maj 2010, 16:24

pile87 je napisao/la:
cena je napisao/la:
Pa hajd sta fali uzmite nase polovnjake, nije mi jasno zar mislis da bi neki igrac presao iz Zelje u sarajevo kao prvo igrace evropu kao drugo imace redovna primanje i igra u sampionu BiH i jos sijset stvari o kojima moze sanjati skoro sve i jedan igrac sarajeva osim skore koji je imao 5 milja platu u sarajevu i jedni je dobijao na vrijeme dok su ostali skapavali ja bih se vise zabrinuo za to da Torlak zeli u Zelju i da je vec stupljeno u kontakt sa njim!!!

Sto bi se ti zabrinuo ne dovodis ga ti valjda Amar je nesto uvidio u njemu,mada je mislim da je bolji igrac od svakog Zeljinog u odbrani.Pogledaj nastupe u Evropi i sve ce ti biti jasno kakav je igrac zna Amar sta radi ako je informacija tacna.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 maj 2010, 16:27

hahaha joj cena de stavi malo vode iza vrata...govori da se ti zabrines sto vam torlak odlazi, jer je dobar, a ne mi sto ga dovodimo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 30 maj 2010, 16:32

Nijaz Brković se povlači zbog obaveza u ministarstvu

Nijaz Brković, po mnogima, nakompletniji sportski radnik u BiH, prvi saradnik Sabahudin Žuje i uz Amara Osima, najzaslužniji za titulu i izlazak u Evropu, mogao bi se privremeno povući iz Želje. Istina, Brković svoju odluku o «distanciranju» za sada ne objavljuje, ali priznaje da mu angažman u Želji uzima puno vremena u ministarstvu. Iako vješto skriva, čini se da je Brković malo i razočaran nekim stvarima.

Naime, njega su proteklih mjeseci sa raznih strana, kada je Željo krčio put ka Evropi, optuživali, prozivali, čak i prijetili. I dok se Brković dostojanstveno nosio sa svim tim pojavama, neki iz Osimovog orkuženja su pričali priče o «digitronu i matematičkoj formuli» koja je donijela titulu na Grbavici. Očito je Brković lakše izgradio autoritet u regionalnim okvirima, te u Forumima UEFA -e, nego u svom klubu. Aktuelni dopredsjednik nije smetnja menadžeru Osimu. Naprotiv, oni su u tandemu najači, vizionari, igrači na duže staze. Čini se da nekim drugim ljudima, koji su iskočili iz sjene, smeta Brkovićev autoritet i rejting kako u našim rako i regionalnim okvirima.

San :mrgreen:
TM87

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 maj 2010, 16:33

Novinar je uspio u tekstu od dva pasosa da demantira sam sebe,majstor nema dalje :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 30 maj 2010, 16:35

Seyo_TM je napisao/la:hahaha joj cena de stavi malo vode iza vrata...govori da se ti zabrines sto vam torlak odlazi, jer je dobar, a ne mi sto ga dovodimo...

Mislim da nije tacna informacija,jer se spominjao i Milan Muminovic i mnogi drugi,a Amar bar u novinama kaze da je prioritet zadrzati ekipu i potpisati nove ugovore ,pa tek onda dovoditi igrace sto je po meni normalna stvar.Misli da se dosta lupa sa imemenima,ali ako dovedete ovu dvojice bice te ljaci 50 % nego prije,jer su obadvojica ektra igraci za nasu ligu.

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 30 maj 2010, 16:49

cena je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:hahaha joj cena de stavi malo vode iza vrata...govori da se ti zabrines sto vam torlak odlazi, jer je dobar, a ne mi sto ga dovodimo...

Mislim da nije tacna informacija,jer se spominjao i Milan Muminovic i mnogi drugi,a Amar bar u novinama kaze da je prioritet zadrzati ekipu i potpisati nove ugovore ,pa tek onda dovoditi igrace sto je po meni normalna stvar.Misli da se dosta lupa sa imemenima,ali ako dovedete ovu dvojice bice te ljaci 50 % nego prije,jer su obadvojica ektra igraci za nasu ligu.
Najzad si rekao nešto pametno s ćim se možemo složiti. Muminović i Torlak su jedina dva igrača Sarajeva koja bi u ovom trenutku bila pojačanje za ŽELJU.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 30 maj 2010, 17:11

chanchi je napisao/la:
cena je napisao/la:

Najzad si rekao nešto pametno s ćim se možemo složiti. Muminović i Torlak su jedina dva igrača Sarajeva koja bi u ovom trenutku bila pojačanje za ŽELJU.
pa i skoro :D
svoj ti pos'o !

