FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Neznam Ja ga nebi kaznavao mozda samo jednu simbolicnu kaznu od jedno cirka 3000 maraka, neznam sto mu je dozvolio da opet trenira sa Zeljom a ako je njegov interes veci od interesa kluba onda se nije ni trebao vracati, ispao je pica zato sto je otisao kad je bio najpotrebniji, a vala netreba nam ni sada jer dolazi Gancev, strasan je potencijal steta sto nece igrati...
@pile odakle vadis sve te inf.
@pile odakle vadis sve te inf.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koje odavno nista i ne pisemArogantni je napisao/la:@pile odakle vadis sve te inf.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja se trudim da Zeljo bude kako treba a za ostale manje vise, e de mi sad reci do kada Visca ima ugovor a za Sehu cemo izbrisati te klauzule, i ako vidite jos koju gresku recite pa cemo je editirati._Bad_boy je napisao/la:adnan guso bar 800 000 euraEdo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
i ako nije frka da se edituje tamo da je visci ugovor do 2017a sehic da nema klauze za odlazak nikako
Edit: Care evo sadsam ponovo gledao i nevidim da igdje pise da Visca ima do 2017 ugovor vec pise do 2012, e sad neznam jel to tacno. A za Sehu nevidim nikakvu klauzulu u ugovoru a ugovor mu vazi do 2011?!
Zadnja izmjena: Edo_Majka, dana/u 30 maj 2010, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Tracy McGrady!!!
Visca je potpisao na tri opuco je jednu godinu od ugovora.Edo_Majka je napisao/la:Ja se trudim da Zeljo bude kako treba a za ostale manje vise, e de mi sad reci do kada Visca ima ugovor a za Sehu cemo izbrisati te klauzule, i ako vidite jos koju gresku recite pa cemo je editirati._Bad_boy je napisao/la:adnan guso bar 800 000 euraEdo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
i ako nije frka da se edituje tamo da je visci ugovor do 2017a sehic da nema klauze za odlazak nikako
U narednih nekoliko dana trener „Plavih" će obaviti razgovore sa igračima kojima je istekao ugovor, Mirsadom Bešlijom, Seadom Bučanom, Predragom Šimićem i Delimirom Bajićem.
- Neke razgovore obavili smo još dok je trajala sezona. Bešlija i Bajić gotovo sigurno ostaju, Bučanu smo ponudili ugovor, sa Šimićem se trebam sastati - kaže Osim, koji još uvijek ne želi govoriti o igračima koji bi trebali pojačati ekipu pred nastupe u Ligi šampiona.
pile jesmol to izgladili sa Bajićem ?!
Džafića zovu Željo, Partizan, Unirea i Ankaragucu
- Neke razgovore obavili smo još dok je trajala sezona. Bešlija i Bajić gotovo sigurno ostaju, Bučanu smo ponudili ugovor, sa Šimićem se trebam sastati - kaže Osim, koji još uvijek ne želi govoriti o igračima koji bi trebali pojačati ekipu pred nastupe u Ligi šampiona.
1996
Jel se ti zezas il oni s tf.de uzimaju misljenja posjetilaca ???Edo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Nismo Bajic ce vjerovatno otici, Bucan ima ponudu iz Hrvatske pa recimo primamljivu i vise od onoga sto mu mi nudimo, Simic sa njim ce se tek pregovarati o uslovima mada ne vjerujem da ce prihvatiti sa Beslijom nece biti problema.cassanova je napisao/la:U narednih nekoliko dana trener „Plavih" će obaviti razgovore sa igračima kojima je istekao ugovor, Mirsadom Bešlijom, Seadom Bučanom, Predragom Šimićem i Delimirom Bajićem.
Male korekcije Bajić da nekažem šta, nije prihvatio ponudu po 1500 plate, i spakaovao je kofere i otišao iz Sarajeva, dok Bučan ima ponudu iz ino pa odugovlači sa potpisom, ponudjeno mu je 1500 i 10 000 koji bi mu bile isplaćene dvije rate.
1996
Ne zezam se, vec to stvarno posjetioci koji poznaju svoje ekipe, ja i jos 2-3 clana dajemo svoje misljenje za Zeljine igrace, vecinom od mene uzimaju jer ih ja poprilicno poznajem a sto neznam pitam ovdjeseha je napisao/la:Jel se ti zezas il oni s tf.de uzimaju misljenja posjetilaca ???Edo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.
