Mavs je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Al jos fascinirajuca je ova trojka na 27 sec prije poluvremena. Sa kakvom lakocom sa 9 metara covjek pogadja ovakve trice 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema nijednog bijelca u prvoj petorci na All-staru , trebao bi neko to bojkotovat 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
majku j.eboMavs je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
Lažni MVP ne vadi
Ovo sto se desilo Blattu je dokaz sta se desava kada ekipa ima neuspjesnog vlasnika...
Samo cu navesti jedan primjer: Bryant je 2005-te bio protiv povratka Jacksona, a svi znamo koje na kraju postao ponovo trener Lakersa.
Samo cu navesti jedan primjer: Bryant je 2005-te bio protiv povratka Jacksona, a svi znamo koje na kraju postao ponovo trener Lakersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
rose na tragu nekadasnje forme,u januaru na prosjecno 20 poena uz 49 % suta iz igre
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali, pazi finte prije zadnje trojkeMavs je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
irfo je napisao/la:Nema nijednog bijelca u prvoj petorci na All-staru , trebao bi neko to bojkotovat
Al' nisu uporedljive, crnce svjesno ne stavljaju u filmove koji su vrijedni oscara, dok je ovamo pitanje talenta
Bolje za Blatta ovako.
IT#4 nastavlja dominirati.
- adriano_leite
- Kontakt:
Definitivno je bolje, jer je ogroman pritisak trpio od svih, a realno, nije to zasluzio. Covjek ima kosarku u malom prstu i ne brinem za njega u buducnosti. Jedva cekam da preuzme neki tim (osim Netsa) pa da mogu i njih pratiti kao i Cavse. Ne pamtim da sam se ovako vezao za bivse trenere Cavsa (bilo mi je krivo za Scotta, ali ni blizu kao sada za Blatta). Minny, Orlando, Pelicani, Sixersi, pa mozda cak i Phoenix bi bili dobar izbor za njega, jer bi mogao da stvara hemiju sa igracima i da ih uci pravoj kosarci i tesko bi neko u tim ekipama imao uticaj da ga minira. Prizeljkujem ga u Minnesoti, Pelicanima ili Sixersima (Okafor i Blatt - strasnoBelmin6 je napisao/la:Bolje za Blatta ovako.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Bryant je otjerao najboljeg igraca tima, a bio je blizu da otjera i Jacksona.amerosm je napisao/la:Ovo sto se desilo Blattu je dokaz sta se desava kada ekipa ima neuspjesnog vlasnika...
Do trenera je.Belmin6 je napisao/la: IT#4 nastavlja dominirati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Do trenera je.
Šta misliš hoce li IT#4 biti u petorkama sezone ? Zaslužio je ako ne i prvu, onda barem drugu.
@adriano
Zato i kažem. I meni je veoma drag trener, nije baš toliki krš kolikim ga žele neki opisati, a nije zaslužio da bude pijun u ekipi.
ja bi ga sad volio u Sunsima ali narusice nam rekord, neka jos malo tank commanderaadriano_leite je napisao/la:Definitivno je bolje, jer je ogroman pritisak trpio od svih, a realno, nije to zasluzio. Covjek ima kosarku u malom prstu i ne brinem za njega u buducnosti. Jedva cekam da preuzme neki tim (osim Netsa) pa da mogu i njih pratiti kao i Cavse. Ne pamtim da sam se ovako vezao za bivse trenere Cavsa (bilo mi je krivo za Scotta, ali ni blizu kao sada za Blatta). Minny, Orlando, Pelicani, Sixersi, pa mozda cak i Phoenix bi bili dobar izbor za njega, jer bi mogao da stvara hemiju sa igracima i da ih uci pravoj kosarci i tesko bi neko u tim ekipama imao uticaj da ga minira. Prizeljkujem ga u Minnesoti, Pelicanima ili Sixersima (Okafor i Blatt - strasnoBelmin6 je napisao/la:Bolje za Blatta ovako.
IT#4 nastavlja dominirati.).
Minny treba da nabije Mitchella s noge na nogu i pokupi Blatta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma nije bitno. 90% ce biti all star. Ona dvojica se jedu od muke.Belmin6 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Do trenera je.![]()
![]()
Šta misliš hoce li IT#4 biti u petorkama sezone ? Zaslužio je ako ne i prvu, onda barem drugu.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:
Sunsima bi bas odlicno dosao jer malo je koji trener u ligi losiji od Hornaceka. Mnogi su Hornaceka nakon solidnih rezultata svrstavali u dobre trenere, ali vidi se da on veze nema. Covjek unistava Warrena, donekle je unistio i Lena (kada uhvati formu, ovoaj ga zakuca na klupu, mada je i Len sam sebe unistio), Goodwin skroz malo igra a po meni ima potencijala. Dakle to su jako dobra 3 prospekta koji bi siguran sam upijali svaku rijec Blatta, jer covjek zna mnogo vise za razliku od Hornaceka.miki_92 je napisao/la:ja bi ga sad volio u Sunsima ali narusice nam rekord, neka jos malo tank commanderaadriano_leite je napisao/la:Definitivno je bolje, jer je ogroman pritisak trpio od svih, a realno, nije to zasluzio. Covjek ima kosarku u malom prstu i ne brinem za njega u buducnosti. Jedva cekam da preuzme neki tim (osim Netsa) pa da mogu i njih pratiti kao i Cavse. Ne pamtim da sam se ovako vezao za bivse trenere Cavsa (bilo mi je krivo za Scotta, ali ni blizu kao sada za Blatta). Minny, Orlando, Pelicani, Sixersi, pa mozda cak i Phoenix bi bili dobar izbor za njega, jer bi mogao da stvara hemiju sa igracima i da ih uci pravoj kosarci i tesko bi neko u tim ekipama imao uticaj da ga minira. Prizeljkujem ga u Minnesoti, Pelicanima ili Sixersima (Okafor i Blatt - strasnoBelmin6 je napisao/la:Bolje za Blatta ovako.
IT#4 nastavlja dominirati.).
![]()
Minny treba da nabije Mitchella s noge na nogu i pokupi Blatta
Mitchell je meni iz nekog razloga drag trener, ali Minnesota je prepuna talenta i treba im bolji trener. Ako imaju trun mozga, odmah ce podici telefon i zvati Blatta. Mislim da je on odlican za razvoj mladih igraca, a Minny ima savrsene igrace za to.
Sto je najtuznije, vjerovatno mu je krivo zbog otkaza (bilo bi i meni da sam trener, kad mi je ovoliko krivo kao obicnom navijacu tima
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
@ Adriano,
ti si tako hvalio i scotta,browna so nothing new:) Kojeg je trenera do sada James istjerao
ti si tako hvalio i scotta,browna so nothing new:) Kojeg je trenera do sada James istjerao
Ovaj mali Booker iz Sunsa ce igracina bit, strasno je kakav izbacaj ima i jos je uz to najmladji igrac na draftu bio 
Sve dok igra u Sunsima, nece biti igracina.Epidaurus je napisao/la:Ovaj mali Booker iz Sunsa ce igracina bit, strasno je kakav izbacaj ima i jos je uz to najmladji igrac na draftu bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.