Ne brini se, ima Duljević.Elegant je napisao/la:Evo vec februar nema niti jednog novog igraca u reprezentaciji, sem ako ih Mesa ne steka i onda u zadnji tren ih zovne. Mada sumnjam da je bilo koji radio nesto oko papira znalo bi se do sada, a ovi sto ih imaju ni rijeci o njima.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nema igrača zato što ih jednostavno nema. Sve što imamo to je već u reprezentaciji ili u širem krugu reprezentacije. Nekih 35 igrača, ostali i nisu na reprezentativnom nivou. To je činjenica, što je prije prihvatimo i pomirimo se s njom biće nam lakše. Mrtvi prosjek.Elegant je napisao/la:Evo vec februar nema niti jednog novog igraca u reprezentaciji, sem ako ih Mesa ne steka i onda u zadnji tren ih zovne. Mada sumnjam da je bilo koji radio nesto oko papira znalo bi se do sada, a ovi sto ih imaju ni rijeci o njima.
Vidim da se nimalo razumis sa fudbalom. Ovaj Music je samo odigrao prijateljsku utakmicu, a ne finale LPa. Tu svih dobijaju sanse za odigravanje, a to nista ne znaci da ce on uspjeti u njegovom klubu. Pa covjece Music nije ni bio jedan od najveci talenta u Travniku niti je zasluzio da ode u takav klub. To mu je pomogo babo sa parama da dostigne tu, nije on jedini primjer da sa ovako nesta slicno desi. Potrazi ime Mahir Hadziresic na Google pa vidjet ces. Ti se svakako nerazumis nimalo sa fudbalom, bolje ti je potraziti nesta drugo, mozda je ipak badminton za tebe.Bolanos je napisao/la:Prestanite se brukati i provaljivati. Kad zaigra za ovaj klub opet ce biti ta retardirana prica. Ne radi se o Bratstvu iz Gracanice vec o uglednom svicarskom prvoligasu.BSBosna je napisao/la:Ma Music je samo odigrao jucer zato sto mu je tata naplatio trenere njegovog kluba da ga stave u prvoj postavi.Omark je napisao/la:Kad na kraju bolju karijeru napravi Musić od Stevanovića hebote..
Nerazumim stacu kad je fudbal nekade bijo jednostavniji
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Uvijek me je zanimalo kako se obavljaju te transakcije i kako teku ti pregovori između ćaće i trenera, novinara, itd... znaš li koja je cifra u pitanju?BSBosna je napisao/la:Ma Music je samo odigrao jucer zato sto mu je tata naplatio trenere njegovog kluba da ga stave u prvoj postavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da nisi Crnogorac malo bi pretrazio prostranstva interenta...Virtu4l je napisao/la:Uvijek me je zanimalo kako se obavljaju te transakcije i kako teku ti pregovori između ćaće i trenera, novinara, itd... znaš li koja je cifra u pitanju?BSBosna je napisao/la:Ma Music je samo odigrao jucer zato sto mu je tata naplatio trenere njegovog kluba da ga stave u prvoj postavi.
Ja nadjem tvoju sliku sa pasosa na internetu a tebi mrsko ukucati takvu triviju i prouciti...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
BenjooJutub je napisao/la:Nema igrača zato što ih jednostavno nema. Sve što imamo to je već u reprezentaciji ili u širem krugu reprezentacije. Nekih 35 igrača, ostali i nisu na reprezentativnom nivou. To je činjenica, što je prije prihvatimo i pomirimo se s njom biće nam lakše. Mrtvi prosjek.Elegant je napisao/la:Evo vec februar nema niti jednog novog igraca u reprezentaciji, sem ako ih Mesa ne steka i onda u zadnji tren ih zovne. Mada sumnjam da je bilo koji radio nesto oko papira znalo bi se do sada, a ovi sto ih imaju ni rijeci o njima.
Bravo! A sto je jos gore i od tih 35 igraca barem njih 15 nisu na reprezentativnom nivou.
Kako god pokrenem pretragu izbacuje mi nekog Ljevakovića kao spasioca repke, de me podsjeti ko je taj, gdje igra, godinama si ga najavljivao kao Xabi AlonsaHusika je napisao/la:Da nisi Crnogorac malo bi pretrazio prostranstva interenta...
Ne vidim ga u Bayernu, Realu, Barci, možda je do gugla
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma **** vas Semir Music vise, netrosite dzaba rijeci na tog antitalenta.
Bolje je pricati za Darija Dumica koji je vec poceo jednu utakmicu za peti najbolji tim u Holandu nakon transfera u Njimegenu. Obavezno ga pozvati za prijateljske u martu ako nastavi poceti utakmice za svoj novi klub.
Bolje je pricati za Darija Dumica koji je vec poceo jednu utakmicu za peti najbolji tim u Holandu nakon transfera u Njimegenu. Obavezno ga pozvati za prijateljske u martu ako nastavi poceti utakmice za svoj novi klub.
Naravno da ce ti izbhacivati njega kao najboljeg DM-a lige nekoliko godina...Virtu4l je napisao/la:Kako god pokrenem pretragu izbacuje mi nekog Ljevakovića kao spasioca repke, de me podsjeti ko je taj, gdje igra, godinama si ga najavljivao kao Xabi AlonsaHusika je napisao/la:Da nisi Crnogorac malo bi pretrazio prostranstva interenta...
