FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

EastStand
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la EastStand » 30 maj 2010, 23:33

$ '... :D

- ? $ "? :roll:
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 maj 2010, 23:35

Schlager:
odlican odabir

Nisam ja DJ,nego Simpatizer,pospan si,bjezi na spavanje,a odoh i ja :D :D

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 30 maj 2010, 23:37

Schlager je napisao/la:
Schlager:
odlican odabir

Nisam ja DJ,nego Simpatizer,pospan si,bjezi na spavanje,a odoh i ja :D :D
haha al bas...ode naporan vikend je iza mene :D pogotovo kad sam sazno da maric ostaje :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 30 maj 2010, 23:39

@ deep in the night a joj ne daj se cova,,mada mislim da kuzim stvar....samo promijeni nik i ubaci se ovdje u spiku s nama simpatizerima,ne spominji mnogo lesinare i vase stavove i to je to,treba postovati neke stvari,ali opusteno cavrljanje nije na odmet ;) ili sam krivo skontao???
DUPLA MAJSTORE

DZIMI
Kontakt:

Post Postao/la DZIMI » 30 maj 2010, 23:53

Ljudi shta je reci ostade onaj namrgodjeni ker na klupi,a ja se ponedao da ce se smilovati na nas borcevce.Jos smesnije je da je borac filijala vosi a zna se ko je veci klub.Ajd makar te dve evropske tekme pa onda borba za goli zivot nazalost.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 30 maj 2010, 23:59

znate sta, ja znam da ne treba mjesati politiku i sport, ali posto je kod nas politika u svim sferama zivota to se nemoze izbjeci zato ja vam obecavam da ako stadion ne bude gotov do prve evropske utakmice Borca, ja cu glasati protiv mile, volio bih kad bi svi borcevci odreagovali na isti naci pa da vidimo ko se skim igra ovde. dosta je meni vise obecanja i supljih prica.

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 31 maj 2010, 00:03

Moze li mi neko odgovoriti kakvo je ovo brijeme(31 5 2010 5.31).
Slager zahvaljujem se na (nekom)odgovoru a od Haj Boac ni glasa.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 31 maj 2010, 01:32

ni mne nije bilo prehodnih par dana...tacmo me znam sta bi pametno napisao...

haug!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 maj 2010, 08:12

DZIMI je napisao/la:Ljudi shta je reci ostade onaj namrgodjeni ker na klupi,a ja se ponedao da ce se smilovati na nas borcevce.Jos smesnije je da je borac filijala vosi a zna se ko je veci klub.Ajd makar te dve evropske tekme pa onda borba za goli zivot nazalost.
Sjeca li se iko one tekme sa Vojvodinom, i revansa na snijegu, kad je Borec dobio 4 -0?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 maj 2010, 10:33

6-1.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 31 maj 2010, 10:40

U danasnjem Blicu i Glasu nema nista. Zanimljivo je samo to sto pise da Krunic odlazi iz Leotara i da ce pokusati da se vrati u Rusiju, ali da i ovdje ima neke opcije. Nadajmo se da smo mi jedna. :mrgreen:

Takodje, Slavija se raspada i svi odlaze. Regoje ima ponudu Sarajeva, Jovanovic mozda ode u Poljsku, Benovic mozda u Vosu. Spalevica izgleda trazi Zeljo.

Trebali bi ovi nasi mamlazi da pokusaju nesto sa Jovanovicem, Benovicem ili Krunicem!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 maj 2010, 10:45

Informacije radi, sumnjam, čisto ne vjerujem, da će Spalević u Želju. Imao je par pizdarija koje smo zapamtili. Mislim da si "podiže cijenu" sa špekulacijama da ga traži Željo.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 31 maj 2010, 10:53

Naravno da su ovo spekulacije, ali eto, da se malo zabavimo u ovom "mrtvom" periodu. :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 maj 2010, 10:59

Simpatizer je napisao/la:Naravno da su ovo spekulacije, ali eto, da se malo zabavimo u ovom "mrtvom" periodu. :mrgreen:
Pocela sezone kiselih krastavaca, pa nam jedino spekulacije ostaju do pocetka nekog desavanja. :mrgreen:

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 31 maj 2010, 11:04

Okupljanje je relativno brzo, kontam da bi se uskoro trebalo znati nesto vise oko novih igraca. Valjda ce biti dovoljno pametni pa na vrijeme dovesti ljude da se fino stignu uigrati a ne sa neba pa u rebra.

Nego drugovi spremajte stvari siroki nas ceka

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 maj 2010, 11:06

Ja se uvijek nadam da ovo cita neko ko odlucuje u klubu,pa ako neko ovo procita nadam se da ce me bar malo poslusati,i da ne pisem dzaba.

Moja sugestija upravi bi bila da zaboravi na one idiotske sporazume o poslovno-tehnickoj saradnji i radi kao i svi normalni klubovi. Ne trebaju nam ti sporazumi kojima dobijamo ili Vojvodinin skart,ili otpustenog trenera Vojvodine koga treba placati umjesto njih,ili da im pravimo prave igrace (Stevanovic) koji nam odose bez marke obestecenja a zauzimali su mjesto nekome koga bismo mozda afirmisali,a s druge strane mi njima dajemo nase bisere pod presmijesnim uslovima.

Znaci zayebite pozajmice,ugovore o poslovno-tehnickoj saradnji i slicne idiotarije i postanite svjesni da vodite jedan veliki klub,po svemu bolji od Vojvodine koja nema ni dvije hiljade navijaca i radite taj posao dostojanstveno i ponosno a ne ovako snishodljivo i kompleksaski kao dosad.Prodajes igraca-obestecenje je toliko i toliko i zdravo! Kupujes igraca i odmah potpisujes ugovor sa njim na toliko i toliko,kakva crna pozajmica ili obestecenje za Bilbiju od buduceg transfera od kojeg,vidjecete,necemo vidjeti nista,ili neke smijesne mrvice,a dijete je placuci otislo iz Borca i Banjaluke....Siroki ga ne bi dao ispod 800 000 evra,budite sigurni!! Zato sto njihov gazda ne yebe neke nabjedjene velicine tipa Vosa i Butorovic,vec zna da postoji trziste,ponuda i potraznja,cijena.i zdravo! Vidite koliko je dobio od Wolfsburga za Hrgovica koji ni po godinama ni po talentu nije ravan Bilbiji,ili koliko trazi od Hajduka za Vareu,a ne da skida gace pred "bilima" sa Poljuda,vec samo ravnopravno.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 31 maj 2010, 11:23

?, " & ". ? $ - те ? то " ' " то " " ?... не зато % ' ја " па ? најгоре, него % је управа " " у ? 6-7 " ? $ ту " " ? "...
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 31 maj 2010, 11:43

" je napisao/la:
jos bolji je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Da,unio je nesto novo,mi stari smo vec postali malo predvidljivi,skoro pa da se zna ko ce od nas sta napisati i svi se slazemo,a njegovim odlaskom ponovo nestaje "visestranacje" na ovoj temi i ponovo zavladava jednoumlje :D
xexe tako nam se izgleda gra' bacio ... nas mentalitet.
' ' % " & ", он & $ " " ? $ " у $ на нас "
citam ja vas svaki dan :)

nego ka0o clan uprave radim na ovim pojacanjima pa nemam vremena da pisem :P
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 maj 2010, 13:48

Sledecih 5 dana u Banjaluci-kisa!

Jos cemo sanjati baustelce....

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 31 maj 2010, 14:07

" " $. & " на ", ' се $ " $!
$, ?, $ & " ?... а " $ се ' ", јер је "
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.