Inace decko je prije povrede obecavao, vidjet cemo sada sta ce biti od njega u Nigdjezemskoj.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sta je ovo j.... Dario Dumic prema transfermarktu moze igrati na poziciji stopera i na poziciji centarfora...odmah ga pozvati, u slucaju Dzeksonove povrede odmah ga ubaciti umjesto njega, taman mu visinom odgovara - 193cm
Inace decko je prije povrede obecavao, vidjet cemo sada sta ce biti od njega u Nigdjezemskoj.
Starter je bio danas, a zamijenjen u 80. minuti, ako nije neka povreda onda je vjerovatno takticka zamjena jer je usao ofanzivni igrac.hurem je napisao/la:Sta je ovo j.... Dario Dumic prema transfermarktu moze igrati na poziciji stopera i na poziciji centarfora...odmah ga pozvati, u slucaju Dzeksonove povrede odmah ga ubaciti umjesto njega, taman mu visinom odgovara - 193cm![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pisali smo Cartman i ja više puta o njemu. Bio je odličan u Startu i ovaj prelazak u Njemačku mu je veoma dobar potez. Naši vjerovatno ne znaju da on uopšte postoji, ali mogao bi biti zanimljiv igrač za budućnost. Za početak mora izboriti mjesto u Furthu.ovisnik je napisao/la:Zlatko Tripić postigao dva gola u prijateljskom duelu Grojter firta i Grashopersa,na transfermarktu piše da je norvežanin rođen u Rijeci-Hrvatska,mislim da je to dječko koji je ranije igrao za Molde i pominjao se u kontekstu naše repke jer je porijeklom iz BiH,ako je to taj dječko,obzirom na godine-23 i činjenicu da je lijevo krilo dobre brzine,vrijedi ga propratiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prije par dana sam pročitao da ide na posudbu u Hajduk do kraja sezone. On je odbio Nestorovića jer je išao na EP sa Češkom, ali je rekao da je otvoren za razgovor sa našim savezom.phily je napisao/la:zar nije bila prica da je odlucio da ce za Cehe igratibagrcavi je napisao/la:Šta je sa onim Stefanom Simićem iz Milana? Vidim da je bio na klupi u utakmici protiv Fiorentine, a sjećam se da ga je Vlado Jagodić spominjao kao budućeg reprezentativca naše zemlje.
Tri puta je bio na klupi Milana u zadnjih mjesec dana, ali eto ipak ga šalju u Hajduk.
Nudili su ga i Anderlechtu,
http://www.voetbalnieuws.be/news/202173 ... n_AC_Milan
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja sam ga spominjao, ne izostavljaj.Virtu4l je napisao/la:Pisali smo Cartman i ja više puta o njemu. Bio je odličan u Startu i ovaj prelazak u Njemačku mu je veoma dobar potez. Naši vjerovatno ne znaju da on uopšte postoji, ali mogao bi biti zanimljiv igrač za budućnost. Za početak mora izboriti mjesto u Furthu.ovisnik je napisao/la:Zlatko Tripić postigao dva gola u prijateljskom duelu Grojter firta i Grashopersa,na transfermarktu piše da je norvežanin rođen u Rijeci-Hrvatska,mislim da je to dječko koji je ranije igrao za Molde i pominjao se u kontekstu naše repke jer je porijeklom iz BiH,ako je to taj dječko,obzirom na godine-23 i činjenicu da je lijevo krilo dobre brzine,vrijedi ga propratiti.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Igrao je jučer i Semir Musić za Grasshopper pola sata. 
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 23 jan 2016, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
I Sabinho je pisao o Tripiću 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad na kraju bolju karijeru napravi Musić od Stevanovića hebote..
Ma Music je samo odigrao jucer zato sto mu je tata naplatio trenere njegovog kluba da ga stave u prvoj postavi.Omark je napisao/la:Kad na kraju bolju karijeru napravi Musić od Stevanovića hebote..
