Kud igraš na Lazio, čovječe BožijiAgamemnon je napisao/la:Suti ba jbm ti Lacio komplet.Chinaglia je napisao/la:ultrasstyle, Allah te nagradio, ti i ja uvijek imamo isto mišljenje, osim o Serie A, tu si nemač pojma kao i većina tamo
Oborili ste me za 1700 $ kako ste sugav Klub tito dragi golu nemozete prici.
Ja odigrao oba daju.silovao vas juve.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ja to igram redovno svaki mjesec ubodem neke pare.skoro sam postavio na podforum kladionica listic dobitni. Prije dva mjeseca 1140,neki dan 400 i kusur.Vulture je napisao/la:Kud igraš na Lazio, čovječe BožijiAgamemnon je napisao/la:Suti ba jbm ti Lacio komplet.Chinaglia je napisao/la:ultrasstyle, Allah te nagradio, ti i ja uvijek imamo isto mišljenje, osim o Serie A, tu si nemač pojma kao i većina tamo
Oborili ste me za 1700 $ kako ste sugav Klub tito dragi golu nemozete prici.
Ja odigrao oba daju.silovao vas juve.![]()
Iako, jednom sam u životu ga stavio na tiket, tek da vidim kako će proći, kad hop, prođoh. Ali bilo je nešto lako, jbg, samo mi cilj bio da mi tiket sa laziom na njemu bude dobitan, da, eto, i to uspijem
I hajde odigram 7 utakmica uplatio 10eura i cekam
Lacio-Juve oba daju za 1700.
**** sam sve na svijetu.
Evo veceras cekam Milan 3 gola i Sporting tri gola za 150
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
neki levat što je igrao u Travniku, kaže da bi se volio vratit' u našu ligu, sviđaju mu se ljudi ovdje 
možda mu je menadžer slago da nam još Casemiro trener pa da ima šanse da igra 
Nemoj Bgt, odigrao tri utakmice ove sezone, od toga jednu cijelih 9 minuta. Stevo je igrač koji nama treba.Agamemnon je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Adriano Guerra Strack![]()
![]()
Ko ti je taj
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Sad mi naumpade da na listi želja za stadion još nismo izrazili želju za boljim terenom. Kada promijenila nekoliko podloga za trčanje za pedeset godina a teren isti već- ko zna koliko. Ako već gradimo nove tribine, nije red da ih izgradimo oko ledine koja će pola sezone bit na ivici regularnosti. Ove godine smo imali sreće ,suha jesen i zima , al teren je na izdisaju to je fakat.Pošto smo svi ovdje stručnjaci za sva pitanja ,možemo vala malo i o ovom.Ne sumnjam da ima predloga ,zamisli i insajderskih informacija.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Znate sta, pun mi je **** dijasporskih nepismenih forumasa koji svakog poklope sa visine. ****, Sloboda je nasa kao i vasa, diskutovace se o pojacanjima, stadionu, repogramu i svemu drugome sto je vezano za Slobodu. Vi ne posjedujete ni pdf ni Slobodu, pa se napusite da se malo smirite, levati patronizirajuci. Lijep pozdrav. Iz Tuzle.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Estakfirulah.
Katrebaglasan
Pa nista braco koliko kosta investicija da promjenimo komplet teren iz temelja vakat je
Katrebaglasan
Pa nista braco koliko kosta investicija da promjenimo komplet teren iz temelja vakat je
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
dobar je teren, navikli smo na njega, da je bolji, zabrinuo bih se, lakše bi protivnicima bilo
- Beduin
- Kontakt:
Moj SRSlavinovici, ti nepismeni dijasporci su sebe dali Slobodi i tribini daleko vise i daleko ranije nego skoro svi vi ovdje na forumu, tako da i ti ne kaki pretjerano. Da se lupa i vrti jedna te ista spika, fakat je dojadila, j3beni dejavu.
Benjamin Colic se povezivao sa nama pri zavrsetku polusezone (tj. 18 kola), kako i on izjavi da nije primio nekoliko plata i da je nezadovoljan (ako se dobro sjecam), od tada nimukajet. A sjeo bi nam ko Sargi motka. On i Steva/Djelmic i moje srce na mjestu.
Benjamin Colic se povezivao sa nama pri zavrsetku polusezone (tj. 18 kola), kako i on izjavi da nije primio nekoliko plata i da je nezadovoljan (ako se dobro sjecam), od tada nimukajet. A sjeo bi nam ko Sargi motka. On i Steva/Djelmic i moje srce na mjestu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Benjamin Colic
Steva ili Djelmic samo da vidimo koji je bolja opcija.
Dvojica od te trojice dolaze
Ako dodju citirajte me slobodno ako nedodju nemojte me citirat
Steva ili Djelmic samo da vidimo koji je bolja opcija.
Dvojica od te trojice dolaze
Ako dodju citirajte me slobodno ako nedodju nemojte me citirat
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda neki kao Mehmedagic i Saric, kao onaj Leopold samo se pojavi
Ne mora biti poznat, vole nasi izvuci tako te koji nisu niti na kraj pameti nekom. Veselinovica su nasli, a nije nikad igrao PL..
Ne mora biti poznat, vole nasi izvuci tako te koji nisu niti na kraj pameti nekom. Veselinovica su nasli, a nije nikad igrao PL..
Stevanović i Đelmić
ne znaš koga bi doveo, ne jer su odlični, nego jer ne znaš ko je manje zlo
ne znaš koga bi doveo, ne jer su odlični, nego jer ne znaš ko je manje zlo
- tuzlak1987
- Kontakt:
A jel neko zna sto Novak Leopold nije ostao? On bi bio korektan sasvim za lijeve strane i time bi se zavrsile price o lijevom beku
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nece da bude zamjena valjda tako kazutuzlak1987 je napisao/la:A jel neko zna sto Novak Leopold nije ostao? On bi bio korektan sasvim za lijeve strane i time bi se zavrsile price o lijevom beku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SRSlavinovici
- Kontakt:
I ti se nasao pogodjenim? Dobro, da i tebi odgovorim. Boli me **** sta ste dali za Slobodu, jer Sloboda nije nicija, kao ni ovaj pdf. To sto ja nisam bio na forumu, to ti odredjuje sta sam ja dao za Slobodu? Barem ocekujem pismenost, ali eto, izgleda previse. Pocnite se ponasati kao normalni navijaci Slobode ili nastavite kao potpuni kenjatori. Na vama jeBeduin je napisao/la:Moj SRSlavinovici, ti nepismeni dijasporci su sebe dali Slobodi i tribini daleko vise i daleko ranije nego skoro svi vi ovdje na forumu, tako da i ti ne kaki pretjerano. Da se lupa i vrti jedna te ista spika, fakat je dojadila, j3beni dejavu.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- tuzlak1987
- Kontakt:
E steta, ne kontaju da se nakon par dobrih partija kao rezerva kod Husrefa mijenja situacija. Skahic i Veselinovic su dobrim igrama dosli u prvi plan, a jedno vrijeme su sjedili na klupi..SaltCityAttack je napisao/la:Nece da bude zamjena valjda tako kazutuzlak1987 je napisao/la:A jel neko zna sto Novak Leopold nije ostao? On bi bio korektan sasvim za lijeve strane i time bi se zavrsile price o lijevom beku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.