Haurdića smo htjeli na ljeto, nije došao tad, a sad je tu.NKMramor je napisao/la:Stevanović opet raskinuo ugovor, kaže ima neke ponude iz BiH.![]()
E ja smijem po neku paru da je jedna naša.![]()
Stevanovića smo htjeli na ljeto, nije došao... Slučajnost?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Haurdića smo htjeli na ljeto, nije došao tad, a sad je tu.NKMramor je napisao/la:Stevanović opet raskinuo ugovor, kaže ima neke ponude iz BiH.![]()
Odma je dobio poziv od Husica.NKMramor je napisao/la:Stevanović opet raskinuo ugovor, kaže ima neke ponude iz BiH.![]()
I na kraju zavrsi u Zelji i podjebaju nas svi ondaintercontinental je napisao/la:Stevanović je 80 % novi igrač Slobode...
Obecao je kao i Husic ako i on u zadnji cas ne usere.tuzlak1987 je napisao/la:I na kraju zavrsi u Zelji i podjebaju nas svi ondaintercontinental je napisao/la:Stevanović je 80 % novi igrač Slobode...
Pa ako i on bude tražio odmah mjesto u početnih jedanaest, prvi ga Husref neće htjet.Agamemnon je napisao/la: Obecao je kao i Husic ako i on u zadnji cas ne usere.
NE RADI TEBE,VEĆ RADI POSJETILACA NAŠEG PODFORUMA,MOGUĆNOST DA NEŠTO KRENE KAKO NE TREBA JE ISKLJUČENA.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma mora biti bar taj lijevi bek, jer smo izgubili na sirini..a Husref je zelio ako nista povecati sirinu..
odlaskom Moranjkica moras dovesti jos jednog igraca lijevo u odbranu minimum
svi smo ocekivali tog desnog beka i napadaca specificnih karakteristika ali za sad od toga nema nista..mada prelazni rok je dug
samo opet ponavljam , ako nesto krene kako ne treba nek im je bog na pomoci kakvi smo mi
Claus je ovdje sve rekao (takav je i moj stav od pocetka sezone), samo na zemlji trebamo cvrsto biti, bodriti nase momke i nadati se najboljem, ali nikako letiti previsoko. Izlazak u Evropu je odgoman uspjeh za nas, a trenutna pozicija na tabeli nista ne znaci sve dok se ne zavrsi sezona. Boricemo se do kraja iz utakmice u utakmicu pa kako bude.Claus je napisao/la:Normalno da želimo, ali hajde prisjeti se šta smo pisali na početku sezone, ima li iko da je napisao da se nada tituli ili da mu je cilj titula, a da se pritom nije zayebavao?DoeTz je napisao/la:Pustite ba suplju i priznajte da svi zelimo tu titulu.![]()
Što se mene tiče, pisao sam prije početka sezone da sam zadovoljan licencom i igranjem u Evropi, iza toga stojim i sada, iako nemam ništa protiv toga da se svim silama napadne titula, pa čak i dupla kruna kada smo već u takvoj situaciji.
Ergotelis, raskinuo sporazumno.Beduin je napisao/la:Claus je ovdje sve rekao (takav je i moj stav od pocetka sezone), samo na zemlji trebamo cvrsto biti, bodriti nase momke i nadati se najboljem, ali nikako letiti previsoko. Izlazak u Evropu je odgoman uspjeh za nas, a trenutna pozicija na tabeli nista ne znaci sve dok se ne zavrsi sezona. Boricemo se do kraja iz utakmice u utakmicu pa kako bude.Claus je napisao/la:Normalno da želimo, ali hajde prisjeti se šta smo pisali na početku sezone, ima li iko da je napisao da se nada tituli ili da mu je cilj titula, a da se pritom nije zayebavao?DoeTz je napisao/la:Pustite ba suplju i priznajte da svi zelimo tu titulu.![]()
Što se mene tiče, pisao sam prije početka sezone da sam zadovoljan licencom i igranjem u Evropi, iza toga stojim i sada, iako nemam ništa protiv toga da se svim silama napadne titula, pa čak i dupla kruna kada smo već u takvoj situaciji.
Cim se Steva spomene naumpadne mi prosle godine na BG aerodromu sjedimo u kafeteriji jedan do drugog, krivo mi sto ga nisam pitao nista o Slobodi makar kroz salu. Zar je fakat raskinuo ugovor i sa grcima (ili gdje je vec ono otisa)?
Bravo i za Azmira, nece da se mijesa Husrefu u posao i odredjujemu ko ce igrati.Agamemnon je napisao/la:Husic mali nije potpisao samo zato jer je postavljao uslove tog tipa.
Bilo je 2000 na godinu pa kada je vidio da nece dobiti taj ugovor (zbog povreda koje je imao i rizika za slobodu)vec do kraja sezone eh hocu ja Tri.kada je i to dobio menadjer nazvao Azmira i rekao potpisacemo ako ce sigurno igrat.
Ovom puko film i zahvali se obojici i spusti slusalicu.
Nije on odustao nego mi.![]()
Niko nas vise nece zajebavat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.