2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Sunce ti, zamalo da Zaza zavrsi na All staru. Tacno treba iskljuciti ova glasanja i dati samo da treneri biraju.
Kobe ako se gleda ova sezona - nije zasluzio. Ako se gleda to sto je legenda NBA - onda je zasluzio. To kontam da smo svi usaglaseni, ne vidim o cemu se dalje raspravljate. Samo je pitanje ko kako gleda na All star. Da je KG rekao da se povlaci, kontam da bi i on bio starter. Kao i Duncan i druge legende..
Kobe ako se gleda ova sezona - nije zasluzio. Ako se gleda to sto je legenda NBA - onda je zasluzio. To kontam da smo svi usaglaseni, ne vidim o cemu se dalje raspravljate. Samo je pitanje ko kako gleda na All star. Da je KG rekao da se povlaci, kontam da bi i on bio starter. Kao i Duncan i druge legende..
Kad se već pominje Kobe, jubilej, na današnji dan je ubacio 81 poen Torontu. 
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Al pojedinci seru, ALL star je egzebicija i mrtva ofanziva od kosarske s ciljem da se zabavi publika.To je ustvari popularity contest i ne znam cemu raspravljanje o tome kako nema nijednog centra, kako ima samo par defanzivaca i slicno.Ali najsmjesnije je sto se raspravljate o tome jel Kobe zasluzio jer je teski debilizam
fino sam ti rekao da necete vidjeti playoffa zadugo poslije raskida sa Karlom.JHam je napisao/la: Jasta, zato ima samo 3 pobjede vise od tog istog Denvera, koji u redovnoj rotaciji koristi 5 igraca do 21. godine, od cega su 3 startera, i kojem svaku utakmicu fali neki drugi igrac, i koji su opet kao takvi pobijedili trenutnog sampiona![]()
ISto sam ti rekao da ce Kingsi u playoff sa KArlom odmah ove sezone.
Sad ti opet kazem, prestani sam sebe lagati.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- adriano_leite
- Kontakt:
Meni licno ne smeta ko god je izabran na All-Star mec, ali volio bih da je to malo ujednacenije. Ne mozes jednu legendu dizati (Kobe) a druge legende spustati (Duncan i Dirk). Jedino sto mi je smetalo na All-Staru je kad je debil Spoelstra izveo tri svoja igraca u startnoj petorci jer je umjesto cini mi se Ronda ubacio Boshadscile je napisao/la:Sunce ti, zamalo da Zaza zavrsi na All staru. Tacno treba iskljuciti ova glasanja i dati samo da treneri biraju.
Kobe ako se gleda ova sezona - nije zasluzio. Ako se gleda to sto je legenda NBA - onda je zasluzio. To kontam da smo svi usaglaseni, ne vidim o cemu se dalje raspravljate. Samo je pitanje ko kako gleda na All star.
Sto se tice Zaze, Zaza igra odlicno ove sezone kao i njegov Dallas. Ne znam sta bi bio problem da je i on na All-Staru, ako se zna da su bile akcije da mi Mirzu ubacimo na All-Star prosle sezone. Kako mi volimo Mirzu, tako i Gruzijci vole Zazu i normalno je da ce glasati za njega.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Pa ko spusta Dirka i Duncana ?
Ovde ljudi imaju pogresno shvatanje, Kobe ode na AllStar i to automatski znaci da je ucinjena nepravda prema ostale dvije legende
Da su Dirk ili Duncan najavili kraj karijere nakon ove sezone uvjeren sam da bi i oni otisli na oprostajni AllStar kao sto je otisao i Kobe.
Niko im nije kriv sto ce se dvoumiti do posljednjih 10 utakmica sezone hocel produziti jos 1 2 sezone ili ce reci dosta nakon ove.
Ovde ljudi imaju pogresno shvatanje, Kobe ode na AllStar i to automatski znaci da je ucinjena nepravda prema ostale dvije legende
Da su Dirk ili Duncan najavili kraj karijere nakon ove sezone uvjeren sam da bi i oni otisli na oprostajni AllStar kao sto je otisao i Kobe.
