FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Opet imam onaj feeling, doci ce nam ili Steva il Djelmic (Nadam se da ne grijesim).
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
U pregovorima smo sa Stevanovicem,Djelmicem,
Colicem,kao i jednim strancem,vezni igrac ali njegov angazman zavisi od reprograma.
Colicem,kao i jednim strancem,vezni igrac ali njegov angazman zavisi od reprograma.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Beduin
- Kontakt:
Jest vala, bezveze se svadjate i lektorisete forum. Mozda nemam najveci racku, ali imam najveci biceps.SARS je napisao/la:Stvarno nam je tema postala bezze...Ovdje se pojedini ponasaju isto djeca i na kraju ce se kako je krenulo prica svesti u koga je veci k.u.r.a.c

Nego ja mislim ljudi da nam trebaju jos 3 pojacanja da rahat udjemo u nastavak sezone, mi moramo dovesti desno ofanzivno krilo, zamjenu Iveticu i desnog beka, sta vi mislite?

Eto Colic bi bio vise nego odlicno pojacanje. Njemu smo se nadali jos po zavrsetku polusezone, sad nastavljamo sa nadanjem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ponavljam se ovdje redovno kao i jos nekoliko drugih forumasa. Cesto zaboravljamo kakvog strucnjaka imamo na klupi koji je placen da vodi racuna o igrackom kadru. Covjek je nevjerovatan strucnjak koji kad procjeni da mu neko treba samo obavjesti predsjednika. Ukoliko Musemic procjeni da mu na odredjenim pozicijama skripi ne sumnjam da ce reagovati.
U mnogo cemu me podsjeca na Fergusona koji je od prosjecnih igraca izvlacio cuda nad cudima, ja iskreno nisam cuo ranije za Veselinovica samo jedan od primjera jer sjecam se ismijavanja pojedinaca nakon njegovog dolaska iz Ceske.
Ljudi mi smo u fazi konsolidacije kao klub ovo je mozda cak i prebrzo sto radimo od prosle zime od mrtve borbe za opstanak sada se borimo za titulu. Prosle godine smo opstali, ove bi trebali biti prezadovoljni sa Evropom pa tek onda naredne godine nadogradjivati ekipu za vece domete.
Ne slazem se sa nekima koji pisu kad ce nam se opet pruziti prilika, zasto ne bi, sa pametnom politikom Uprave vise nego moguce.
Strah me samo reakcije pojedinaca pogotovo onih koji pogledaju svake prestupne godine neku utakmicu al u mnogome pokvare atmosferu da ce par losih rezultata poceti prozivanja trenera, predsjednika...mi imamo dugorocan plan i od njega ne treba odstupati.
Kako rece predsjednik da iducih 20 godina klub bije bitku za vrh Premijer lige to mu je namjera, a kada on nesto kaze tako i bude zato opusteno i uzivajmo
U mnogo cemu me podsjeca na Fergusona koji je od prosjecnih igraca izvlacio cuda nad cudima, ja iskreno nisam cuo ranije za Veselinovica samo jedan od primjera jer sjecam se ismijavanja pojedinaca nakon njegovog dolaska iz Ceske.
Ljudi mi smo u fazi konsolidacije kao klub ovo je mozda cak i prebrzo sto radimo od prosle zime od mrtve borbe za opstanak sada se borimo za titulu. Prosle godine smo opstali, ove bi trebali biti prezadovoljni sa Evropom pa tek onda naredne godine nadogradjivati ekipu za vece domete.
Ne slazem se sa nekima koji pisu kad ce nam se opet pruziti prilika, zasto ne bi, sa pametnom politikom Uprave vise nego moguce.
Strah me samo reakcije pojedinaca pogotovo onih koji pogledaju svake prestupne godine neku utakmicu al u mnogome pokvare atmosferu da ce par losih rezultata poceti prozivanja trenera, predsjednika...mi imamo dugorocan plan i od njega ne treba odstupati.
Kako rece predsjednik da iducih 20 godina klub bije bitku za vrh Premijer lige to mu je namjera, a kada on nesto kaze tako i bude zato opusteno i uzivajmo

samo Sloboda
rekao si da nećeš davat' info više, ili si to napravio da smiriš rajuAgamemnon je napisao/la:U pregovorima smo sa Stevanovicem,Djelmicem,

Čolić ako ima mozga, doći će u Slobodu, jer ajmo realni, vani neće otići, a ko mu je bolja opcija od Slobode u PL
ove sezone, dobre opcije osim nas, mogu mu biti samo Sarajevo i Zrinja, Široki Brijeg ne dovodi nikog osim Hrvata i stranaca, tako da, plata redovna, klub će igrat' evropu, možda osvojit' jednu, što ne i obje titule
ove sezone, dobre opcije osim nas, mogu mu biti samo Sarajevo i Zrinja, Široki Brijeg ne dovodi nikog osim Hrvata i stranaca, tako da, plata redovna, klub će igrat' evropu, možda osvojit' jednu, što ne i obje titule

