guti14 je napisao/la:
Zaboravio sam Pirića.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
guti14 je napisao/la:
Zaboravio sam Pirića.
Valjda nam jave.SARS je napisao/la:I mene zanima sta su dogovorili danas, da li cemo napokon gledati puniji sjever i sta bi sa onim salovima ko pobijedi?
Moze na pp ?emirzlaTu je napisao/la:Nebi da ovde pisem o grupi,radi dusmana.Sve je dobro proslo i nadamo se da konacno krecemo ka uzlaznoj putanji.I da cemo dostojno pratit nasu svetinju u svim segmentima.
Strpite se oko ovog,bice se o svemu obavjesteno.
P.S.
Poseban akcenat je stavljen na dijasporukad ste "nepismeni"makar finansijski mozete
![]()
(sala)...
Izvor: forum...TaRgEt_ je napisao/la:Lider Premijer lige BiH Sloboda iz Tuzle u proljetni dio sezone mogla bi ući znatno ojačana.
Naime, blizu prelaska u ekipu s Tušnja su Ognjen Đelmić i Benjamin Čolić, saznaje SPORT PRIMUS.
Đelmićev ugovor sa Željezničarom ističe do kraja ovog mjeseca, a nakon što se nije uspio dogovoriti sa čelništvo Plavih, odlučeno je da promijeni sredinu.
Čolić je proteklo vrijeme igrao za Čelik, ali već ranije je najavljivano da bi desni bek treba promjeniti sredinu, ponajviše zbog neisplaćenih obaveza zeničkog kluba prema njemu.
Šta je sa Zrnanovića? Mislim da je slobodan igrač. Možda njega vratiti do kraja sezone?pinoglavi je napisao/la:Njih dvojica i po mogucnosti prosjecan igrac koji moze igrati i stopera i lijevog beka i idemo se poklati i za prvenstvo i za kup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.