čaršija at night.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Hajde da se marišemo,
čaršija at night.

čaršija at night.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajd da se pojedini lože na Chinijevu zafrkanciju, nema svako šlifa za skontat, al ti pastrmko, šta ti bi...
Prati se Sloboda kako god, visite na našoj temi tamo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Ma kontamo se ja i Chinaglia, dobri smo reziseri, nakon otvorene poruke jedva sam cekao sabah namaz da obavim i zatrazim protekciju.Ajzea je napisao/la:Izvini @hilmo, ali nakon ovoga ti definitivno ne zasluzuješ nagradu za forumaša godine. Chinaglia, izvoli doći na dodjelu, lijepo se obuci i neka ti Krleza spremi neki spektakularan govor..
Chinaglia je napisao/la:eto, dobio si PP, neka se jave i ostali što bi se šaketaliBeduin je napisao/la:A to za tvoju hrabrost odgovori mi na pp.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ay jacu vam organizovat tucu ko izgubi meni da 1000 eura a ko pobijedi 500 jel postenoHigh je napisao/la:Hajde da se marišemo,
čaršija at night.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Vjeruj brato da vise udjem na diskusije nego na vasu. Uprati jutros na ovoj temi gdje je high postaviowobly92 je napisao/la:Ajd da se pojedini lože na Chinijevu zafrkanciju, nema svako šlifa za skontat, al ti pastrmko, šta ti bi...![]()
Nisam ja taj tip da me zanimaju desavanja po klubovima. Vise sam za ove teme gdje ima ciganluka tipa ova ili smijesne slike i jos dosta onih zanimljivih u diskusijama. Ali sta vam se desava na pdf-u i koliko se svađate (na stranu doe heler i jos nekoliko njih)bola ko da vas je neko sa čevljanske koride doveo . Sto napisa komšija isto neke drvosječe koje nakon šume upadnu puni adrenalinaHigh je napisao/la:Opći haos na temi o Slobodi.
inače ne volim da se hvalim, ali kada si već spomenuo, ako se neko šali, onda treba imat' žicu za to, ja se zezam na razne načine, bio to ovaj standardni način, ili da provalim nešto na svoj račun, ili da to upakujem kao provokaciju, poenta je da raja na to reaguje, što je i cilj zezancije, jeltewobly92 je napisao/la:Ajd da se pojedini lože na Chinijevu zafrkanciju, nema svako šlifa za skontat, al ti pastrmko, šta ti bi...![]()
nije svako ko se zeza smiješan, možda misli da jeste, ali nije, ali opet, za pohvalu je to što je takva osoba, pozitivna, što voli šalu i tako te stvari
pogledaj ovu sliku gore, youtube, napravio sam svjesno šalu na svoj račun, da nasmijem raju i u tome mi je uspjelo, sada, neki misle da sam ispao glup, neki su shvatili da je šala, nije bitno, poenta je da se raja nasmijala
Ma znam, trebalo je i meni malo vremena da te pročitam, treba te pratit malo.
Hoće da ljudi ispadnu smiješni, u tome i uspiju al na totalno drugi način od onog na koji oni misle.
@pastrmko razumi, željni ljudi pobjeda i novih utakmica, ne mogu više čekat tu drugu polusezonu, pa su malo agresivniji
raduješ li se i ti?

Hoće da ljudi ispadnu smiješni, u tome i uspiju al na totalno drugi način od onog na koji oni misle.
@pastrmko razumi, željni ljudi pobjeda i novih utakmica, ne mogu više čekat tu drugu polusezonu, pa su malo agresivniji
raduješ li se i ti?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
@wobly naravno da se radujem. Ne pozelimo se mi Velezove snage ili nemoci. Mi se pozelimo Veleza
Pošteno 
wobly92 je napisao/la:Pošteno
Gdje mi je kanarinac 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Doe sta si ti onom Muhamedu napravio jarane nema cojka nikako.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Neda mu cura da se s nama druziAgamemnon je napisao/la:Doe sta si ti onom Muhamedu napravio jarane nema cojka nikako.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
[quote="Ajzea" Izvini @hilmo, ali nakon ovoga ti definitivno ne zasluzuješ nagradu za forumaša godine. Chinaglia, izvoli doći na dodjelu, lijepo se obuci i neka ti Krleza spremi neki spektakularan govor..
A NIJE ISTINAAA