-
- Kontakt:
Zasto nema vise informacija o ovome ? Povodom cega je skupstina, tema razgovora ?
Eto tako nisam napisao dolaze nego da pregovaramo.Chinaglia je napisao/la:rekao si da nećeš davat' info više, ili si to napravio da smiriš rajuAgamemnon je napisao/la:U pregovorima smo sa Stevanovicem,Djelmicem,
Cisto da znate da nece ostati na ovom igrackom kadru. Pa nisu Musemic i Azmir budale sta je vama.
Colic se malo precjenjuje trenutno haveru neces dobiti vise od 1500 da se na glavu nasadis.
Ima dobrih ba igraca i u nasoj ligi ali su im menadjeri **** nevidjena.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
pa reci to Husrefu, on nas ebe i govori da je ekipa 90% kompletirana, zbog toga raja negoduje 

Ekipa je 100 posto kompletirana.Chinaglia je napisao/la:pa reci to Husrefu, on nas ebe i govori da je ekipa 90% kompletirana, zbog toga raja negoduje
Mi samo pojacavamo klupu,jer idemo na titulu na dva fronta.
Bilo ko da dodje mora dobro dupe osafunjati da upadne u prvih 11.
Husref vec ima pocetnih 11,sad trazi zamjene.
Ako se koji izbori i dokaze dobro i jest ako ne.....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ne odgovori ti meniBeduin je napisao/la:Jest vala, bezveze se svadjate i lektorisete forum. Mozda nemam najveci racku, ali imam najveci biceps.SARS je napisao/la:Stvarno nam je tema postala bezze...Ovdje se pojedini ponasaju isto djeca i na kraju ce se kako je krenulo prica svesti u koga je veci k.u.r.a.c![]()
Nego ja mislim ljudi da nam trebaju jos 3 pojacanja da rahat udjemo u nastavak sezone, mi moramo dovesti desno ofanzivno krilo, zamjenu Iveticu i desnog beka, sta vi mislite?![]()
Eto Colic bi bio vise nego odlicno pojacanje. Njemu smo se nadali jos po zavrsetku polusezone, sad nastavljamo sa nadanjem.

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Sta da ti odgovorim kad si rekao da si picic. Ja i ti kahvenisemo soon, potpisat cu ti se na kesicu od secera u Slobodi.DoeTz je napisao/la: Ne odgovori ti meniHocu autogram

075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
imal pojacanja?
Ako hoces da se saketas u pp saljiNYKnicks Fan je napisao/la:imal pojacanja?

Nad tobom sunce najljepše sja
Zemo nije problem, taman da bacimo selfie za rajuBeduin je napisao/la:Sta da ti odgovorim kad si rekao da si picic. Ja i ti kahvenisemo soon, potpisat cu ti se na kesicu od secera u Slobodi.DoeTz je napisao/la: Ne odgovori ti meniHocu autogram

PS: Gledaj ove postave sto Guti postavi

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vidim svi dovode igrace, samo mi kurko, pa reko da pitampinoglavi je napisao/la:Ako hoces da se saketas u pp saljiNYKnicks Fan je napisao/la:imal pojacanja?

A i ja vidim svi se nesto prepiru, pa reko mogli smo i miNYKnicks Fan je napisao/la:Vidim svi dovode igrace, samo mi kurko, pa reko da pitampinoglavi je napisao/la:Ako hoces da se saketas u pp saljiNYKnicks Fan je napisao/la:imal pojacanja?

Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Tesko ce whigga doci u moj klub, al zato ima camuga ko u prici. Sredit cu ti jednog.DoeTz je napisao/la:Zemo nije problem, taman da bacimo selfie za rajuBeduin je napisao/la:Sta da ti odgovorim kad si rekao da si picic. Ja i ti kahvenisemo soon, potpisat cu ti se na kesicu od secera u Slobodi.DoeTz je napisao/la: Ne odgovori ti meniHocu autogram
![]()
Necu tvoj potpis baaa, hocu Eminemov
![]()

Bizi iz dosade ukenjasmo pdf, odoh sta produktivno ciniti dok ne dobijemo neku zvanicnu info. A i ova skupstina Fukara se vjerovatno odrzava jos uvijek, da vidimo i na tom polju o cemu se raspravljalo.
075 ❤
075 ❤
DoeTz je napisao/la:Zemo nije problem, taman da bacimo selfie za rajuBeduin je napisao/la:Sta da ti odgovorim kad si rekao da si picic. Ja i ti kahvenisemo soon, potpisat cu ti se na kesicu od secera u Slobodi.DoeTz je napisao/la: Ne odgovori ti meniHocu autogram
![]()
Necu tvoj potpis baaa, hocu Eminemov
![]()
Zaboravio sam Pirića.