sloboda72 je napisao/la:Hajdemo konkretno.
Pirić, Efendić,Mehmedagić,Kostić,Ivetić,Stjepanović,Sarić,Ordagić,Zeba,Veselinović,Ahmetović.-starteri-
Hamzabegović,Kiso,Škahić,Govedarica,Haurdić,Mehidić,Krpić.-klupa-
Salihović,Pršeš,Todorović. -tribina-
Ukupno 21+treći golman.
Mislim da iz prve postave treba izvaditi Efendića i Sarića.Dovesti: Đelmića, Čolića u startnu postavu i Tadejevića kao rezervu(lijevi bek).
Salihovića, Pršeša i Todorovića na pozajmicu.
Evo ovi koji pametuju da nam ne trebaju pojacanja, neka dobro pogledaju ovo sto si ti napisao. Kako vi mislite da udjemo u polusesezonu sa 3 stopera, jednim lijevim bekom, sa 3 krila( Saric nije pravo krilo ), sa 2 napadaca i sa losim desnim bekom? Slazem se da ne treba gomilati ekipu, ali da nam ne trebaju 3-4 pojacanja, stim se ne slazem. Mislim da su nam za sad najpotrebnije pozicije lijevog beka( zamjena ), desno beka( prva postava ) i krilo. Po mogucnosti stoper i napadac. Evo sad cu i obrazlozit sve:
Lijevi bek- Ivetic je defanzivac i velike su sanse da dobije kartone, ko bi ga zamjenio?
Desni bek- Gledao sam sinoc pregled svih nasih utakmica i skoro pa svaka sansa protivnika je isla preko Efendiceve strane, tako da...
Stoper- Imamo 12 kola, u kojima ce sarajevsko-skutorska koalicija pokusat da nas zaustavi svim silama, pritome mislim na sudije, koje ce nam dijelit zute i crvene ko iz sale, tako da na, treba taj stoper za tu sirinu.
Krilo- Od ovih krila sto imamo jedino Veseli je nesto uradio u ovoj polusezonu, zabiao je i driblao. Govedarica prije povrede nije nista uradio, Saric nije krilo, dok za Haurdica ne znam.
Napadac- Ahmetovic dobija dosta zutih kartona i siguran sam da ce dosta ekipa ici da povrijedi njega ili Zebu, sto znaci ako bi ostali bez Ahmetovica ostali bi samo na Krpicu. Tako da je moja neka zelje, brz napadac, koji po potrebi moze igrati i na krilo, ili obrnuto.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!