Ma 'ta ćeš ti, pljuvač.joker90 je napisao/la:Ma 'ta ce Bulic, dijete kaze meni znalac zvani @GameFKS!Zukanovic je napisao/la:Deni dobija nas pasos.i jest bulic je njegov menadzer.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dosla su ti 2 DOKAZANA igraca, pa smo kitu od njih dobili..
I jedan veliki manjak na racunu zbog njih
Ovaj klub napreduje, i napredovat ce i dalje abd... A nezadovoljnih mozgova ce uvijek biti...[/quote]
Kralju napreduje hvala Bogu .... al ne napredujemo u igri a za igru su potrebi igraci malo jaci i omladina koja je zasad obecavajuca...
Zasto sam ja nezadovoljan mozak ? sto necu reprizu proslog p. roka ...ko je ostaop od te ekipe...?
Ja bi vise volio da dodju 2 zvjerke ostalo natrpaj akademce .... PROSJEK nam netreba to imamo u akademiji....
I jedan veliki manjak na racunu zbog njih
Ovaj klub napreduje, i napredovat ce i dalje abd... A nezadovoljnih mozgova ce uvijek biti...[/quote]
Zasto sam ja nezadovoljan mozak ? sto necu reprizu proslog p. roka ...ko je ostaop od te ekipe...?
Ja bi vise volio da dodju 2 zvjerke ostalo natrpaj akademce .... PROSJEK nam netreba to imamo u akademiji....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Evolution87
- Kontakt:
Neosporan kvalitet, cim je ovako brzo zadovoljio 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Idi lezi spavati i ne budi se dok ne izjednacimo, yebem ti nebesaFoSte95 je napisao/la:Ma jok ba nego sanjao ta dva momenta, semafor na 0:1 i Zakarića na 2:1PitarBordo je napisao/la:Zakarić da dva gola odjednom?FoSte95 je napisao/la:Ja nesto mislim da bi Germainu trebalo dati šansu, a ne poslat ga na posudbu.
Btw sanjam sinoc mec sa Zrinjskim, Reis za 0:1, a Zakaric ga iz kontre sukne u 88. za 2:1 Zrinjskog:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sledeće kad neko napiše, Cleo na FB-u stavio traveling to Sarajevo![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
Pitaristok
- Kontakt:
Da li je, dok je bio u Partizanu, Ješić napravio transfer nekog igrača Partizana za veće novce i koliko se moze smatrati da je J. zaslužan za napredak/razvoj tog igrača???
Ovo pitam jer me bas interesira jel može on napraviti boljeg igrača u Velagicu od Cimirota i sl..
Ovo pitam jer me bas interesira jel može on napraviti boljeg igrača u Velagicu od Cimirota i sl..
Kezmana i Jovetica je on prvi prikljucio u tim i dao im minutazu za prvi tim.Pitaristok je napisao/la:Da li je, dok je bio u Partizanu, Ješić napravio transfer nekog igrača Partizana za veće novce i koliko se moze smatrati da je J. zaslužan za napredak/razvoj tog igrača???
Masina stroj machine machina s400BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ne sam, Amere, ne sam, majstore...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Pitaristok
- Kontakt:
Bojan Pavlović (Srbija)
Denis Kramar (Slovenija)
Ahmad Kallasi (Sirija)
Emerson (Brazil)
Deni Simeunović (Hrvatska)
Germain Kouadio (Obala Slonovače)
Krste Velkoski (Makedonija)
Leon Benko (Hrvatska)
Cezar (Brazil)
Ali bit ce odlazaka jos.[/quote]
A barbaric?[/quote]
Ako ga nisam stavio logicno je da ima nase[/quote]
Deni više nije stranac,,,
Denis Kramar (Slovenija)
Ahmad Kallasi (Sirija)
Emerson (Brazil)
Deni Simeunović (Hrvatska)
Germain Kouadio (Obala Slonovače)
Krste Velkoski (Makedonija)
Leon Benko (Hrvatska)
Cezar (Brazil)
Ali bit ce odlazaka jos.[/quote]
A barbaric?[/quote]
Ako ga nisam stavio logicno je da ima nase[/quote]
Deni više nije stranac,,,
Ma dobro je jarane "samo" je potpisao na 2,5 godineEvolution87 je napisao/la:Neosporan kvalitet, cim je ovako brzo zadovoljio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne znam otkud vam to za Barbarića, ja znam da se traži njemu državljanstvo, otkud sad da već ima 
Mosa RajvoSa
Sumnjas u Jesica??Evolution87 je napisao/la:Neosporan kvalitet, cim je ovako brzo zadovoljio
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.com/tomislav-b ... eler/46500
quote="pitarlOOk"]Ne znam otkud vam to za Barbarića, ja znam da se traži njemu državljanstvo, otkud sad da već ima
[/quote]
quote="pitarlOOk"]Ne znam otkud vam to za Barbarića, ja znam da se traži njemu državljanstvo, otkud sad da već ima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima jedno pola godine vecpitarlOOk je napisao/la:Ne znam otkud vam to za Barbarića, ja znam da se traži njemu državljanstvo, otkud sad da već ima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da si ti ziv i zdravSarajlijica1946 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/tomislav-b ... eler/46500
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tomislav ... tvo/166715
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Mosa RajvoSa
Dobio je i Deni danas cini mi sepitarlOOk je napisao/la:![]()
to je prava stvar, fakat sam ga brojao kao stranca, još da Deni dobije i smanjili smo broj
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, DoktorXabaras, prijeratni mangup i 26 gostiju.