Nije sigurno. Neko ne radi dobro svoj posao il Pep ili oni koji su zaduzeni za fitnes il oboje. Ovi igraci evo tri godine igraju po 60 tekmi i to sve strasnog tempa, kad igra Bayern protivnici lome, kad igra Njemacka isto tako. Moralo se nekad malo stati. Sto smo morali ici na 90 bodova u BL. Sto se tice Boe njeg su ukopale povrede ostalih defanxivaca jer nije mogao odmarati kad je trebalo. I povrijedio se cupajuci izgubljenog Alabu i babu Basfrubera. Sranje.Saurman je napisao/la:Sad smo tek nayebali bez najboljeg stopera Evrope 3 mjeseca a igramo na tri fronta.Javi će morati biti naš oslonac u odbrani jer u Badstubera nemam povjerenje.Yebo ga dan i povrede ovo ne može biti slučajnost.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
- BavaracZenica
- Kontakt:
Steta radi ove povrede, bice ovo tesko do kraja izvuci bar u odbrani..
Kakve su sanse da dovedemo nekog dok jos traje ovaj transfer rok ?
p.s mozda i ne bi treba li dovodit ali kakve imamo srece sa tim povredama,. Na prvi pogled kad vidis Badstuber Benatia djeluje dobro ali i njih povrede mogu svake secunde skrsit..
Kakve su sanse da dovedemo nekog dok jos traje ovaj transfer rok ?
p.s mozda i ne bi treba li dovodit ali kakve imamo srece sa tim povredama,. Na prvi pogled kad vidis Badstuber Benatia djeluje dobro ali i njih povrede mogu svake secunde skrsit..
FC Bayern !!!!!
Bastruber i Benatia su rizik. Opet sumnjam da cemo dovoditi neko vece ime prije ljeta, jer ce se Karlo pitati. Ne znam, kad bi Karlo dao dozvolu jedini ko mi pada na pamet je Laporte, nijr igrao Lp a odlican je igrac. Samo sto bez petobe u Bilbao se ne ide.
Izostanak Boatenga je svakako veliki gubitak jer on je faktički najbolji stoper svijeta trenutno.
Badstuber je prije ovih povreda bio odličan stoper, ali on sada mora ostati duže vrijeme zdrav plus mora dostići približno svoju raniju top formu. Martinez i Badstuber mogu u paru odraditi tu odbranu kako treba (uz te određene pretpostavke). I Benatijin kvalitet je poznat, ali nevjerovatno je koliko se i on često povrijedi. Tako da sada ostaje nada da bar jedan od dvojice, ili Badstuber ili Benatia dugoročno budu zdravi i spremni. Pošto je Holger već tu u igri u opticaju, veće nade polažem u njega. I onda da on u tandemu s Javijem nadomjesti ovaj izostanak Boatenga. Iako, jasno je već po ovom što sam na početku napisao, da će Jeromea biti jako teško u potpunosti zamijeniti.
Badstuber je prije ovih povreda bio odličan stoper, ali on sada mora ostati duže vrijeme zdrav plus mora dostići približno svoju raniju top formu. Martinez i Badstuber mogu u paru odraditi tu odbranu kako treba (uz te određene pretpostavke). I Benatijin kvalitet je poznat, ali nevjerovatno je koliko se i on često povrijedi. Tako da sada ostaje nada da bar jedan od dvojice, ili Badstuber ili Benatia dugoročno budu zdravi i spremni. Pošto je Holger već tu u igri u opticaju, veće nade polažem u njega. I onda da on u tandemu s Javijem nadomjesti ovaj izostanak Boatenga. Iako, jasno je već po ovom što sam na početku napisao, da će Jeromea biti jako teško u potpunosti zamijeniti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kakav početak. Prva pa minimum 3 mjeseca pauze Boatenga, faktički ga otpiši do kraja sezone...