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 30 maj 2010, 17:18

chanchi je napisao/la:
cena je napisao/la:

Da li bi imao koji igrac u drugom smijeru da bi bio pojacanje ha,ha

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 30 maj 2010, 17:22

cena je napisao/la:Da li bi imao koji igrac u drugom smijeru da bi bio pojacanje ha,ha
normalno da nema..pa vi ste sami rekli da imate najbolju ekipu :mrgreen: jel ima razlog da vam ne vjerujemo :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2010, 17:29

cena je napisao/la:Da li bi imao koji igrac u drugom smijeru da bi bio pojacanje ha,ha
Nema, kako moze neko iz sampionske ekipe pojacati petoplasiranog jedino ako je visak pa onda :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 30 maj 2010, 17:31

LIvada je napisao/la:
normalno da nema..pa vi ste sami rekli da imate najbolju ekipu :mrgreen: jel ima razlog da vam ne vjerujemo :mrgreen:[/quote

Slazem se sa tobom da u ovakvoj ligi i opcenito u ovom drustvu u kojem zivmo u BiH kvalitet i nije neka garancija da bi bio prvak u Premijer ligi,a vi ste najbolji primjer tome! :idea: :arrow:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 maj 2010, 17:36

A i primjer da svako, pa onaj i ko ne treba, ima internet...ti si najbolji primjer za to...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2010, 17:37

Seyo_TM je napisao/la:A i primjer da svako, pa onaj i ko ne treba, ima internet...ti si najbolji primjer za to...
Neka ga Seyo hudi on pa ovo mu je jedinstvena sansa da i on iznese svoje misljenje!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 30 maj 2010, 17:49

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:A i primjer da svako, pa onaj i ko ne treba, ima internet...ti si najbolji primjer za to...
Neka ga Seyo hudi on pa ovo mu je jedinstvena sansa da i on iznese svoje misljenje!

Tako je Pile nemoze svako ko ti da iznosi misljenje tako cesto,samo je problem kad vec iznosis misljenje da kazes nesto pametno sto bas kod tebe i nije tako cesta pojava! :idea: :D

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 30 maj 2010, 17:53

_Bad_boy je napisao/la:Kader von FK Zeljeznicar Sarajevo in der Saison 2009/2010
# Name / Position Nation Marktwert
10
Samir Bekric
Mittelfeld (OA), 25 Jahre
750.000 €
12
Ibrahim Sehic
Torwart (TW) , 21 Jahre
600.000 €
24
Elvis Mesic
Abwehr (IV), 29 Jahre
600.000 €
20
Mirsad Beslija
Mittelfeld (AR), 30 Jahre
500.000 €
19
Alen Mesanovic
Sturm (MS), 34 Jahre
500.000 €
17
Benjamin Colic
Abwehr (RV), 18 Jahre
450.000 €
16
Milan Culum
Mittelfeld (DM), 25 Jahre
425.000 €
11
Srdjan Stanic
Sturm (OA), 20 Jahre
425.000 €
9
Damir Rovcanin
Sturm (MS), 22 Jahre
400.000 €
29
Lazar Popovic
Sturm (MS), 27 Jahre
250.000 €
3
Mirko Radovanovic
Abwehr (LV), 24 Jahre
225.000 €
6
Jadranko Bogicevic
Abwehr (IV), 27 Jahre
225.000 €
8
Nedzad Serdarevic
Mittelfeld , 25 Jahre
200.000 €
21
Sead Bucan
Mittelfeld (AV), 29 Jahre
200.000 €
14
Haris Beslija
Mittelfeld (OM), 23 Jahre
125.000 €
44
Denis Selimovic
Mittelfeld (DM), 30 Jahre
125.000 €
7
Predrag Simic
Mittelfeld (DM), 30 Jahre

100.000 €
18
Slaven Kovacevic
Mittelfeld (OM), 29 Jahre

100.000 €
23
Muamer Svraka
Mittelfeld (DM), 21 Jahre
100.000 €
5
Delimir Bajic
Abwehr (RV), 26 Jahre
75.000 €
25
Goran Perak
Mittelfeld , 23 Jahre
75.000 €
1
Adnan Guso
Torwart (TW), 34 Jahre
50.000 €
22
Bozidar Radosevic*
Torwart (TW), 21 Jahre
50.000 €
4
Edis Mulalic
Abwehr (LV), 34 Jahre
50.000 €
15
Semir Kerla
Abwehr (IV), 22 Jahre
50.000 €
33
Marko Faric
Abwehr
50.000 €
13
Edin Visca
Mittelfeld (AV), 20 Jahre
50.000 € ( bit ce zanimljivo gledati viscu kako mu vrtoglavo skace cijena :mrgreen:
2
Bajro Spahic
Sturm
50.000 €
Gesamtwert 6.800.000 €

znam da nije pouzdan portal al et onako orjentaciono da vidimo malo..
Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
Tracy McGrady!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2010, 17:59

cena je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Tako je Pile nemoze svako ko ti da iznosi misljenje tako cesto,samo je problem kad vec iznosis misljenje da kazes nesto pametno sto bas kod tebe i nije tako cesta pojava! :idea: :D
Nije jarane ja kad nemam sta pametno da kazem ja onda pisem ovdje a ti si neko ko nas duhovno uzdize sipas poeziju ovdje i velike mase ostanu zapanjene tvojim razmisljanjem.Mislim da si mnogima otvorio oci i mnoge izveo na pravi put jer kad ljudi vide ko sve navija za sarajevo nece imati dileme :D
Nako ti si meni simpatican vjeruj ;) znas me nasmijati sto je najbitnije
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 30 maj 2010, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 maj 2010, 18:01

Ne pisi mu duge odgovore...strunit ce se :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin i 18 gostiju.