Tracy McGrady!!!
ako misli sebi dugoročno dobro unda bi najbolje bilo da dođe nama.Istina Partizan,Unirea i Ankara bi mu vjerojatno dali bolje uslove,veća primanja,al je pitanje koliko bi se tamo naigrao???zato mu je najbolje nek dođe nama,postane još bolja igračina i onda za 2-3 godine napravi dobar transfer i mirna Bosnacassanova je napisao/la:U narednih nekoliko dana trener „Plavih" će obaviti razgovore sa igračima kojima je istekao ugovor, Mirsadom Bešlijom, Seadom Bučanom, Predragom Šimićem i Delimirom Bajićem.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Cuj to al npr sta ti kazes Visca vrijedi 5 000 000 ?Edo_Majka je napisao/la:Ne zezam se, vec to stvarno posjetioci koji poznaju svoje ekipe, ja i jos 2-3 clana dajemo svoje misljenje za Zeljine igrace, vecinom od mene uzimaju jer ih ja poprilicno poznajem a sto neznam pitam ovdjeseha je napisao/la:Jel se ti zezas il oni s tf.de uzimaju misljenja posjetilaca ???Edo_Majka je napisao/la: Dajte i vas prijedlog ali bez pretjerivanja i bice ubaceni za slijedecu sezonu, Visca ce imati 500.000€ i to je vec odlueno.i tako ce Zeljo imatu svoju pravu vrijednost. A sta si ti mislio ko to odlucuje, nisi mislio valjda da ce svabe pratiti nase igrace pa da odlucuju???
kadeti dobili 2-1 i tim osigurali ulaz u doigravanja, a juniori dobili 1-0...karamo ih u svim uzrastima 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pa moze se to reci ali bi me onda ismijavali i nebi vise vjerovali u moje postove, dakle ja pokusavam maksimlno korktno da dam svoje misljenje, i oni ostali sto daju svoja misljena onda se to sagleda i postavi se neka normalna vrijednost. Visca ide na 500.000€ za to cu se boriti k'o lav, decko ima potencijala za to.seha je napisao/la:
Cuj to al npr sta ti kazes Visca vrijedi 5 000 000 ?
Tracy McGrady!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi Visci stavio cijenu 2 000 000 mill. za sada momak je stvarno talenat i treba mu udariti takvu cijenu,i drugim igracima dici cijenu a ne tu od nasih igraca praviti bagatelu,kao oni iz srbije i hrvatske vrijede vise...Stavis fino veliku cijenu pa kome se svidza iograc ako zeli da ga kupi vidjece ce cijenu 3 mill pa ce ponuditi 2 mill i zavrsen posao doro se zaradi...a ne ovako gledam jedan kosta 10 hiljada drugi 15 000 treci 40 000 smijesno....
Zato nam i jeste ovako kad sami mi neznamo cijeniti igrace,zato nam i odlaze za mizeriju plate nam ljudi djeciji doplatak za Dzeku odvedu ga u Cesku i prodaju ga hladno za 4-5 miliona
Zato nam i jeste ovako kad sami mi neznamo cijeniti igrace,zato nam i odlaze za mizeriju plate nam ljudi djeciji doplatak za Dzeku odvedu ga u Cesku i prodaju ga hladno za 4-5 miliona
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Da,da bilo bi ljepo kad se to vec radi ako vec ima kvalitetan igrac kao Visca, napravit neku video kompilaciju i uz to cijenu postavit pa nek odluce svabe 
Svaka cast juniorima jer su dobro slabiji od malenih...naravno svaka cast i kadetima, al oni su pravo dobri pa mi je ocekivano bilo da dobiju19TM87 je napisao/la:kadeti dobili 2-1 i tim osigurali ulaz u doigravanja, a juniori dobili 1-0...karamo ih u svim uzrastima
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Sad zasad ide na 500,000€ i ako u polusezoni napravi dobar posao onda moze i vise bez problema, Bekric daje ostao imao bi 1,5 Mio. treba te znati da se sve racuna, godine, statistika, dali je igrac reprezentacije i naravno ugovor, koji kod nas nisu veliki zato i nemozemo dobiti npr. 2 Mio. za Viscu. Ali polako, ako napravimo dobar posao u europi onda ce biti promjene na gore. 
Tracy McGrady!!!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Cestitke svim navijacima i simpatizerima NK Zeljeznicar na osvojenoj tituli, siguran sam da uz g-dina Osima ni u Evropi niko nece sa Zeljom lako izaci na kraj ...puno srece i da napravite iskorak u Evropi
Zadnja izmjena: admir_ze1982, dana/u 30 maj 2010, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Predlazem ti da budes u kontaktu sa momcim na fkzeljeznicar.ba ako imas nekih nedoumica vezano za to!Edo_Majka je napisao/la:Sad zasad ide na 500,000€ i ako u polusezoni napravi dobar posao onda moze i vise bez problema, Bekric daje ostao imao bi 1,5 Mio. treba te znati da se sve racuna, godine, statistika, dali je igrac reprezentacije i naravno ugovor, koji kod nas nisu veliki zato i nemozemo dobiti npr. 2 Mio. za Viscu. Ali polako, ako napravimo dobar posao u europi onda ce biti promjene na gore.
sta ima admire kod tebeadmir_ze1982 je napisao/la:Cestitke svim navijacima i simpatizerima NK Celik na osvojenoj tituli, siguran sam da uz g-dina Osima ni u Evropi niko nece sa Zeljom lako izaci na kraj ...puno srece i da napravite iskorak u Evropi
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.