Drugi nek kukaju
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Tako je
Drugi nek kukaju
Drugi nek kukaju
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zasto na sve morate gledati negativno? Jedno je biti realan a jedno negativan.
Iako nesto ne valja, reci da je dobro, bit ce bolje **** ga, malo pozitive momci
Iako nesto ne valja, reci da je dobro, bit ce bolje **** ga, malo pozitive momci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ponajlosiji pojedinac u prvom poluvremenu u dresu Rome, mozda i najlosiji ako imamo u vidu da se od njega najvise ocekuje.
Nadam se da ce se trznuti u 2.plvrmnu.
Ne mogu jer su paćenici, to ti je na ovom forumu već preraslo u patologiju kod pojedinaca. Nego, loše je odigrao ubiše ga u sredini par loših pasova ali da je najgori nije Salah tu prednjači debelo.JavierBosnia je napisao/la:Zasto na sve morate gledati negativno? Jedno je biti realan a jedno negativan.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Radi ovoga smo mi u g.ovnima evo dvaes't godina.JavierBosnia je napisao/la: Iako nesto ne valja, reci da je dobro, bit ce bolje **** ga, malo pozitive momci
Sve dobro je, biće bolje. Merhametluk nas ubi.
Nismo u stanju da istinu pogledamo u oci. Jednostavno bojimo se realnosti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nova igra novi trener i sve je to jadno i bjedno i ova igra i taktika nije pjanicev stilhurem je napisao/la:Ponajlosiji pojedinac u prvom poluvremenu u dresu Rome, mozda i najlosiji ako imamo u vidu da se od njega najvise ocekuje.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Po cemu si to zakljucio ? Istina,imao je dva neprecizna dodavanja prema naprijed ali to i nije bauk s obzirom da nema mnogo Rominih igraca u napadu,.Imao je isto tako i dvije presjecene lopte,dva puta pametno faulirao Pogbu,par puta stao naloptu,promjenio stranu,.Teško da može puno više u ovakvoj poprilicno zatvorenoj Romi,.hurem je napisao/la: Ponajlosiji pojedinac u prvom poluvremenu u dresu Rome, mozda i najlosiji ako imamo u vidu da se od njega najvise ocekuje.
U ostalom,gori od nevidljivog Salaha ne može biti,.
Igra frajer pod pritiskom, Barca, Real i ostali velikani prate, nie lako, nije lako....chily-rz je napisao/la:Po cemu si to zakljucio ? Istina,imao je dva neprecizna dodavanja prema naprijed ali to i nije bauk s obzirom da nema mnogo Rominih igraca u napadu,.Imao je isto tako i dvije presjecene lopte,dva puta pametno faulirao Pogbu,par puta stao naloptu,promjenio stranu,.Teško da može puno više u ovakvoj poprilicno zatvorenoj Romi,.hurem je napisao/la: Ponajlosiji pojedinac u prvom poluvremenu u dresu Rome, mozda i najlosiji ako imamo u vidu da se od njega najvise ocekuje.
U ostalom,gori od nevidljivog Salaha ne može biti,.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
E moj Miraleme, može li tekma bez žutog kartona?
Husika navali! Ovo je tvoja noc! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- provokatorII
- Kontakt:
Iz utakmice u utakmicu najbolje ocijenjeni igrac Rome.
Osim, kao i ostala ekipa forumskih pljuvaca na aparatima.
Osim, kao i ostala ekipa forumskih pljuvaca na aparatima.
Brate nije husika povrsan, ja idem iz temelja, prati sta ja pisem i budi siguran da ti ne treba CNN, BBC i ostala placenicka buranija...
Nemam se ja sta sladiti onome sto znam vec godinama, bilo bi naivno od mene da gledam dijelic a da zapostavljam cijelinu...
Nemam se ja sta sladiti onome sto znam vec godinama, bilo bi naivno od mene da gledam dijelic a da zapostavljam cijelinu...
Pjanić je svoj posao včrs vrlo dobro odradio, kako naprijed tako i nazad.
embrace the chaos
Najbolje ocijenjen... KOju je ocijenu dobio....trojku?...
Da nije Piramidaša najgori bi bio na terenu.... samo smetao....
Da nije Piramidaša najgori bi bio na terenu.... samo smetao....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Nije odigrao vrhunsku utakmicu za pamcenje,ali daleko od loseg je to bilo.Uostalom,na nekim portalima je najbolje ocjenjen igrac Rome.
Odlican u defanzivi,veliki broj presjecenih napada i osvojenih lopti,dosta puta svojim potezima rjesavao presing Juvea.U napadu je bilo skromnije,ali i pored toga je u nekoliko navrata pokusavao da proigra Dzeku prije svih.
Mislim da mu nijedan navijac Rome nema sta zamjeriti.
Odlican u defanzivi,veliki broj presjecenih napada i osvojenih lopti,dosta puta svojim potezima rjesavao presing Juvea.U napadu je bilo skromnije,ali i pored toga je u nekoliko navrata pokusavao da proigra Dzeku prije svih.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- JohnCleese
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Cekamo baletana, samo da upozorim da nas ima koji cemo gledat a ne citati vas izjestvaj
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Uprkos porazu jedan od najboljih na terenu, dao neke kljucne lopte ali Salah i Dzeko ne znaju. Mora ici u jaci tim, ovdje nema s kim igrati.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma sta mu zamjeriti, 0 bodova je ipak prirodan broj bodova...Rios je napisao/la:Nije odigrao vrhunsku utakmicu za pamcenje,ali daleko od loseg je to bilo.Uostalom,na nekim portalima je najbolje ocjenjen igrac Rome.
Nema veze sto je to igrac koji nema poziciju i kojem je sve pusteno a uradio nista....
Hebo majku da mi je vas mozak da se odmorim i naspavam....
Dobar Mire večeras. Nema sta. Igrao koliko je mogao.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: fukare987, successminator i 27 gostiju.