Ne vidim ga u Bayernu, Realu, Barci, možda je do gugla
Da nece mozda bezmedaljnog laznog igraca izbacivati...
Neka saceka turnir na Cevljanovicima pa da se okiti bar jednim trofejom u karijeri pa ce i njega biti na netu...
Najbolji DM iz svake opanak lige predje u bolju ligu ili bolji klub 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mene samo interesuje, gdje ovaj nadje da je Ljevakovic najbolji DM u Ceskoj nekoliko godina.
Nasao sam neki forum, navijac teplica neki ceh pise da je Ljevakovic dobar na lopti ali nije dobar za def veznog jer se cesto ne zna postaviti.
Al eto sensei zna najbolje.
Nasao sam neki forum, navijac teplica neki ceh pise da je Ljevakovic dobar na lopti ali nije dobar za def veznog jer se cesto ne zna postaviti.
Prika to je bilo prije -7-8-9 godina...soko je napisao/la:Mene samo interesuje, gdje ovaj nadje da je Ljevakovic najbolji DM u Ceskoj nekoliko godina.
Kad mi nismo imali osim Rahime nikoga a ako se ne varam on je tada vago hoce li ili nece igrati, uglavnom bilo je nazor a drugog nema...
Pusti se ti Virte i ostalih diletanata koji su ispusili na svakoj tvrdnji od mene pa pokusavaju Konjica, Salihamidzica itd staviti u danasnji kontext ne bili na taj nacin lijecili svoje povrsno gledanje na stvari...
A posto sam uvijek do sada najusio sta je lose a sta dobro budi siguran da bi Admir bio pogodoak jer tad i nismo imali boljeg...Ali posto se zna kao se u nas dolazi u repku covjek zbog nedostatka utakmica u istoj nikada nije ni mogao napraviti transfer u bolju ligu...
Pa ti isti su pisali da je Besic igrac iz Gulas lige i da je propao a ja tvrdio da mu je Ferenc potez karijere, ima to sve ovdje crno na bijelo sta je ko pisao, treba spomenuti da smo ja i haris prvi poceli tvrditi da je Muha klasicni DM igrac i sta bi ?
Podera covjek svaku tekmu na SP-u na toj poziciji...I to ga proda u PL...
Zlatno pravilo prvo gledaj neko vrijeme igraca pa ocijeni, jer ako citas novine a ne gledas utakmice tog igraca i Radovac je Maradona...
ITD, ITD
Ognjen Đelmić kao krilo te Benjamin Čolić kao desni bek, ukoliko pređu u Slobodu, inače nikom ništa.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trebali bismo Barbariću dati naše državljanstvo, taman da zamijeni Spahića.
Pa gore pises nekoliko godina. A jos ovo sto sam ti ja naveo je bilo prije 2008-2009 kad je on tek usao i zamjenio nekog lika sto se povrijedio. Besic nije iz gulas lige nego is BL, jedan od najboljih talenata u Njemackoj kad je imao 16 godina. Njega su zvali Duracell Besic. Decko je razvalio u Atlanti protiv Meksika. Ali onda ga je njegov karakter zeznuo jer je davio trenera pa su ga izbacili i HSV. Kao i ona njegova zvaka.
Ima vas ovdje sto gurata milion igraca, npr Vrsajevic, i onda se potrefilo da je Besic bolji nego sto je bilo ko od nas mislilo. i corava koka jednom zrno ubode
Ima vas ovdje sto gurata milion igraca, npr Vrsajevic, i onda se potrefilo da je Besic bolji nego sto je bilo ko od nas mislilo. i corava koka jednom zrno ubode
Mora babo platiti.Omark je napisao/la:Trebali bismo Barbariću dati naše državljanstvo, taman da zamijeni Spahića.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Sredi sa Mešom da pokrene proceduru, da smo sigurni, tata manje više.Bolanos je napisao/la:Mora babo platiti.Omark je napisao/la:Trebali bismo Barbariću dati naše državljanstvo, taman da zamijeni Spahića.![]()
![]()
Ne bitno, pogubio si se malo... Idemo dalje...soko je napisao/la:Pa gore pises nekoliko godina. A jos ovo sto sam ti ja naveo je bilo prije 2008-2009 kad je on tek usao i zamjenio nekog lika sto se povrijedio. Besic nije iz gulas lige nego is BL, jedan od najboljih talenata u Njemackoj kad je imao 16 godina. Njega su zvali Duracell Besic. Decko je razvalio u Atlanti protiv Meksika. Ali onda ga je njegov karakter zeznuo jer je davio trenera pa su ga izbacili i HSV. Kao i ona njegova zvaka.
Ne bitnoHusika je napisao/la:Ne bitno, pogubio si se malo... Idemo dalje...soko je napisao/la:Pa gore pises nekoliko godina. A jos ovo sto sam ti ja naveo je bilo prije 2008-2009 kad je on tek usao i zamjenio nekog lika sto se povrijedio. Besic nije iz gulas lige nego is BL, jedan od najboljih talenata u Njemackoj kad je imao 16 godina. Njega su zvali Duracell Besic. Decko je razvalio u Atlanti protiv Meksika. Ali onda ga je njegov karakter zeznuo jer je davio trenera pa su ga izbacili i HSV. Kao i ona njegova zvaka.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 27 gostiju.