Virtu4l je napisao/la:Tomic je bio odlican kod nas i zelim mu sve najbolje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
timberland
- Kontakt:
Tomislav Tomic jedan je od nas! Sretno majstore!
PILE KANTA GODINE!
Amar Osim jedan jedini!
alen mesanovic!
Amar Osim jedan jedini!
alen mesanovic!
Tomić je nebitan na ovoj temi
Puno srece Tomicu u Zrinjskom,nasa vezna linija je dosta dobro popunjena trenutno tako da nemamo sta zaliti.
Da li cemo dovoditi novog golmana obzirom da je Marijan out po svemu sudeci!?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nemoj srati Tomic je jedan od nas sigurno i pravo mi je zao sto nije dosao kod nasRios je napisao/la:Puno srece Tomicu u Zrinjskom,nasa vezna linija je dosta dobro popunjena trenutno tako da nemamo sta zaliti.
ma pravo je jedan od nas rade je sjedio na tribini i gledao ekipu nego da produzi kao kvesic pravi Željovac j*** vas on
sve najgore od mene
poletio pa sletio brze

sve najgore od mene
Tako je svi nesto glume a prije nego sto je otiso ne da su ga pljuvali, nego hrakali. Sad Im zao kofole **** ih on.
Dvolicni ste u pm.
Dvolicni ste u pm.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ni prvi ni zadnji koji nas je preveslao, jos malo pa ce Djelmic otici kod rivala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zar je toliko bitan Tomić u ovakvoj situaciji?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Dok je igrao bio je OK, poslije menadžer ga naložio ispao šupak i tjt. Sretno mu, a nedavno je Antoli govorio da bi se vratio, ali je sam sebi, ustvari s menadžerom, zatvorio vrata Grbavice.
Nije bitan, ali izgleda da je problem odati pocast momku koji je dugo bio nosilac nase igre.shzna je napisao/la:Zar je toliko bitan Tomić u ovakvoj situaciji?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Digni mu spomenikVirtu4l je napisao/la:Nije bitan, ali izgleda da je problem odati pocast momku koji je dugo bio nosilac nase igre.shzna je napisao/la:Zar je toliko bitan Tomić u ovakvoj situaciji?
-
timberland
- Kontakt:
Tomic Tomislav manijak do kraja!
PILE KANTA GODINE!
Amar Osim jedan jedini!
alen mesanovic!
Amar Osim jedan jedini!
alen mesanovic!
Nije umro frajer, nego je prešao u redove direktnog konkurenta.Virtu4l je napisao/la:Nije bitan, ali izgleda da je problem odati pocast momku koji je dugo bio nosilac nase igre.shzna je napisao/la:Zar je toliko bitan Tomić u ovakvoj situaciji?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
To je to..Ipee je napisao/la:Dok je igrao bio je OK, poslije menadžer ga naložio ispao šupak i tjt. Sretno mu, a nedavno je Antoli govorio da bi se vratio, ali je sam sebi, ustvari s menadžerom, zatvorio vrata Grbavice.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Nikakav problem, ni prvi ni zadnji. Ne vidim nista tragicno u tome ako mu se pozeli sreca.shzna je napisao/la:
Nije umro frajer, nego je prešao u redove direktnog konkurenta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Udjem na forum voljenog kluba s nadom da cu procitati nesto korisno a ono dvije stranice o tamo nekom Tomislavu Tomicu...
Igrao je dvije godine u klubu, gdje jednu godinu bio starter, i sad otisao u Zrinjski. Trebamo li mozda mu dignuti spomenik za tu jednu sezonu, ili mozda nazvati stadion po njemu? Ovo isto vazi i za ovog pakasa Djelmica.
Na sta vi trosite vrijeme i raspravu ncnc-..
Hvala za vrijeme u Zelji, bilo je dobro dok je trajalo a sad adio i sretno u drugom klubu.
Igrao je dvije godine u klubu, gdje jednu godinu bio starter, i sad otisao u Zrinjski. Trebamo li mozda mu dignuti spomenik za tu jednu sezonu, ili mozda nazvati stadion po njemu? Ovo isto vazi i za ovog pakasa Djelmica.
Na sta vi trosite vrijeme i raspravu ncnc-..
Hvala za vrijeme u Zelji, bilo je dobro dok je trajalo a sad adio i sretno u drugom klubu.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 24 jan 2016, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Šta se čudite, Zrinjski je dobro zagrizao za njega i normalno da će potpisati.
Da je bio pravi, ne bi postupio onako i ostavio nas na cjedilu dok smo se borili za titulu, tako da me ovo ne čudi.
Da je bio pravi, ne bi postupio onako i ostavio nas na cjedilu dok smo se borili za titulu, tako da me ovo ne čudi.
Sta zalite za njim, svaka cast za igre u nasem dresu, al ne vidim zbog cega ga dizat kao sad tomic manijak do kraja i te stvari nidje veze