Ježim se od toga, kao što sam se ježio kada je jedan forumaš svaki dan pisao da smo europska Amerika, tokom cijelog EPa.
Idemo momci dati sve od sebe, za mene ste već heroji što ste tamo i svaki poen kojeg postignete samo mi rastete u očima.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
pa nece izjaviti da idemo na 5 mjestoBihac96 je napisao/la:Campara je sam izjavio da idemo na zlato
Nije isto imati cilj i stvorit medijski linč ukoliko se to ne ostvari. Svakako da niko neće zamjerit, dobro možda neko i hoće, ako ne ostvarimo to što realno možemo. Cilj je medalja i to ne treba kriti. Već se moraju naviknuti da idu na najveće postolje. Ne trebamo se uvijek zadovoljavat samo plasmanom pa i ondje gdje imamo realno daleko veći kvalitet. Mi smo ipak prvaci Evrope.pinoglavi je napisao/la:Kakve ciljeve i luzerski mentalitet shvatite da su ovo DJECA i da nema potrebe da na njih pritisak stavljamo. Mislim da nijedna država na svijetu ne stavlja pritisak na DJECU. Već se počelo spominjati finale protiv Amerike i eventualno iznanedjenje u finalu, šta vam je ljudi. Budite sigurni da će momci dati sve od sebe, da će ići na pobjedu u svakoj utakmici, i stvarno nema potrebe da se pravi medijska buka(koju ćemo praviti, kao što smo je pravili kada su mediji, tamo negdje oko 1/4 finala shvatili da postoji ovo takmičenje) i nema potrebe da se priča o medaljama.
Ježim se od toga, kao što sam se ježio kada je jedan forumaš svaki dan pisao da smo europska Amerika, tokom cijelog EPa.
Idemo momci dati sve od sebe, za mene ste već heroji što ste tamo i svaki poen kojeg postignete samo mi rastete u očima.
Kakav je to tip haha odnosno forum/stranica? Moze i na ppbaglama je napisao/la:kako je samo naivan onaj balavac sto je na sportnetu ovo ispisao(ovaj uvodni) i stalno nesto mrsimudi tamo...jadan se zada u pisanje, obuhvati sve moguce talente iz bih, sav zeljan neke pohvale, nekog respketa od susjeda...kao evo nas, i mi smo neki faktor u kosarci
i onda mu se na sve to posere random ujkan, rijecima
"tako je i Musu uzdizao"
kao Musa je prosjek![]()
....dzaba Musa im je kost u grlu, najradije bi da se polomi...vecina njih.jedno vrijeme su lagali da je stariji nego sto jest, samo traze nacin da ga obezvrijede....fasistoidna sredina gdje citav satdion uzvikuje Za dom
ovi nasi mutavci nikad nece shvatit kakvi su to hinjavci. idu tamo i prostiru se, smaraju, kukaju, iznose prljav ves, blate talente...samo da budu prihvaceni
Ali je mogao izjaviti da cemo ici utakmicu po utakmicu i pokusati dogurati sto dalje, jel takoNedo je napisao/la:pa nece izjaviti da idemo na 5 mjestoBihac96 je napisao/la:Campara je sam izjavio da idemo na zlato
niko sretniji od mene da si u pravupaulus je napisao/la:Kad je izvlacenje ovim nasim zlatnim kaderima? Sad sam gledao malo na youtube tekme protiv Spanije i Litvanije , mislim da je ovo prva generacija u sportu nasem bilo kojem kolektivnom da se ne boje nikog , da imaju onaj mentalitet velikih sila . Oni sa A tticem i jos par momaka iz starije generacije plus Buza Nurkic Vrabac Sulejmanovic to ce bit generacija za par godina koja ce imat sirinu i kvalitet. Usput da samo objavim da je moja opstina uplatila ( ne vlada vec raja skupila ) pare za zlatne kadete ( nije moje da objavim sumu i koja je opstina al vjerovatno ce se objavit brzo ) jer nismo hjeli ostavit ih na nemilost bagri politickoj . Ako se jos ko moze organizova da im pomogne za pripreme i ostalo ovim momcima treba obezbjedi vrhunske stvari .
23.06DoctorWho je napisao/la:kad pocinje ovo SP...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.