FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Agamemnon
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 13:46

Najvece pojacanje je to sto niko ne zeli da ide i to ti pokazuje koliko je atmosfera u klubu generalno na visokom nivou.
Izrastamo u pravi veliki Klub i jednostavno morate se strpiti.
Nijedan ozbiljan klub ne dovodi 4,5 igraca ako za to nema potrebe.
Celzi doveo sve sto moze i bori se za opstanak samo kazem. ;)
Sarajevo reda ove polovnjake zivota mi ako Bratstvo ili Buducnost nebi razbili onaj kvazi Klub iz mijanmara.
Ali nas mentalitet daj strance pa makar ovo mjenjanje trenera i kompletne ekipe moze ih debelo kostati.
Sta hocu da kazem,opustite se malo jbt imamo najjacu ekipu i nema potrebe da nesto mjenjamo.
Mazda jos dva igraca za rotacije i to je to.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 13:51

tuzlak1987 je napisao/la:Uprava je odradila vrhunski posao u zadnje 2,5. godine. Ovo je sada sve na njima, ako se sezona zavrsi kako treba idu im sve zasluge, ako bude fijasko sada do maja opet je na njima jer su imali dobru situaciju i nisu je iskoristili.

Ja ne znam sta navijaci mogu uraditi trenutno za klub da donesemo neke pare? Nesto mi tiho ovo za polusezonske, a nema niti nekog drugog nacina da se pomogne klubu da bolje funkcionise vec je sve u rukama uprave i tog novca koji su obezbjedili. A UG nesto tiho tako da mi navijaci ne mozemo pomoci finansijski i da hocemo..

Ako je trebalo novca mogli smo mi dovesti igraca, samo da ne ispusimo sad, da se ne stedi novac jer ako ne uzmemo trofej ovo ljeto ujedat cemo se kolektivno za guzicu. Evropa ce nam bez trofeja u ovakvoj situaciji doci kao kafa posoljena
Navijaci mogu pomoci klubu vise nego neki sponzor
4 milje ljudi na zapadu je 40 000
3 milje na sjever je 21 000
To je 61 000 za jednu utakmicu neka na 10 utakmica bude takva posjeta to je preko 600 000 km.ne racunajuci sezonce jer sam umanjio kapacitet namjerno za 1500 mjesta.
Plus kup.
Navijaci itekako mogu pomoci ali......jbg
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2016, 14:09

sve je to super, krasno i bajno, samo još da se u realnost vratimo

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 14:12

Zato sam to i napisao tuzlak pise da mi navijaci damo pare platimo pojacanja a nemozemo uraditi osnovnu stvar-doci na stadion i platiti kartu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 23 jan 2016, 14:18

Red bi vala bio da se sjever napuni ,evo nešto se ko grupe pripremaju za masovnost ,al opet će to haman bit daj kartu za 3km,pa opet hoćel-nećel. Zapad je solidan, a može i bolje, makar polusezonskih prodat još jedno 500.Mada to nije fazon, po meni je cijena karata ok,cener nije previše ko voli klub. Sezonske za iduću bi trebalo podić malo, po meni ,da te sa njom jedna tekma izađe bar 5 km. Mislim, ko voli može vala tolko godišnje ušparat .Kafa dnevno manje, tiket manje, bilo koja ta besposlica manje i eto ti sezonske.Samo imamo mi problem s mentalitetom.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 23 jan 2016, 14:42

katarakta je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:Uporan ovaj Music pravo, ovo mu je vec drugi ili treci put kako je kod nas na probi :D valjda sad zadovolji :D :D
Ja sam vec pisao za ovog malog nije on tu sto je talenat budite sigurni i ako ostane nemoj da se nadate puno.
Azmirov rodjak, ako mi verujes :D
Ma buraz ne moze niko bolje znati situaciju oko ovog Musica nego ja, al eto necu da pisem ovdje bzvze sirim negativu :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 jan 2016, 15:02

Koliko je sada ozbiljna i organizovana naša Sloboda pokazuje da čak ni glavni igrači ne znaju koji će se igrači dovoditi. To sam se upravo uvjerio. Neću reći ko je u pitanju, manje bitno, al samo pokazuje koliko informacije više ne cure. Neko će doći sigurno. I još jedna stvar koju mi je otvoreno rekao da idu na titulu, tako da tu nema puno priče.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 jan 2016, 15:11

ajdeeeee budaleee
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 jan 2016, 15:15

SaltCityAttack je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Nece vise niko doci!!! Et nece samo zbog vas **** vas sunce vas **** ja vam uzinat nebi doveo nemojte ni na stadion doci, a vjerujem da ima i takvih koji ce dici nos i reci necu na utakmicu ja placam a nema pojacanja ...bjezi ebo vas zivot et vi znate bolje od Husrefa ? Vidis da smo jednom postali napokon ozbiljan klub koji nece dozvoliti da nas niko ucijenjuje..dosta su nas zajebavali..doce igraca samo malo ko zna ko jer se nista ne govori i ne treba da se govori i ko god sta zna bolje da i ne govori upravo zbog vas koji kukate jer i treba da kukate

