Cirkus od franšize.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Since last season, LeBron James and his agent Rich Paul have been strong advocates of Lue becoming head coach, league **** tell Yahoo.
Cirkus od franšize.
Cirkus od franšize.
- IlCapitano
- Kontakt:
Twitter je zlato u ovakvim trenucima.Big big moment for Ty Lue next game when he finally gets to call a timeout in his own voice.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kyrie bio ljubomoran sto vise voli Delya. Dok je on bio povrijedjen nije bilo problema. Sve je jasno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
LeBron je, po mom misljenju, bio svjestan da oni pod Blattom ovom GSW-u u finalu ne mogu nista. Proslosezonsko finale je ovu odluku samo odgodilo s obzirom na one povrede, pa se to tada nije moglo jasno znati kao nakon dva ovosezonska duela.
Lou ima sigurno bolju hemiju s timom, al kao head coach mu ne dajem sanse da srusi GSW, mada je pitanje da li bi i neko drugi to mogao,
s obzirom da, po meni, ovaj sastav Cavsa nije u stanju da srusi prime Warriorse.
Lou ima sigurno bolju hemiju s timom, al kao head coach mu ne dajem sanse da srusi GSW, mada je pitanje da li bi i neko drugi to mogao,
s obzirom da, po meni, ovaj sastav Cavsa nije u stanju da srusi prime Warriorse.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- branimir85
- Kontakt:
Veliki Gazda LE-bron_CHEK 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije Blatt los trener, zasluzuje sansu u nekom drugom timu.
On mozda nije navikao da radi sa tako ogromnim zvjezdama, a nije simpatican i komunikativan, ne zna raditi sebi marketing kod medija i time parirati kao zvjezda svojim igracima.
Bolje bi mu odgovarala neka ekipa gdje nema tako zvucnih igraca, zdravije bi radio i sigurno solidno odradio posao.
On mozda nije navikao da radi sa tako ogromnim zvjezdama, a nije simpatican i komunikativan, ne zna raditi sebi marketing kod medija i time parirati kao zvjezda svojim igracima.
Bolje bi mu odgovarala neka ekipa gdje nema tako zvucnih igraca, zdravije bi radio i sigurno solidno odradio posao.
- IlCapitano
- Kontakt:
Čekaj, zar su LeBron i Love dobri, ne kontam ovo.David Blatt told friends in Israel last week, "It's either me or Kevin Love." Just surprised LeBron didn't decide sooner...
pa vazda neke slike zajedno poslije tekmi, brijem da jesuIlCapitano je napisao/la:Čekaj, zar su LeBron i Love dobri, ne kontam ovo.David Blatt told friends in Israel last week, "It's either me or Kevin Love." Just surprised LeBron didn't decide sooner...
LBJ i njegovi kratki ugovori, moze da ih j3be kako hoce
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Da je ekipa igrala kako je on htio, bilo bi potpuno drugacije. Zasto nije igrala ekipa tako? Zato sto svi gledaju u Jamesa, a James je od pocetka htio Luea (vidi se po time outima gdje razgovara sa Lueom, a ne sa Blattom itd.). Ja sam ubijedjen da je ekipa igrala po semama koje je pravio Blatt, da bismo bar 30% bolje izgledali. Vidjet ce se kakav je trener ako uzme mlad tim i odvede ga u playoff.Clutch je napisao/la:LeBron je, po mom misljenju, bio svjestan da oni pod Blattom ovom GSW-u u finalu ne mogu nista. Proslosezonsko finale je ovu odluku samo odgodilo s obzirom na one povrede, pa se to tada nije moglo jasno znati kao nakon dva ovosezonska duela.
Lue ne moze nikog srusiti, ali ce koristiti Blattove seme i bice to bolje jer ce "igraci prihvatiti sistem". Kakav cirkus, a znao sam da ce se ovo dogoditi onog momenta kada smo potpisali Jamesa i upravo je to bio razlog zasto sam od pocetka mrzio njegov povratak i nedavanje sanse mladoj ekipi da sazrije (Wiggins, Kyrie, Tristan, Waiters). Bilo bi to puno bolje i za tim i za njih kao individue, da su mogli raditi s nekim ko toliko zivi kosarku.
Desit ce se da ce ga pokupiti GSW kao asistenta i opet ce nas razvaliti, ali ovaj cu put biti sretan zbog pickurine zvane James.
@tuzlak, on je itekako simpatican i pametan covjek. Dovoljno je pogledati njegove presice da ti bude jasno o kakvom je covjeku rijec, a i o treneru. To sto su mu ruke bile vezane mu nikako nije islo u prilog. Zelim ga vidjeti u Pelicanima, Orlandu ili Sixersima. Mislim da bi tu pokazao sav svoj trenerski kvalitet.
P.S. Nadam se da svi sada vidite o kakvoj je picki rijec (James).
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 22 jan 2016, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
Blatt nije loš trener, čak je vrlo dobar, ali treba se sjetiti da je on došao trenirati ekipu predvođenu mladim igračima na čelu sa Irvingom i Wigginsom, a dobio veteransku ekipu sa najvećom facom u ligi koji tu franšizu drži u šaci otkad je draftan 2003. kao rookie trener. Ne poštuje ga niko od tih veterana u svlačionici, a sa mlađim igračima bi imao vremena izgraditi poštovanje.tuzlak1987 je napisao/la:Nije Blatt los trener, zasluzuje sansu u nekom drugom timu.
