Oni su vec udarlii porez, hapiili mi 0,10
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
U sloveniji je tako, 10% poreza na uplatu. Znači za 1€ uplatiš, računaju kao da si za 0,90€ uplatio.
kladionicarzestoki je napisao/la:Pozz novi sam, probajte večeras Jakobssona iz Švedske na 3,5 over 1,70 kvota, uzima najviše šuteva, a ovako mala granica za mene je poklon
Potpisujemmirzatele je napisao/la:Toronto - Miami 10.5 - h1
Za Miami veceras ne igraju: Wade, Whiteside, Deng, Dragic i McRoberts...Znaci iz prve petorke tu je samo Bosh.. Klupa im je ionako tanka, a s druge strane Toronto je kompletan i mislim da ce ih DeRozan, Lowry i drustvo ostaviti na 15-20 razlike
edit sad je u premu na 22.5branimir85 je napisao/la:c.bosh -20.5- manje,mozda malo neobicno jer on jedini iz petorke igra vcrs,ali za ocekivat je da se toronto koncentrira na njega a i blowout je dosta realan!!

moze za hooda neka analiza od 2-3 recenicejopaa7 je napisao/la:Nesto nocno sto mi je jako izgledno![]()
Tek sam sad vidio ovo. Utah ima dva igraca na poziciji SG (odnosno jedan PG i jedan SG) koja su out i nemaju puno igraca osim Hooda koji to mogu odigrat. Hood ima minutazu preko 30 minuta sto je dobro, pogotovo za ovakvu granicu. Zadnje dvije tekme je odigrao 40 min ali su bili produzetci. Nisu 3 dana igrali i odmorni su. Njegova statistika ovaj mjesec je super, na prosjeku je od 17,6 poena i u 7/10 tekmi je prelazio ovu granicu. Vidimo dolje na slici da uzima dobar broj suteva, pogotovo za tri poena i ako ga krene da pogodi barem dvije u pocetku tekme, vrlo lako moze preci. Nadam se da veceras nastavlja s dobrim igramazlatniljiljan je napisao/la:moze za hooda neka analiza od 2-3 recenicejopaa7 je napisao/la:Nesto nocno sto mi je jako izgledno![]()
BenjooJutub je napisao/la:
Analiza
Zoki ide preko zato jer.. Rapoložen je, a već 5 utakmica je u underu
Rajhman ide reko zato što sam ga gledo protiv Slovenije, zna čoek rukomet
Nagy ide preko zato što sam čuo na RTL-u da je dobar
Venlo - PA SAMO IME KLUBA GOVORI "3x V"
i na kraju Vesely ide preko da me Obraduye
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.