Kakve su šanse da Duvnjak ostane ispod 4.5 ?
@mirzatele
Guigou je dao 4
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
4mirzatele je napisao/la:Koliko je Guigou dao
bratko ide sve prema planu kako sam ti i najaviomirzatele je napisao/la:to braco
Kako sam ja pratio meč dok je on bio u igri Francuzi su igrali duboku 5-1 tako da jedan gol što sam ja upratio da je dao i to nekako žmireći dao a 3 Francuza su bila na njemu. Izgleda da je taj plan da njega zatvore koliko toliko i uspješan.MirsoNi je napisao/la:@miky hvala za Abaloa![]()
@mirzatele
Guigou je dao 4
Hvala drug na infoCiva je napisao/la:Kako sam ja pratio meč dok je on bio u igri Francuzi su igrali duboku 5-1 tako da jedan gol što sam ja upratio da je dao i to nekako žmireći dao a 3 Francuza su bila na njemu. Izgleda da je taj plan da njega zatvore koliko toliko i uspješan.MirsoNi je napisao/la:@miky hvala za Abaloa![]()
@mirzatele
Guigou je dao 4
ma debili sve kvazi stručnjaci, poštujem i cijenim Džombicu ali što je prevuše je previše, biti će dobro ako ostane ovo ispod 10 razlikereeds je napisao/la:miky, sta ce sada reci u studiju rtl-a kako ce se sada pravdati za one komentare nakon makedonije
ako karabatic ubaci jos dva gola imas tiket od menebreskva je napisao/la:koje sranje bože dragi, završim sa poslom i haj kući ću i usput uplatiti na račun da imam za igrat.
premier - prave neki čudnovati sistem, bog zna šta i neće se moći nešto uplačivati..
kontam ima bon ću uzeti pa šta bude..
trafike - nema, nema, nema..
i sada ti breskvice gnjurac glabaj čitavu noć
pa tako, ako ima ko da pošalje šta halal pare, bio bi zahvalan. XD
Kakva teta a konjina u prvom nigdje ga nije bilo a i ovi francuzi sad se igrajuMirsoNi je napisao/la:Hvala drug na infoCiva je napisao/la:Kako sam ja pratio meč dok je on bio u igri Francuzi su igrali duboku 5-1 tako da jedan gol što sam ja upratio da je dao i to nekako žmireći dao a 3 Francuza su bila na njemu. Izgleda da je taj plan da njega zatvore koliko toliko i uspješan.MirsoNi je napisao/la:@miky hvala za Abaloa![]()
@mirzatele
Guigou je dao 4
Ma pišaj ga, kad sam vidio da je 2/2 u prvom pol, bio mi je šuhveli, a svakako sad ovo francuzima što ti kažeš zayebancija..muhamed121 je napisao/la:Kakva teta a konjina u prvom nigdje ga nije bilo a i ovi francuzi sad se igraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.