Ma znam da je bilo puno klipova gdje ga LeBron ignoriše, pa sad poslije poraza od GSW-a Love direktno proziva LeBrona u medijima itd...miki_92 je napisao/la:pa vazda neke slike zajedno poslije tekmi, brijem da jesuIlCapitano je napisao/la:Čekaj, zar su LeBron i Love dobri, ne kontam ovo.David Blatt told friends in Israel last week, "It's either me or Kevin Love." Just surprised LeBron didn't decide sooner...![]()
LBJ i njegovi kratki ugovori, moze da ih j3be kako hoce
Najvise tehnickih ove sezone

- adriano_leite
- Kontakt:
@Capitano, nije ga prozvao, ali se tako protumacilo. Gledao sam intervju nakon tekme, rekao je da se svi trebaju pogledati u ogledalo, i kao da prate svog lidera, bacio pogled prema mjestu gdje je bio James. Rekao je to na taj nacin da kad procitas izgleda da se obraca Jamesu, ali fakat nije tako. Pogledaj eto izjavu na stranici Cavsa.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Brian Windhorst @WindhorstESPN 30 minprije 30 minuta
LeBron James was informed of the decision to fire David Blatt today, he was not consulted on decision **** said
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- majestic24
- Kontakt:
Otpustis jednog od TOP 5 trenera u ligi da bi dao ekipu asistenu u ruke a zelis da uzmes prsten protiv Kerra i GSW ili Popovicha i SAS. Yebo logiku
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Al ga pretjera sa tim TOP 5. Nije los trener, ali nije ni toliko dobar.. Sve u svemu, nakon finala NBA i ove sezone u kojoj su prvi u konferenciji, nije zasluzio da nakon dvije pobjede dobije otkaz. Nadam se da ce Cavse lupiti neka karma i da ce ispasti najkasnije u polufinalu konferencije.majestic24 je napisao/la:Otpustis jednog od TOP 5 trenera u ligi da bi dao ekipu asistenu u ruke a zelis da uzmes prsten protiv Kerra i GSW ili Popovicha i SAS. Yebo logiku
Ako je stvarno da je bilo Kevin Love ili Blat.. i nisam bas siguran da je LeBron otjerao trenera. Mada mi je prva asocijacija bila: "Kako li se zamjerio Jamesu da ga otjeraju"..
- adriano_leite
- Kontakt:
Mozda je pitanje bilo, ko ce biti otjeran? On ili Love, pa me ne bi iznenadilo ni da Lovea trejdaju. Nista me vise ne iznenadjuje. Ja zelim ekipi da ne udje u finale i da ne ispadne ova odluka kao dobra, jer nema sanse da je dobra odluka da contender otjera trenera nakon omjera 30-11 i prvog mjesta na Istoku.dscile je napisao/la:Al ga pretjera sa tim TOP 5. Nije los trener, ali nije ni toliko dobar.. Sve u svemu, nakon finala NBA i ove sezone u kojoj su prvi u konferenciji, nije zasluzio da nakon dvije pobjede dobije otkaz. Nadam se da ce Cavse lupiti neka karma i da ce ispasti najkasnije u polufinalu konferencije.majestic24 je napisao/la:Otpustis jednog od TOP 5 trenera u ligi da bi dao ekipu asistenu u ruke a zelis da uzmes prsten protiv Kerra i GSW ili Popovicha i SAS. Yebo logiku
Ako je stvarno da je bilo Kevin Love ili Blat.. i nisam bas siguran da je LeBron otjerao trenera. Mada mi je prva asocijacija bila: "Kako li se zamjerio Jamesu da ga otjeraju"..
Pise se i da su Rich Paul i James urgirali da tim preuzme Lue. Kakav cirkus oko Jamesa, ne mogu da vjerujem.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Napokon mu je vratio
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Naprijed Cavs, taman, razvalite se skoro pri finisu sezone i tako zijanite jos jednu godinu koja vam punl moze znaciti. Ne shvatam, al eto.
Ma osvajaju Cavsi na kraju. Kao da je bitno ko je trener. Nemoj se bezveze nervirati.adriano_leite je napisao/la:Mozda je pitanje bilo, ko ce biti otjeran? On ili Love, pa me ne bi iznenadilo ni da Lovea trejdaju. Nista me vise ne iznenadjuje. Ja zelim ekipi da ne udje u finale i da ne ispadne ova odluka kao dobra, jer nema sanse da je dobra odluka da contender otjera trenera nakon omjera 30-11 i prvog mjesta na Istoku.dscile je napisao/la:Al ga pretjera sa tim TOP 5. Nije los trener, ali nije ni toliko dobar.. Sve u svemu, nakon finala NBA i ove sezone u kojoj su prvi u konferenciji, nije zasluzio da nakon dvije pobjede dobije otkaz. Nadam se da ce Cavse lupiti neka karma i da ce ispasti najkasnije u polufinalu konferencije.majestic24 je napisao/la:Otpustis jednog od TOP 5 trenera u ligi da bi dao ekipu asistenu u ruke a zelis da uzmes prsten protiv Kerra i GSW ili Popovicha i SAS. Yebo logiku
Pise se i da su Rich Paul i James urgirali da tim preuzme Lue. Kakav cirkus oko Jamesa, ne mogu da vjerujem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ljudi Lue nije ni sjeo jos a vec ste ga sahranili...treba mu dati sansu,otkud znas mozda budu bolje ekipa?..i sta fali trejdati Lova za nekog ko bi bolje legao u sistem,dobar swingman,stoper sta god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.