Niko im nije kriv sto ce se dvoumiti do posljednjih 10 utakmica sezone hocel produziti jos 1 2 sezone ili ce reci dosta nakon ove.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo je "mala" razlika sto Sacramento ima najboljeg centra lige i top 10 igraca lige (kojeg taj isti Karl forsira da igra s poludistance i suta trice dok je kod Malonea prosle godine igrao superbolesnu fransiznu kosarku u oba smjera) i jos Gaya i Ronda koji su bez obzira na sve nedostatke i mane dosta bolji igraci od bilo kojeg igraca Denvera.work je napisao/la:fino sam ti rekao da necete vidjeti playoffa zadugo poslije raskida sa Karlom.JHam je napisao/la: Jasta, zato ima samo 3 pobjede vise od tog istog Denvera, koji u redovnoj rotaciji koristi 5 igraca do 21. godine, od cega su 3 startera, i kojem svaku utakmicu fali neki drugi igrac, i koji su opet kao takvi pobijedili trenutnog sampiona![]()
ISto sam ti rekao da ce Kingsi u playoff sa KArlom odmah ove sezone.
Sad ti opet kazem, prestani sam sebe lagati.
E upravo to je poenta, druze, upravo to. Dirk i Timmy mogu najaviti i odlazak u svemir na misiju u korist cijelog covjecanstva, dajem ruku da to ne bi bilo dovoljno za All-Star...adriano_leite je napisao/la:dscile je napisao/la:Ne mozes jednu legendu dizati (Kobe) a druge legende spustati (Duncan i Dirk).
A sto se tice "preseravanja" koja se spominju, to se ovdje izgleda karaktarise po defaultu, cim dolazi od nekog navijaca Spursa...
A to sto se od bilo kojeg navijaca Lakersa svakodnevno moze cuti da je svaka osoba koja ima bilo kakvu poveznicu s njihovim timom, od igraca na svim pozicijama, preko trenera, skupljaca lopti, sekretarica i prodavaca kokica u dvorani, automatski i bez mogucnosti rasprave GOAT na svojoj poziciji, to je normalno...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 22 jan 2016, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem se za legende.. Kontam da bi i Duncan i Dirk i KG imali dosta vise glasova da su najavili povlacenje ove sezone.
Sto se tice Zaze, daj nemoj me zaj*bavati. Ova mu najbolja sezona u karijeri jer ima 10 poena i 10 skokova po mecu i on da ide na All star. Kontam da ljudi glasaju jer je njihov, al treba biti malo i realan. On da bude ispred npr. Davisa, Cousinsa, Dirka, LMA i drugih.. Zbog toga bih i volio da se ukine ovo glasanje, iako se nece ukinuti.. mada kontam da NBA regulise ko ce ici i ko nece, tajnim putem.
Vec sam pisao da sam se dobro ismijao citajuci komentare Gruzijaca na fb stranici Cousinsa.. kako je Zaza u stvari bolji od njega.
Sto se tice Zaze, daj nemoj me zaj*bavati. Ova mu najbolja sezona u karijeri jer ima 10 poena i 10 skokova po mecu i on da ide na All star. Kontam da ljudi glasaju jer je njihov, al treba biti malo i realan. On da bude ispred npr. Davisa, Cousinsa, Dirka, LMA i drugih.. Zbog toga bih i volio da se ukine ovo glasanje, iako se nece ukinuti.. mada kontam da NBA regulise ko ce ici i ko nece, tajnim putem.
Vec sam pisao da sam se dobro ismijao citajuci komentare Gruzijaca na fb stranici Cousinsa.. kako je Zaza u stvari bolji od njega.
Pa jel Kobe kriv sto Duncan i Dirk nisu popularni tolko ko on ? Nije Kobe jbt sam sebe izglaso za AS utakmicu nego raja koja ga obozava bukvalno. Ja sam prvi za to da Dirk i Duncan kad jednom najave svoj odlazak dobiju taj zadnji pocasni all star nastup al ne mozes ti tu prosipat pricu kako je Kobe ovo ili ono sto je izabran na AS. Po meni je dobro sto je na pocetku sezone jos najavio da se oprasta jer ce ga tako svi oni koji su odrasli uz njega i koji su mu se divili za sve sto je radio kroz karijeru moci po zadnji put gledati i oprostiti se od njega. Ne bi mi smetalo ni da Dirk i Duncan isto naprave jer su i oni legende koje su zasluzile da se liga od njih oprosti na najbolji nacin.YaSSaL je napisao/la:E upravo to je poenta, druze, upravo to. Dirk i Timmy mogu najaviti i odlazak u svemir na misiju u korist cijelog covjecanstva, dajem ruku da to ne bi bilo dovoljno za All-Star...adriano_leite je napisao/la:dscile je napisao/la:Ne mozes jednu legendu dizati (Kobe) a druge legende spustati (Duncan i Dirk).
A sto se tice "preseravanja" koja se spominju, to se ovdje izgleda karaktarise po defaultu, cim dolazi od nekog navijaca Spursa...
A to sto se od bilo kojeg navijaca Lakersa svakodnevno moze cuti da je svaka osoba koja ima bilo kakvu poveznicu s njihovim timom, od igraca na svim pozicijama, preko trenera, skupljaca lopti, sekretarica i prodavaca kokica u dvorani, automatski i bez mogucnosti rasprave GOAT na svojoj poziciji, to je normalno...
Kobe je GOAT.
Uostalom, je li ikada iko imao ovoliko glasova
[youtube][/youtube]
Prije tačno 10 godina
Uostalom, je li ikada iko imao ovoliko glasova
[youtube][/youtube]
Prije tačno 10 godina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije ni u svom selu, nemoj da magicu zovem pa da vas školujeSteph je napisao/la:Kobe je GOAT.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nista i mi sljedece godine saljemo Jusufa i Mirzu.
Ako mogu gruzijci Zazu poslat mozemo i mi njih 2.
Najjace mi je ono sto gruzijci pisu po Rodjinoj stranici na fb kako je zaza bolji i vise zasluzuje AS utakmicu
Ako mogu gruzijci Zazu poslat mozemo i mi njih 2.
Najjace mi je ono sto gruzijci pisu po Rodjinoj stranici na fb kako je zaza bolji i vise zasluzuje AS utakmicu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ih kakvih sam se ja priča za Nurkića naslušao, Gruzijci su još i dobri 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kobe i Magic su meni dva najveca Lakera u historiji, nema neke razlike izmedju njih, bar meni. KAJ je realno veci igrac od obojice al KAJ nije citav karijeru bio Laker ko oni tako da ga meni to izbacuje iz price.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije ni u svom selu, nemoj da magicu zovem pa da vas školujeSteph je napisao/la:Kobe je GOAT.![]()
Kobe je GOAT sporta, a ne samo košarke.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije ni u svom selu, nemoj da magicu zovem pa da vas školujeSteph je napisao/la:Kobe je GOAT.![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kobetard strikes back 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bar se mjerimo u milionima 
Cudi me da Cousins nije popularniji i da nije dobio vise glasova.
Karl je poslije Popa najveci trener od ovih aktivnih. Pa vodio je Denver nakon odlaska Mela u playoff. Bili kuci nepobjedivi haman.
I mislio sam da Celticsi imaju vecu bazu navijaca u svijetu. Sramota da Isaiah nije ni blizu bio.
Karl je poslije Popa najveci trener od ovih aktivnih. Pa vodio je Denver nakon odlaska Mela u playoff. Bili kuci nepobjedivi haman.
I mislio sam da Celticsi imaju vecu bazu navijaca u svijetu. Sramota da Isaiah nije ni blizu bio.
Nemoj Kobea i Magica stavljat u istu recenicu. Kobe je inteligentna osoba.Epidaurus je napisao/la:Kobe i Magic su meni dva najveca Lakera u historiji, nema neke razlike izmedju njih, bar meni. KAJ je realno veci igrac od obojice al KAJ nije citav karijeru bio Laker ko oni tako da ga meni to izbacuje iz price.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije ni u svom selu, nemoj da magicu zovem pa da vas školujeSteph je napisao/la:Kobe je GOAT.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Cuj Kobetard, isto ko nekad Rosetard sto su nas Bullsovce zvali.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kobetard strikes back
Ne znam zasto se mora vrijedjat na taj nacin, jer nekog zvat retardom pa makar u vezi jednog igraca je tuzno. Jos si ti Rio u pitanju, razocaro si me.
Sto se tice Kobea na allstaru, ne znam sta ocekujete neku pravdu, on ima sigurnih pola miliona glasova iz Kine makar imao brojke Benneta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.