EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Francuzi zasluzeno, mi nemamo golmana i to je najveci problem. Prava je steta sta je Ivic bio ozljeđen prije prvenstva ali i takav tek oporavljen i van forme je bolji od Alilovica, i da Omeyer je Bog i batina, nasi cim ga vide zaborave igrat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nije tako. Eno ga gore moderator upozorava, onaj mu iznosi pravilnik foruma, siguran sam da se ovaj vise nece usuditi da pise onako kako je vec pisao.Tryg je napisao/la:Po ko zna koji put na najvecem sportskom forumu u BiH administracija spava.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne pisem al citam ovu temu. Ne dajte da jedan forumas kvari istu. Vas ozbiljan odgovor upucen njemu je bas ono sto on i zeli.
Isti taj danas normalno pisao na drugoj temi ali ocigledno ga nerviraju ova neka podbadanja pa onda dok ruka drhti, i kutija se pusi za pola sata od nerviranja pise ovo.
Iskulirajte ubuduce.

kakve veze ti srbi imaju sa hrvatskom?roykeane je napisao/la:Kako ono ideCaptain4 je napisao/la:Vrijeđa državu za koju su život dali mnogi ljudi , neka dobijem ban ako treba neću ovo da trpim. Ujedno vrijeđa sve patriote svojim postovima.pinoglavi je napisao/la:Capitan ajd i ti ne seri i ne odgovaraj mu
Bosanski Kraljevi tvrtko i stjepan
A vi muhamed i rijad
I imate identitet?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- paolomontero
- Kontakt:
roykeane je napisao/la:Di ste vi, nisu vam dali sudjelovati s invalidskim kolicima???Tryg je napisao/la:Ja mislim da su htjeli nabili bi ih 20 razlike.
laganini zavrsiti sa ovim idiotom...banujte ga, dosta je ovakvih kretena
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Nisam u toku, imaju li Hrvati jos sanse za polufinale?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ako dobiju poljsku nekih 15 razlike i još im se poklope rezultatimarconato je napisao/la:Nisam u toku, imaju li Hrvati jos sanse za polufinale?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Norvezani odlicni, ako pobijede moglo bi biti svega.DANTES je napisao/la:ako dobiju poljsku nekih 15 razlike i još im se poklope rezultatimarconato je napisao/la:Nisam u toku, imaju li Hrvati jos sanse za polufinale?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaista se postavlja pitanje ima li smisla u opste pratiti sport, ovako navlacenje sudija na stranu Poljske je zalosno gledati...
Razlika u kvaliteti je slicna razlici Francuske protiv Hrvatske ali sudije drze Poljake kao bracu rodjenu...
Svega ovdje ima vise od Sporta, kao sto Osim rece sportom su razbili Jugoslaviju a cini se da Poljaci moraju u maskirne uniforme pa na Rusiju...
Razlika u kvaliteti je slicna razlici Francuske protiv Hrvatske ali sudije drze Poljake kao bracu rodjenu...
Svega ovdje ima vise od Sporta, kao sto Osim rece sportom su razbili Jugoslaviju a cini se da Poljaci moraju u maskirne uniforme pa na Rusiju...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma gdje ce ko sa Norvezanima! Bravo!
Ovim porazom Poljaka od Norveske svega moz bit u ovoj grupi. Norvezani s ovoj pobjedom, izvjesnom pobjedom protiv Makedonije ima 8 bodova, Poljaci vjerovatnim pobjedama protiv Hrvatske i Bjelorusije takodjer 8. Ako Francuzi dobiju obje do kraja (sto je po meni ocekivano) oni ce takodjer bit na 8 bodova i tu bi se formirao krug od 3 ekipe po 8 u kojem bi Francuzi mogli bit u gadnoj situaciji zbog poraza od 6 razlike od Poljske. Poljska bi u tom krugu imala +4 (dobili 6 razlie Francuze i izgubili 2 razlike od Norvezana), a Norvezani imaju trenutno +2 zbog ove pobjede kontra Poljske. Francuzi bi, u slucaju da Poljaci dobiju sve do kraja i Norvezani dobiju Makedoniju, morali dobiti Norvezane sa 5 golova razlike da bi imali bolju gol razliku od njihu tom trokutu i prosli dalje. Sigurno je jedino da u slucaju formianja tog kruga Poljaci ne mogu nikako ispast jer imaju najbolju gol razliku.
- JohnCleese
- Kontakt:
Poljaci takticki odradili da bi "eventualno" izbacili FrancuskuEpidaurus je napisao/la:Ovim porazom Poljaka od Norveske svega moz bit u ovoj grupi. Norvezani s ovoj pobjedom, izvjesnom pobjedom protiv Makedonije ima 8 bodova, Poljaci vjerovatnim pobjedama protiv Hrvatske i Bjelorusije takodjer 8. Ako Francuzi dobiju obje do kraja (sto je po meni ocekivano) oni ce takodjer bit na 8 bodova i tu bi se formirao krug od 3 ekipe po 8 u kojem bi Francuzi mogli bit u gadnoj situaciji zbog poraza od 6 razlike od Poljske. Poljska bi u tom krugu imala +4 (dobili 6 razlie Francuze i izgubili 2 razlike od Norvezana), a Norvezani imaju trenutno +2 zbog ove pobjede kontra Poljske. Francuzi bi, u slucaju da Poljaci dobiju sve do kraja i Norvezani dobiju Makedoniju, morali dobiti Norvezane sa 5 golova razlike da bi imali bolju gol razliku od njihu tom trokutu i prosli dalje. Sigurno je jedino da u slucaju formianja tog kruga Poljaci ne mogu nikako ispast jer imaju najbolju gol razliku.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ima li hrvatska ikakve šanse za 1/2 finale
nema potpisa
@virtu dobri su na ovom ep. nisam ovo očekivao. ili poljaci igraju pichkasto i podlo
@admir sa izgubili od norveške od francuske i igraju sa domaćinom. šta misliš?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako Norveska pobijedi Francuze, a Hrvatska Poljsku 11 razlikeAdmir_Sa je napisao/la:ima li hrvatska ikakve šanse za 1/2 finale

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hrvatskoj nije trebao ovaj debakl, a Francuzi su poprilično popravili onih -6 od Poljske, to bi moglo biti presudno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jarane ja sam van događaja što se tiće ovog prvenstva, preko kladare upratim ko je dao koliko golova i to je to. kad nijedna ebena tv ne prenosi, a pored svih gluposti što imam još mi treba da sjedim pred monitorom i gledam na netuDANTES je napisao/la:@virtu dobri su na ovom ep. nisam ovo očekivao. ili poljaci igraju pichkasto i podlo
norveška pravo iznenađenje izgleda
mada ovo francuzi rutinski rješavaju do kraja
nema potpisa
ma ne propuštaš ništa posebno vala.Admir_Sa je napisao/la:jarane ja sam van događaja što se tiće ovog prvenstva, preko kladare upratim ko je dao koliko golova i to je to. kad nijedna ebena tv ne prenosi, a pored svih gluposti što imam još mi treba da sjedim pred monitorom i gledam na netuDANTES je napisao/la:@virtu dobri su na ovom ep. nisam ovo očekivao. ili poljaci igraju pichkasto i podlo
norveška pravo iznenađenje izgleda
mada ovo francuzi rutinski rješavaju do kraja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uz Norvežane i Dance do kraja

Mada će Francuzi to rutinski uzeti, ali da bude zanimljivije uz skandinavce smo

Mada će Francuzi to rutinski uzeti, ali da bude zanimljivije uz skandinavce smo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne vjerujem oca mi mog. 

Danas Njemačka - Rusija i Danska - Španija
Volio bih da Nijemci pobijede i na kraju prođu dalje u ovoj grupi što nije nemoguće jer lijepo igraju i mislim da imaju dobru priliku za prolazak. Danska bi danas trebala pobijediti Špance koji dosta igraju toplo-hladno.
Volio bih da Nijemci pobijede i na kraju prođu dalje u ovoj grupi što nije nemoguće jer lijepo igraju i mislim da imaju dobru priliku za prolazak. Danska bi danas trebala pobijediti Špance koji dosta igraju toplo-hladno.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.