Prognoze za Boatenga dosta variraju, na nekoliko mjesta sam čitao da sigurno propušta Hoffenheim i Leverkusen, dok postoji šansa da bude spreman za jednu od dvije utakmice protiv Juventusa, dok se negdje spominje da će biti van terena dva mjeseca, možda i više.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ono što je sigurno za Bou je nekoliko sedmica. Hoće li to biti samo nekoliko ili još nekoliko više, to sve zavisi od njegovog organizma. Mišić mu je pukao i sve je do njegovog organizma koliko će to brzo i kvalitetno ići. Šteta je velika, to je sigurno, ipak je on igrač u BL sa najviše dobijenih duela 1 na 1, nekih 72%.
Ako je išta utješno, imamo jedno manje ime na bolničkom spisku. U ekipu se vratio Bernat (ko se sjeća tog igrača?
) Čojk je od oktobra van terena.
Ako je išta utješno, imamo jedno manje ime na bolničkom spisku. U ekipu se vratio Bernat (ko se sjeća tog igrača?
Sent from my Philips Smart TV.
Boateng je također imao laskav epitet najbržeg odbrambenog igrača u BL i defanzivca sa najviše dobijenih zračnih duela, nadam se da direktna povreda mišića neće utjecat na njegovu brzinu, eksplozivnost i skončnost
negdje sam jos procitao da smo navodno zainterisovani za Matipa iz S04...TZ: Shkodran Mustafi is a candidate to join #FCBayern after Boateng's injury. Mustafi has a release clause in his contract
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
ne znam šta vi mislite, ali po mom mišljenju dovođenje Aytaca Sulua iz Darmstadta bi bio pun pogodak, iako čovjek ima 30 godina poslužio bi kao Dante makar dvije sezone, otprilike i Dante je imo toliko kad je doveden i odlično je odigro onu sezonu kada smo LP osvojili.
BILD kaze da necemo nikoga dovoditi, igrace Javi na mjestu Boatenga. Logicno, mislim da prije Karla nema pojacanja a i tesko je naci onoga koga Pep hoce. Pep ima sta ima i nek se snalazi, sam se doveo ovdje i nek se vadi.coelho41 je napisao/la:ne znam šta vi mislite, ali po mom mišljenju dovođenje Aytaca Sulua iz Darmstadta bi bio pun pogodak, iako čovjek ima 30 godina poslužio bi kao Dante makar dvije sezone, otprilike i Dante je imo toliko kad je doveden i odlično je odigro onu sezonu kada smo LP osvojili.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Steta za tenka stvarno steta, ali opet imamo alternativa i mislim da nema nista od pojacanja jer imaju trojica stopera plus alaba i alonso koji mogu uskociti i solidno odraditi. Daj Boze da stane na tenku sa povredama i bilo bi odlicno, samo nek je sredina i leva zdrava i opet mozemo daleko. Meni licno je juve prvi problem, ljudi se raspucali igraju odlicno i timski su strasni, sve im se slozilo i ako smo bili favoriti posle izvlacenja mislim da smo sad bara bara cak i sad vise njima dajem sanse nego nama jer smo na pocetku sad mlitavi bezidejni i nasa igra se zasniva na raspolozenom pojedincu a kod njih je sve na timskom radu. Ostaje nam jos koja utakmica da vidimo na cemu smo pa onda sta Bog da u torinu.o
- luca toni 9
- Kontakt:
Standardno otvaranje druge polusezone...ali sreca pa smo uzeli sva tri boda.
Steta za Boatenga, ovo je veliki minus za nas - ni Javi ni Badstuber nemaju brzinu kao Boa, ali sta je tu je. Nadam se da ce Vidal uskociti umjesto Alonsa, mislim da bi bili puno konkretniji u napadu. A sto se Thiaga tice, ja njega ne vidim kao neku prevagu, ali ga uvijek ocekujem iz drugog plana..mozda nekome i dosadi cekati ga
I puno mi je bolje bilo kad je Coman zaigrao desno a Costa lijevo, nekako mi je Costa vise za LM.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Steta za Boatenga, ovo je veliki minus za nas - ni Javi ni Badstuber nemaju brzinu kao Boa, ali sta je tu je. Nadam se da ce Vidal uskociti umjesto Alonsa, mislim da bi bili puno konkretniji u napadu. A sto se Thiaga tice, ja njega ne vidim kao neku prevagu, ali ga uvijek ocekujem iz drugog plana..mozda nekome i dosadi cekati ga
I puno mi je bolje bilo kad je Coman zaigrao desno a Costa lijevo, nekako mi je Costa vise za LM.
