FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 22 jan 2016, 16:17

Kako nam ide ovo oko šalova? :think:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jan 2016, 16:20

Joj jest guzica zinula kod pojedinih navijaca, sta vam je bolan pa niko nije najavljivao titulu ove sezone, ako je gdje receno molit cu da mi to postavite ovdje, mi jesmo prvi na tabeli ali jos uvijek nismo toliko zreli da bi osvojili titulu, nadam se da nisam u pravu sto se tice ovoga i da cemo na kraju sezone slaviti. Prije pocetka sezone svi smo htjeli da izburimo ligu 12 sljedece sezone i kad su se dovodili igraci niko nije bio poznat toliko i nije pocela sezona sa nekom euforijom ali momci su se pokazali i osvojili 1 mjesto u jesenjem dijelu. Nas prioritet prije svega je stabilan klub pa tek onda Evropski klub i sto prije skontate to bice dobro. Mozda se i dovedu pojacanja a mozda i ne ali ja sam zadovoljan kako se radi u klubu a uvijek ce biti pesimista ovdje na forumu i van foruma ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2016, 16:21

Nije nas Azmir iznevjerio u zimskom prelaznom roku dva put do sad kad smo bili u gоvnimа, a da nas sad iznevjeri u ovakvoj situaciji, zapitajte se...
Al haj ti našem narodu dokaži ako se ne osvoji sad titula da ima prečih stvari da se riješi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jan 2016, 16:23

fukara87 je napisao/la:Joj jest guzica zinula kod pojedinih navijaca, sta vam je bolan pa niko nije najavljivao titulu ove sezone, ako je gdje receno molit cu da mi to postavite ovdje, mi jesmo prvi na tabeli ali jos uvijek nismo toliko zreli da bi osvojili titulu, nadam se da nisam u pravu sto se tice ovoga i da cemo na kraju sezone slaviti. Prije pocetka sezone svi smo htjeli da izburimo ligu 12 sljedece sezone i kad su se dovodili igraci niko nije bio poznat toliko i nije pocela sezona sa nekom euforijom ali momci su se pokazali i osvojili 1 mjesto u jesenjem dijelu. Nas prioritet prije svega je stabilan klub pa tek onda Evropski klub i sto prije skontate to bice dobro. Mozda se i dovedu pojacanja a mozda i ne ali ja sam zadovoljan kako se radi u klubu a uvijek ce biti pesimista ovdje na forumu i van foruma ;)
"Napravili smo dogovor s gradom, što je bio moj jedini cilj i sada otvoreno možemo reći da idemo na titulu", poručio je Husić iz Sjedinjenih Američkih Država.

Pustite ba suplju i priznajte da svi zelimo tu titulu.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 jan 2016, 16:30

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/husic- ... ulu/177439
Najavio je Azmir....ja mislim da trebamo dovesti jos jednog ili dva igraca mada ovaj tim je vise nego sposoban da osvoji titulu, igrali smo sa svima, niko nas nije nadigrao i samo je sreca spasila pojedine ekipe koje su izvukli X sa nama.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 22 jan 2016, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jan 2016, 16:31

Ja vjerujem da je to Husic izjavio, ali ne mora da znaci i da cemo je osvojit ;) mislio sam pred pocetak sezone druze jer niko nije najavljivao Evropu a kamoli titulu, nego svima je guzica malo vise zinula, nase najvece pojacanje u ovom prijelaznom roku sto niko nije otisao iz kluba od igraca a mogao je...

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jan 2016, 16:35

Znaci hoces rec da trebam bit na prvom mjestu i sanjat opstanak?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jan 2016, 16:36

DoeTz je napisao/la:Pustite ba suplju i priznajte da svi zelimo tu titulu.
Normalno da želimo, ali hajde prisjeti se šta smo pisali na početku sezone, ima li iko da je napisao da se nada tituli ili da mu je cilj titula, a da se pritom nije zayebavao? :hmmmmm:

Što se mene tiče, pisao sam prije početka sezone da sam zadovoljan licencom i igranjem u Evropi, iza toga stojim i sada, iako nemam ništa protiv toga da se svim silama napadne titula, pa čak i dupla kruna kada smo već u takvoj situaciji. :cool:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 jan 2016, 16:37

Prelazni nije zvanično ni počeo :D
Niko, niko, samo Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jan 2016, 16:37

Claus je napisao/la:
Normalno da želimo, ali hajde prisjeti se šta smo pisali na početku sezone, ima li iko da je napisao da se nada tituli ili da mu je cilj titula, a da se pritom nije zayebavao? :hmmmmm:

Što se mene tiče, pisao sam prije početka sezone da sam zadovoljan licencom i igranjem u Evropi, iza toga stojim i sada, iako nemam ništa protiv toga da se svim silama napadne titula, pa čak i dupla kruna kada smo već u takvoj situaciji. :cool:
E o tome ja pricam cijelo vrijeme :salut:
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 22 jan 2016, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jan 2016, 16:38

DoeTz je napisao/la:Znaci hoces rec da trebam bit na prvom mjestu i sanjat opstanak?
Saberi se malo bgt ;)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jan 2016, 16:41

Sta saberi se? Mrzim tu pricu kao niko ne ocekuje titulu svi skromni lafo, a svima je guzica zinula za tim trofejom jer smo prvi i ubjedljivo najbolje igramo.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 jan 2016, 16:43

Claus je napisao/la:

Okolnosti su se promjenile, pa samim tim i ciljevi bi se trebali promjeniti. Treba iskoristiti pruzenu priliku i izvuci najbolje sto se moze. Tesko je planirati Npr iduce sezone mozemo napraviti strasan tim najaviti duplu krunu pa zbog nekih okolnosti zavrsis na sredini tabele.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2016, 16:48

pa Azmir i Husref najavljuju titulu i nadaju se njoj, naravno da i ja ocekujem titulu. ako je ove godine ne uzmemo Bog sami zna kad cemo :kafa:
Sloboda Tuzla

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jan 2016, 16:49

slana_krv je napisao/la:
Claus je napisao/la:

Okolnosti su se promjenile, pa samim tim i ciljevi bi se trebali promjeniti. Treba iskoristiti pruzenu priliku i izvuci najbolje sto se moze. Tesko je planirati Npr iduce sezone mozemo napraviti strasan tim najaviti duplu krunu pa zbog nekih okolnosti zavrsis na sredini tabele.
Apsolutno se slažem, ali govorim o tome da ne treba biti pretjerano nezadovoljan ako se završi na 2. ili 3. mjestu i plasira "samo" u EL, jer je samo igranje na evropskoj sceni još jedan vid zarade i značajno doprinosi stabilizaciji kluba.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jan 2016, 16:50

DoeTz je napisao/la:Sta saberi se? Mrzim tu pricu kao niko ne ocekuje titulu svi skromni lafo, a svima je guzica zinula za tim trofejom jer smo prvi i ubjedljivo najbolje igramo.
Smijes li se kladit da cemo sa ovom ekipom trenutno pobijedit Borca barem 0-2 ? Nisam rekao nigdje da ne bih volio titulu ali kazem da nam je guzica previse zinula za tim pojacanjima.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jan 2016, 16:55

fukara87 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Sta saberi se? Mrzim tu pricu kao niko ne ocekuje titulu svi skromni lafo, a svima je guzica zinula za tim trofejom jer smo prvi i ubjedljivo najbolje igramo.
Smijes li se kladit da cemo sa ovom ekipom trenutno pobijedit Borca barem 0-2 ? Nisam rekao nigdje da ne bih volio titulu ali kazem da nam je guzica previse zinula za tim pojacanjima.
Ma nije meni guzica zinula za pojacanjima, samo me strah jer se jedini nismo pojacali (Haurdica ne smatram pojacanjem dok ne dodje u formu nakon Veleza). Ne sumnjam u pobjedu protiv Borca ali sta cemo za Radnik, sta cemo za povrede sto neko spomenu... U najboljoj smo poziciji da se osvoji titula jos od osnivanja Premier lige i svi to znamo. Sto rece ovaj ako je sad ne osvojimo ko zna sta ce bit sledece sezone...

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2016, 17:02

Stevanović opet raskinuo ugovor, kaže ima neke ponude iz BiH. :kafa:
E ja smijem po neku paru da je jedna naša. :lol: :lol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 jan 2016, 17:11

+7 na kraju, šampioni...

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 22 jan 2016, 17:13

Uporan ovaj Music pravo, ovo mu je vec drugi ili treci put kako je kod nas na probi :D valjda sad zadovolji :D :D
Ja sam vec pisao za ovog malog nije on tu sto je talenat budite sigurni i ako ostane nemoj da se nadate puno.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []