PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
HAHAHA
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima coj'k kondiciju, a vala i trebace mu kad bude bjezo od murije zbog ilegalne sjece sumarigotina je napisao/la:ma jašta bola, seljo neki. nacjepa 5 tamića drva i onda vamo upadne pun adrenalinaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...
A i yebu ga još par stvari tipa pravopisa, T9 riječnika na mobitelu i onog pisanja u stihovima.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Opći haos na temi o Slobodi. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Groznica subotnje veceriHigh je napisao/la:Opći haos na temi o Slobodi.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ali čuj glavu ću ti otkinuti. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jest, gledam sad, ha jеbo lud zbunjenog 
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Evo ja sam čuo da više ne ganjate igrače Palerma, nego su vam sad na meti igrači Udinesea i Sassuola?Agamemnon je napisao/la: I Slavinovici da Insajder sam znam imenom i prezimenom ko ce doci skim se pregovara ko je dogovorio vec....i sta sad...pusi ****. ..
Balavci jedni.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Da ih nema trebalo bi ih izmislit oca mi
portparol i predsjednik sindinata pdf-a Sloboda lektor mr.dr. Slavinović ih uci i kritikuje njihovo nepravilno pisanje radi kojeg dolazi do globalnog ismijavanja Slobode dok Krleža odgovorno tvrdi da su njegove insajderske sa fb i pp 100% istinite a Joksim iz Tadzikistana hoce da kida glave

Zbog obaveza čak i na ovaj mrtvi dan sam morao ranije ustati, iz tog razloga sam i odlučio ranije leći da mi faca ne bude mrtva cijeli dan, nešto kao što je Joci Stokiću.. Ostaviše me momci budnog do 03:30High je napisao/la:Ali čuj glavu ću ti otkinuti.
BITKA U BEDRO 3 (bar mislim da je ovo treći put da međusobno prijete
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sta bi da su zadnji grob te yebo. Slali bi u privatnim porukama sihire jedan drugom 
Slane tuzlanske prijetnje. Zanimljiva mi je reakcija @Beduin jer sam ga pamtio kao staloženog forumaša, ali ono otkinut ću ti glavu je za uvođenje u almanah forumskih postova.Ajzea je napisao/la:Zbog obaveza čak i na ovaj mrtvi dan sam morao ranije ustati, iz tog razloga sam i odlučio ranije leći da mi faca ne bude mrtva cijeli dan, nešto kao što je Joci Stokiću.. Ostaviše me momci budnog do 03:30High je napisao/la:Ali čuj glavu ću ti otkinuti.![]()
BITKA U BEDRO 3 (bar mislim da je ovo treći put da međusobno prijete)
Mišljenja sam da nagradu za post stoljeća odnosi Chinaglia. Dominatorsku repliku je imao na otkidanje glaveHigh je napisao/la:Slane tuzlanske prijetnje. Zanimljiva mi je reakcija @Beduin jer sam ga pamtio kao staloženog forumaša, ali ono otkinut ću ti glavu je za uvođenje u almanah forumskih postova.Ajzea je napisao/la:Zbog obaveza čak i na ovaj mrtvi dan sam morao ranije ustati, iz tog razloga sam i odlučio ranije leći da mi faca ne bude mrtva cijeli dan, nešto kao što je Joci Stokiću.. Ostaviše me momci budnog do 03:30High je napisao/la:Ali čuj glavu ću ti otkinuti.![]()
BITKA U BEDRO 3 (bar mislim da je ovo treći put da međusobno prijete)
![]()
Također sam se začudio kada sam vidio @Beduin da učestvuje u, ko zna kojim, tuzlansko-forumskim sukobima. Istina je da je jedan od najnormalnijih momaka, nije valjda da Krleza i ostali Dizdari, Ćopići, Selimovići, Andrići, ostaviše takav trag na njemuChinaglia je napisao/la:kome ti prijetiš, šta ako ja tebi glavu otkinemBeduin je napisao/la:A ti Chinaglia me jos jednom u bilo kojem negativnom kontekstu spomeni, kunem ti se da cu ti glavu otkinuti kad te nadjem. Vec sam ti jednom rekao da si naoro i ne trudi se ubuduce.
Beduin je napisao/la:Prepucavate se iz dana u dan na svim temama sa drugim forumasima, neke titule najavljujete i busate se po forumu a masa vas Slobodu uzivo pogleda u vele vaktu i meni neko govori da ja sramotim Slobodu i nas grad.
@Pastrmka
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jedna antologijska od @Chinaglia:

Eterični hordaš.meni je svejedno otišao Azmir ili ne, uvijek mogu počet' navijat' za Sarajevo, kao onda kad nam nije doveo pojačanja, pa sam počeo navijat' za Sarajevo iz protesta, pa se prepao i doveo nam pojačanja, jer je vidio da je vrag odnio šalu i da bih još navijača Slobode naveo da počnu navijat' za Sarajevo, tako da, nema labavo!
Gdje je onaj post kad je pitao zasto se ne moze otvorit neki NBA klip sa screen shota

Izvini @hilmo, ali nakon ovoga ti definitivno ne zasluzuješ nagradu za forumaša godine. Chinaglia, izvoli doći na dodjelu, lijepo se obuci i neka ti Krleza spremi neki spektakularan govor..
A NIJE ISTINAAA

@Pastrmka
@HighChinaglia je napisao/la:eto, dobio si PP, neka se jave i ostali što bi se šaketaliBeduin je napisao/la:A to za tvoju hrabrost odgovori mi na pp.
A NIJE ISTINAAA
@Pastrmka
messilla je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:ovo se hare prijavio pod drugim, pardon, sedmim nickom pa glasao za sebe.
Nego ne znam jel ovo neko postavljao. ako jeste, izvinjavam se. Savim slučajno sam naletio na ovo.
Znači lik je postavio ss sa twitera, sa stranice poznatog nba analitičaramiki_92 je napisao/la:kad te jedan od najboljih analiticara(po meni i najbolji) ovako promovise svako malo, nema dalje![]()
u tom se javlja @chinagliaChinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?![]()
i naravno kreće pilana
Mirza1990 je napisao/la:hahahahahahahahahh kako brate nece???brile je napisao/la:hshahahahaha pritisni jace pa ce mocisuhakrpa je napisao/la:A ti nemoj vise postavljati videe koji se ne mogu pokrenuti, mislim stvarno nema smisla.
Otkin'o Chinaglia nokte,uslik'o i poslao mu na ppAjzea je napisao/la:Izvini @hilmo, ali nakon ovoga ti definitivno ne zasluzuješ nagradu za forumaša godine. Chinaglia, izvoli doći na dodjelu, lijepo se obuci i neka ti Krleza spremi neki spektakularan govor..
@HighChinaglia je napisao/la:eto, dobio si PP, neka se jave i ostali što bi se šaketaliBeduin je napisao/la:A to za tvoju hrabrost odgovori mi na pp.
A NIJE ISTINAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajzea
Ispod noktiju zavuk'o mrve od hurmašica, uslijedit će @Beduinu KO nakon što otvori PP. Dobro je dok mu dlaku sačmaricu ne pošalje, tada će pretjerati..
[youtube][/youtube]

- Stone Island
- Kontakt:
Ko hoce da se saketa, neka se javi na pp. Haha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.