Nismo dzaba poslali 3 igraca na posudbu znaci da ce doci kvakitetni od njih sigurno zato zacepite !!!
POTPISUJEM SVE OSIM PSOVKI.IMAŠ POZDRAV IZ TVOJE TUZLE.
pa dobro nisam nista opsovao malo me nervira sunce i to :)... pozz takodjer .. ali stvarno me nervira sto previse ocekjemo neka imena i to.. evo ja recimo ocekujem desno krilo i ja zadovoljan ne mora vise niko doci i eto eventualno zamjena za Ivetica . cak ni za Efendica ne moraju dovodit i ako svi smatramo da treba, ali mi je ok ako recimo Djelmica dovedu koji i defanzivno igra dobro koji mu moze pomoci .;; Efendiceva prednost na ostale je ta da vodi zdrav zivot i da se posvetio fudbalu, normalnom zivotu i to prolazi i kod trenera, predsjednika i td, ali samo ne i kod nas navijaca posebno na forumu :)

Haurdic moze igrati napadaca tako da i on moze uskociti po potrebi umjesto Ahmeta ili kad treba neko brzi dva napadaca sa Ahmtovicem skupa .. i tu mi je ok ali ako misle da treba jos jedan ok ...ne treba puno mjenjat samo ta dva tri igraca kvalitetna za klupu i kvalitetno krilo i dosta
Pogrešno je što se raja na pdf usmjerila samo i isključivo na pojačanja. Ima, bar kod nas, o čemu da se piše i razgovara.Neki dan "staragarda" na temi Stadion napisao da geometri mjere na platou buduće istočne tribine. Niko živ ne reaguje na taj info.A izgradnja novog" istoka" je događaj i to u pedeset godina.Razumijem ja i januarsku depresiju bez domaćih utakmica, ali, proći će, sabur.
Ja volim FK Tuzla City

ado075
Kontakt:

Post Postao/la ado075 » 23 jan 2016, 16:11

Samo jedna bitna stvar Sloboda ima ono sto nema ni jedan klub u nasoj ligi, a to je vrhunskog trenera koji izvalci 200 % iz svakog igraca. Husref ce dovesti 2-3 igraca koji su mu potrebni, nema potrebe za bespotrebnim gomilanjem igraca.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2016, 16:22

ako je neko napisao da nam treba jos 5 igraca na ovom forumu ja cu iste sekunde napusitti isti :!: svi koji se i brinu malo radi pojacanja prizeljkuju jos 2 igraca i to je to. prelazni rok pocinje zvanicno u ponedjeljak 25.01, a neki igraci su jos uvijek pod vazecim ugovorima s drugim timovima tako da ocekujmo pocetkom februara te dvije prinove :kafa:
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2016, 17:03

Benjamin Colic bi mogao bit nase pojacanje, taman da Efendic malo odmori na klupi :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 23 jan 2016, 17:09

Dolazaka i ne treba biti, možda neko da pojača konkurenciju. Nepravedno bi bilo prema ovim igračima staviti nekoga na klupu :D otvoreno idemo na titulu, a i da je ne osvojimo nije kraj svijeta. Duga, svijetla budućnost je pred nama.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2016, 17:55

Ako sam ja napisao da ovdje treba vise 5 igraca da dodje,ja necu vise nikad napisat...napisao sam da nam trebaju dva-tri igraca da pojacaju ekipu,da u slucaju povreda imamo zamjenu dostojnu,a ne da strahujem kada udje Mujkic,Salihovic i slicni..

Meni je samo zao sto je Moranjkic otisao,veoma dobar odbrambeni igrac !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2016, 18:08

Pa jeli ti mislis da ce Husref poslat 3 4 igraca na posudbu a da nece dovest zamjenu?... polahko bice i stranaca samo da se reprogram potpise... samo daj desno krilo u prvih 11 i ostali za klupu a bice to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jan 2016, 18:55

- desni bek za prvu postavu...bice to Colic abd
- lijevi bek za klupe
- krilni napadac/napadac koji donosi razliku....nama trebaju maksimalno jos 3 igraca i ako to budu 3 dobra igraca uci cemo mnogo jaci i popunjeni na svim pozicijama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2016, 19:10

ultrasstyle, Allah te nagradio, ti i ja uvijek imamo isto mišljenje, osim o Serie A, tu si nemač pojma kao i većina tamo

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 19:20

Chinaglia je napisao/la:ultrasstyle, Allah te nagradio, ti i ja uvijek imamo isto mišljenje, osim o Serie A, tu si nemač pojma kao i većina tamo
Suti ba jbm ti Lacio komplet.
Oborili ste me za 1700 $ kako ste sugav Klub tito dragi golu nemozete prici.
Ja odigrao oba daju.silovao vas juve.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2016, 20:02

Opet kažem,ako planiramo Europu,moramo imati spreman Tušanj.Eh sad jedino ako ćemo igrati u Zenici to je nešto drugo,mada je Azmir rekao da će se Euro tekme igrati u Tuzli.Puno je tu stvari koje ubacuju kosku :damn:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 20:12

Iskreno mozda i mogu spremiti Tusanj za jedno do dva pretkola.
Ali netreba misliti puno o tome gdje god da igramo.
Bitno se plasirati u evropu.
Pricalo se i o tome izmedju clanova skupstine i uprave.
Sigurno ce obezbjediti 15-20 Buseva.
Valjda se mozemo sta i sami organizovat
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []