FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
e tuge braco slatka
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Dobro onda da ti preformulisem pitanje: Kolika je cifra koju ce od Antolovica hajrovati njih dvojica u eurima/markama?Gator je napisao/la:Neće ništa, sve će Misimovic i Šiljak uzeti sebi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije velika, nego golema!Gator je napisao/la:Velika

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Neću da ti kažemjoker90 je napisao/la:Nije velika, nego golema!Gator je napisao/la:VelikaKoliko ako znas, ako ne znas pusti da odgovori neko ozbiljniji?!
- crozzer
- Kontakt:
U igri kod kona Durakovic, stari drži firmu, malo finansijske injekcije....Svi koji imalo prate omladinski fudbal znaju njegovove "kvalitete".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://m.****/clanak/216543/transfer ... eljeznicar
Mislim da mi pile duguje izvinjenje. Kao što sam i rekao Stevanović u Željezničaru.
Mislim da mi pile duguje izvinjenje. Kao što sam i rekao Stevanović u Željezničaru.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma Siljak jesil to ti pod imenom Duska?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Jaozinho22
- Kontakt:
Avaz ti i nije neki izvor majstore al eto...slinas reče da je njihov 80 % valjda mu je isti izvor kao i za Jajala 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Nisam Šiljak ali mislim da sam zaslužio ako ništa da se ne šprdate kad vam kažem nešto. Jer je do sad za sve bilo istinito.
Ja sam za Stevanovića rekao prije mjesec.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Nisam Šiljak ali mislim da sam zaslužio ako ništa da se ne šprdate kad vam kažem nešto. Jer je do sad za sve bilo istinito.

Imas ga. Izvinjavam se iako meni kazu da je ovo aktuelno od nedjelje.jurisicduska je napisao/la:http://m.****/clanak/216543/transfer ... eljeznicar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Duška insajder 2 od 3 do sada, aferim.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Ibričić bi došao da mu nije ispalo bolje pare. Nisam ja to mogao predvidjeti. A ni niko ko se tim bavi.MuhamedTM je napisao/la:Duška insajder 2 od 3 do sada, aferim.
-
- Kontakt:
ajde predvidi jos sljedecu trojicu da vidimo jesi li super duskajurisicduska je napisao/la:Ibričić bi došao da mu nije ispalo bolje pare. Nisam ja to mogao predvidjeti. A ni niko ko se tim bavi.MuhamedTM je napisao/la:Duška insajder 2 od 3 do sada, aferim.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Fejzić, Stevanović, Stanić, Radinović. To je to koliko ja znam. A sad možda ima preko nečeg drugog još neki super igrač, iz inostranstva.
Moram reci da bi ovo mogao biti derbi sa najkvalitetnijim igracima unazad 10-15 god..
Veselim se derbiju pred punim Kosevom aBd, sa bar 3 gola... sva tri u vasoj mrezi

Veselim se derbiju pred punim Kosevom aBd, sa bar 3 gola... sva tri u vasoj mrezi

-
- Kontakt:
Jedino iz ofsajdaZip je napisao/la:Moram reci da bi ovo mogao biti derbi sa najkvalitetnijim igracima unazad 10-15 god..
Veselim se derbiju pred punim Kosevom aBd, sa bar 3 gola... sva tri u vasoj mrezi![]()

Životni saputnik! 1921
ma haj da hoce bit golova, da se radujemo i mi i vi... al mi jedno 3 puta vise nego vi

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Giuseppe1, Lecler, nedimmmm1337, Pablo11, Rule_hz, VivaLaLiberta i 27 gostiju.