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
Najveci gubitak, sto se tice Boatenga, nije manjak brzine a ni startovi, niti dueli (u toj statistici i Javi je tu negdje) vec u cinjenici da puno bolji ima pas, dugu loptu, sut sa distance i iznosenje lopte van nase trecine. Pepu je Boa sluzio kao Pike u Barsi i ni jedan trenutno igrac osim ovog zadnjeg ne moze zamjeniti Tenka.luca toni 9 je napisao/la:Standardno otvaranje druge polusezone...ali sreca pa smo uzeli sva tri boda.
Alonso i nije tu da igra u napadacki niti mu je to zadaca. Njemu je zadaca posjed lopte i build up igra sa nase polovine. Jest spor i umoran ali ni jedan nas igrac to ne radi bolje od njega. Njegova igra puno zavisi od igre najprije Thiaga a i Lahma i Alabe na kraju. Ako oni plivaju i ne trce on je gotov.
Od Thiaga ne ocekuj golove vec nesto drugo a to su, kako ih odnedavno zovemo
@muamerc
Upravu si to za Boatenga i njegovu igru sa loptom, rijetko dobar igrač sa loptom u nogama, pogotovo pas igra. Velika šteta jer je bio u strašnoj formi, jedan od najboljih stopera svijeta u ovom trenutku. Mada sam ja nešto optimističan, ne znam zašto.
Spominje se Westerman
Ne znam šta da kažem, nije loša opcija jer će malo koji igrač biti spreman doći samo na jednu polusezonu, da je neki kvalitet, nije, ali eto.
Upravu si to za Boatenga i njegovu igru sa loptom, rijetko dobar igrač sa loptom u nogama, pogotovo pas igra. Velika šteta jer je bio u strašnoj formi, jedan od najboljih stopera svijeta u ovom trenutku. Mada sam ja nešto optimističan, ne znam zašto.
Spominje se Westerman
Ne znam šta da kažem, nije loša opcija jer će malo koji igrač biti spreman doći samo na jednu polusezonu, da je neki kvalitet, nije, ali eto.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Jarane volim i ja Bayern i pratim ih redovno ali izjavit da je Boateng jedan od boljih stopera svijeta je u najmanju ruku smiješno ..to je prosječan igrač koji budimo realni i nije za ovakvog Bayerna, za klupe OK ali da bude nosioc odbrane nikako.ceze je napisao/la:@muamerc
Spominje se Westerman
Jel' ovo neka zayebancija, Westerman.? Pa taj je bio olupina od igrača u svojim "najboljim" igračkim danima a da ne govorim tek sad.Treba krenuti po onog Laporeta cijena nije mala al' mali je talenat i kao takav bi bio odličan deal za budućnost Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Mora da se zaje.bavaš kad ovako nešto izjaviš.. nema drugog obrazloženja.Brezovac je napisao/la:Jarane volim i ja Bayern i pratim ih redovno ali izjavit da je Boateng jedan od boljih stopera svijeta je u najmanju ruku smiješno ..to je prosječan igrač koji budimo realni i nije za ovakvog Bayerna, za klupe OK ali da bude nosioc odbrane nikako.ceze je napisao/la:@muamerc
Spominje se Westerman
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 25 jan 2016, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Heiko Westermann

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- gerdmuller
- Kontakt:
Brezovac je napisao/la: Jarane volim i ja Bayern i pratim ih redovno ali izjavit da je Boateng jedan od boljih stopera svijeta je u najmanju ruku smiješno ..to je prosječan igrač koji budimo realni i nije za ovakvog Bayerna, za klupe OK ali da bude nosioc odbrane nikako.
Uz Ramosa najprecjenjeniji stoper na svijetu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.