@Pastrmka
A jеbem ti sunce

@HighChinaglia je napisao/la:eto, dobio si PP, neka se jave i ostali što bi se šaketaliBeduin je napisao/la:A to za tvoju hrabrost odgovori mi na pp.
A NIJE ISTINAAA
@Pastrmka
[/quote]messilla je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:ovo se hare prijavio pod drugim, pardon, sedmim nickom pa glasao za sebe.
Nego ne znam jel ovo neko postavljao. ako jeste, izvinjavam se. Savim slučajno sam naletio na ovo.
Znači lik je postavio ss sa twitera, sa stranice poznatog nba analitičaramiki_92 je napisao/la:kad te jedan od najboljih analiticara(po meni i najbolji) ovako promovise svako malo, nema dalje![]()
u tom se javlja @chinagliaChinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?![]()
i naravno kreće pilana
Mirza1990 je napisao/la:hahahahahahahahahh kako brate nece???brile je napisao/la:hshahahahaha pritisni jace pa ce mocisuhakrpa je napisao/la:A ti nemoj vise postavljati videe koji se ne mogu pokrenuti, mislim stvarno nema smisla.
A jеbem ti sunce
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Da se uočiti skromnost našeg Krleze, naš jezik koji perfektno govori nije ubrojao u svoju bogatu riznicu. Suvišno je govoriti o gramatici, koja mu u najmanju ruku fantastično ide, sa njom na sreću nema problema kao što je to slučaj sa gramatikom njemačkog jezika.Agamemnon je napisao/la: Ma razumijemo se,ali hala brate..![]()
Jeste nam jezik slikovit.
Da spanac zna izbacio bi je iz rijecnika.![]()
Klasik
U jezike kojima mogu komunicirati na ovom dunjaluku sluzbeno su ubrojani
Engleski ,Talijanski, Spanski,i njemacki.
Jedino sa njemackim kuburim (zbog gramatike)ova tri pricam perfekt.
Kada vec moram crtati zezam se zbog znacenja rijeci na nas jezik.
Nadam se da će nastaviti sa apsolviranjem ostalih svjetskih jezika, znanja nikad dosta !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Hvala ti.dirnuo si me u srce.Ajzea je napisao/la:Da se uočiti skromnost našeg Krleze, naš jezik koji perfektno govori nije ubrojao u svoju bogatu riznicu. Suvišno je govoriti o gramatici, koja mu u najmanju ruku fantastično ide, sa njom na sreću nema problema kao što je to slučaj sa gramatikom njemačkog jezika.Agamemnon je napisao/la: Ma razumijemo se,ali hala brate..![]()
Jeste nam jezik slikovit.
Da spanac zna izbacio bi je iz rijecnika.![]()
Klasik
U jezike kojima mogu komunicirati na ovom dunjaluku sluzbeno su ubrojani
Engleski ,Talijanski, Spanski,i njemacki.
Jedino sa njemackim kuburim (zbog gramatike)ova tri pricam perfekt.
Kada vec moram crtati zezam se zbog znacenja rijeci na nas jezik.
Nadam se da će nastaviti sa apsolviranjem ostalih svjetskih jezika, znanja nikad dosta !
Hala Ajzea.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
hahahahah joj ludila PART 256
Napravio Krleži majstor da mu zvoni zvono na ulaznim vratima kad mu notifikacija dođe

- Suljo20002
- Kontakt:
Sloboda 72 mu pomogoCocaine je napisao/la:Napravio Krleži majstor da mu zvoni zvono na ulaznim vratima kad mu notifikacija dođe![]()
![]()
Kako ono bi : I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE SAMPIONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.