Ma Spanci su poprilicno sigurni jer imaju bolju medjusobni skor u odnosu na Njemacku. Spaniji ce pobjede protiv Rusije i Madjarske biti dovoljne za prolaz, tako da se Njemacka moze boriti samo sa Danskom.cipiripi je napisao/la:Danas Njemačka - Rusija i Danska - Španija
Volio bih da Nijemci pobijede i na kraju prođu dalje u ovoj grupi što nije nemoguće jer lijepo igraju i mislim da imaju dobru priliku za prolazak. Danska bi danas trebala pobijediti Špance koji dosta igraju toplo-hladno.
EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo, zaboravio sam na međusobni skor. Znači ipak su Španci u prednosti. Vidjet ćemo..
''Neka me mrze samo da me se boje''
Jedno je sigurno, bit će gusto i u jednoj i u drugoj grupi.
Mada sam siguran da Francuska, odnosno Danska prolaze u polufinale, a ne bih se čudio da Norveška prođe dalje uz Francusku i Njemačka uz Dansku.
Vidjet ćemo.
Mada sam siguran da Francuska, odnosno Danska prolaze u polufinale, a ne bih se čudio da Norveška prođe dalje uz Francusku i Njemačka uz Dansku.
Vidjet ćemo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Kakvi rezultati trebaju biti do kraja da Norvežani prođu a Poljska izvisi? Pretpostavljam da Norveška dobije Francuze a Poljaci izgube od Hrvatske?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne moze domacin izvisit, oni kalkulisu da bi Francuze izbacili
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Stvarno je teško dati neku prognozu, ako sutra pobijede Makedoniju, a Poljska Bjelorusiju, što je poprilično izvjesno, imaćemo ovakvu situaciju pred zadnje kolo,alan_kardec je napisao/la:Kakvi rezultati trebaju biti do kraja da Norvežani prođu a Poljska izvisi? Pretpostavljam da Norveška dobije Francuze a Poljaci izgube od Hrvatske?
Norveška 8
Francuska 6
Poljska 6
Hrvatska 4
E sad, ako Francuska pobijedi Norvešku, a Bjelorusija pobijedi Hrvatsku imaćemo ovo,
Francuska 8
Norveška 8
Poljska 8
Dakle gleda se gol razlika između ove tri ekipe, gdje su Francuzi izgubili od Poljske 6 razlike a Poljska od Norveške 2 gola razlike.
Obzirom da je Poljska odigrala obje utakmice njihova gol razlika u tom trouglu je +4. Poljaci mi tu djeluju poprilično sigurni, zahvaljujući ubjedljivoj pobjedi protiv Francuske. Ako Francuska pobijedi Norvešku sa pet razlike imaćemo ovo,
Poljska +4
Francuska -1
Norveška -3
Ako ih pobijede sa 4 gola razlike, imaće istu gol razliku i gledaće se ko je dao više golova.
Sve ovo pada u vodu ako susjedi iznenade domaćina, nadam se da hoće. Malo sam zakomplikovao ali valjda si skontao.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 24 jan 2016, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AshburtonG
- Kontakt:
S dvije pobjede do kraja,Poljaci ne mogu ispast nikako,zbog najbolje gol razlike u slucaju istog broja poena sa Francuzima i Norvezanima.Uglavnom,kao sto @epidaurus rece iznad,Francuzi su se debelo zajebali onim porazom od 6 razlike protiv domacina,jer u slucaju stvaranja tog trokuta(Francuska,Norveska,Poljska) morat ce protiv Norvezana anulirat gol razliku.alan_kardec je napisao/la:Kakvi rezultati trebaju biti do kraja da Norvežani prođu a Poljska izvisi? Pretpostavljam da Norveška dobije Francuze a Poljaci izgube od Hrvatske?
Dakle najvece sanse za prolaz ima Poljska,cak mislim da su namjerno ovo izgubili minimalno,da bi izbjegli Francuze u eventualnom finalu.Nadam se da ce im susjedi poremetit planove.S obzirom kako igra Norveska,Francuzi nisu nimalo siguran putnik u polufinale

- alan_kardec
- Kontakt:
Ma i ja sam nešto tako kontao, Poljaci moraju da kiksaju protiv susjeda, a nadam se da hoće. Po meni su Norvežani pokazali više od domaćina i zaslužuju polufinale. Valjda će se kalkulisanje obiti o glavu Poljacima, red bi bio.
Nije mi jasno kako su onako loši Poljaci iz utakmica sa Srbijom i Makedonijom, uspjeli da razbiju Francuze 6 razlike.
Nije mi jasno kako su onako loši Poljaci iz utakmica sa Srbijom i Makedonijom, uspjeli da razbiju Francuze 6 razlike.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zhitnikov zvijer!
Njemačka se sačuvala sa dva igrača manje na plus 5, odlične odbrane Lichtleinea 

''Neka me mrze samo da me se boje''
Rusi ne znaju igrati sa igračem više, nešto slično kao reprezentacija BiH.
Možda ipak imaju pojma.
-
- Kontakt:
Jos da danska dobije spance njemacka spance hrvatska poljsku pa da imamo superpolufinala danska norveska i francuska njemacka 4 najbolje repke na sampionatu
Po čemu je njemačka među 4 najbolje?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Ko je bolji to...?DANTES je napisao/la:Po čemu je njemačka među 4 najbolje?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
30-29... jedva.
-
- Kontakt:
Rutinski uber alles dojcland
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.