Znam tu priču, jednom kad to ne bude palilo, tek ćemo vidjeti od njega šta zna/ ne zna.BSBosna je napisao/la:Ma Music je samo odigrao jucer zato sto mu je tata naplatio trenere njegovog kluba da ga stave u prvoj postavi.Omark je napisao/la:Kad na kraju bolju karijeru napravi Musić od Stevanovića hebote..
Samo sam onako usporedio sa Stevanovićem koji je daleko veći talenat od sve i jednog krila u prethodnih par godina, al nedisciplina, možda i žurba su ga doveli da sada vaga ponude iz Premijer lige BiH.
Do sada barem znamo da ovaj njegov babo ima vise para od onog Hadziresicevog prije nekoliko godina. 
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ozegovi ... ije/182405
Jun 9, 1994 in Bosanska Gradiska Bosnia-Herzegovina
Jun 9, 1994 in Bosanska Gradiska Bosnia-Herzegovina
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Prestanite se brukati i provaljivati. Kad zaigra za ovaj klub opet ce biti ta retardirana prica. Ne radi se o Bratstvu iz Gracanice vec o uglednom svicarskom prvoligasu.BSBosna je napisao/la:Ma Music je samo odigrao jucer zato sto mu je tata naplatio trenere njegovog kluba da ga stave u prvoj postavi.Omark je napisao/la:Kad na kraju bolju karijeru napravi Musić od Stevanovića hebote..
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Standardna naša priča. Teško tebi ako uspiješ...
DRUG NEBI TI PUNCA
Kad zaigra, zaigrao i jest.Bolanos je napisao/la:Prestanite se brukati i provaljivati. Kad zaigra za ovaj klub opet ce biti ta retardirana prica. Ne radi se o Bratstvu iz Gracanice vec o uglednom svicarskom prvoligasu.BSBosna je napisao/la:Ma Music je samo odigrao jucer zato sto mu je tata naplatio trenere njegovog kluba da ga stave u prvoj postavi.Omark je napisao/la:Kad na kraju bolju karijeru napravi Musić od Stevanovića hebote..
Ja sam napisao, u pozitivnom smislu za njega, kako se uspio izboriti, iako je donedavno bio u Travniku.
Ovo je samo prijateljska.
Ti si se davno obrukao, kada si na svom spisku reprezentacije izbacio Ibiševića, a uvrstio Hadžića i Duljevića.
Vidjecemo na Mesinom spisku jesam li se obrukao. Do tada, gledajte malca u Svici.
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/sluzb ... rsa/178920
Platio babo Svicarcima da ga potpisu i placaju ga.

Platio babo Svicarcima da ga potpisu i placaju ga.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ožegović je mladi reprezentativac Srbije i dok je tako male su šanse da zaigra za nas, jedino pad u karijeri kroz transfer u neki manji klub u inostranstvu može ga opredjeliti da zaigra za nas,kod njega je igranje za Srbiju,igranje srcem,a za nas može zaigrati samo u slučaju oživljavanja karijere i ostvarivanja transfera.
aa jel on bio u City-u na probi?Bolanos je napisao/la:Vidjecemo na Mesinom spisku jesam li se obrukao. Do tada, gledajte malca u Svici.
Platio babo Svicarcima da ga potpisu i placaju ga.![]()
Bio je u Galatasaray-u pa su ga otjerali.
Ibišević neće dobiti poziv, Alenu Melunoviću se smiješi poziv.
Duljević vrijedi 4 miliona, izbacit će iz prve postave Lulića, možda čak i Višću.
Koja komedija.
Ibišević neće dobiti poziv, Alenu Melunoviću se smiješi poziv.
Duljević vrijedi 4 miliona, izbacit će iz prve postave Lulića, možda čak i Višću.
Koja komedija.
Ibisevic ce dobiti poziv, i Duljevic isto ko on. Ove ostale gluposti koje si napisao ne znam kakve veze imaju sa trenutnom temom? Ko je spominjao ista od toga?Omark je napisao/la:Bio je u Galatasaray-u pa su ga otjerali.
Ibišević neće dobiti poziv, Alenu Melunoviću se smiješi poziv.![]()
Koja komedija.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!