Guus i Capello su jedini treneri po mom skromnom mišljenju koji mogu nastaviti Murinjov uspjeh. Naravno, ima tu još nekoliko respektabilnih trenera, ali potrebna je trenerska veličina i autoritet (Suvišno je pričati o Capellovom autoritetu) da bi se ponovo motivisalo igrače. S obzirom da Juventus ima velike planove za sljedeću sezonu, a siguran sam da i Milan ima šta za reći, neće biti jednostavno Interu odbraniti ako ništa prvenstvo.materazzi je napisao/la:po svemu sudeci Don Capello je vrlo blizu Interove klupe , za razlaz sa Englezima bi Inter trebao platiti 5 mil eura, sto je prilicno niska cijena za takvog trenera , licno bih volio da Fabio postane novi trener Intera
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
capelo ce najvjerovatnije i doci na klupu intera,sa 2-3 dobra pojacanja inter ce biti i sljedece sezone u LP jedan od favorita ako ne i najveci pretendent za trofej i odbranu LP

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam za Fabia. Čovjek je x puta naglasio da ostaje selektor Engleske, a neki ga očigledno i dalje polako spuštaju na Interovu stolicu. Što se tiče Hiddinka, i on je tek potpisao sa Turskom, dakle šanse za njegovo dovođenje su ravne nuli.
Što se tiče odbrane naslova, to je pusta želja. Ne samo Intera, nego bilo koje ekipe. Još nijedna ekipa nije uspjela odbraniti naslov CL, tako da ne vjerujem da će to učiniti Inter.
Što se tiče odbrane naslova, to je pusta želja. Ne samo Intera, nego bilo koje ekipe. Još nijedna ekipa nije uspjela odbraniti naslov CL, tako da ne vjerujem da će to učiniti Inter.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Može Guus u isto vrijeme voditi i repku i klub, ne bi mu bilo prvi put.Monolog je napisao/la:Ne znam za Fabia. Čovjek je x puta naglasio da ostaje selektor Engleske, a neki ga očigledno i dalje polako spuštaju na Interovu stolicu. Što se tiče Hiddinka, i on je tek potpisao sa Turskom, dakle šanse za njegovo dovođenje su ravne nuli.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
Don Fabio ce skoro sigurno na klupu Intera...a sto se tice iduce sezone glavni cilj ce bit Serie A,dok u LP cisto sumnjam da cemo odbranit titulu i neki plasman u polufinale,eventualno finale bi bilo fenomenalno.al glavno je osvojit jos jednom Serie A jer ce iduce sezone konkurencija sigurno bit dosta jaca...ocekujem da se Juve bori za titulu a ne Roma,svaka njima cast al ipak mislim da je red da velikani odlucuju o scudettu 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ja rekao da ne može. Ali da li bi pristali oni iz turskog saveza? A ni Hiddink mi ne izgleda kao čovjek koji će tek tako reći "Odoh ja u Inter, ne zanima me što sam potpisao ugovor s vama" ili nešto slično. Ipak je on čovjek koji je ostavio dubok trag kao selektor, dakle, svima je jasno koju on ulogu više voli. uostalom, tek je potpisao za Tursku, koja želi, nakon neuspjeha u ovim kvalifikacijama, vidi sljedeće veliko takmičenje.Genghis je napisao/la: Može Guus u isto vrijeme voditi i repku i klub, ne bi mu bilo prvi put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nema sanse da bi morati pristao da hidink vodi uporedo i tursku,nemojte biti smjesni pa o tome netreba ni pricat,ja sam ubjedzen da ce capelo uskoro sjesti na klupu intera,a ako ne onda ima tu jos dobrih trenera,ipak sa razlogom se ceka na imenovanje novog trenera

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Matrixova nova tetovaza
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
/Users/admin/Desktop/DRESOVI/I1002.jpg
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Drago mi je sto je Inter doveo ovog malog iz Penarola. Valjda bi to mogao biti dovoljan pokazatelj da ce Maicon otici iz Intera, a svi znamo gdje.
Dolazak tog beka je potvrdio i Caliendo, pa se sad ocekuje izvjesce Intera
to za maicona nije neko iznenadjenje ako moratti odluci da ga proda ali samo u tom slucaju jer maicon nije trazio da ide , a sto se tice ostalih igraca intera koji se dovode u vezu sa realomCasillas je napisao/la:Drago mi je sto je Inter doveo ovog malog iz Penarola. Valjda bi to mogao biti dovoljan pokazatelj da ce Maicon otici iz Intera, a svi znamo gdje.
militto - ima cvrst ugovor koji traje jos dvije godine i moratti ne zeli da ide iz kluba , dakle ostaje
etoo- poslije ne dobijene sanse u realu i pjevanja pogrdnih pjesama niti vjerujem da on zeli niti bi ga navijaci rela prihvatili, dakle u real nece sigurno i vjerujem da ostaje u interu
snijeder-prije svega , perez bi priznao svoju gresku da ga sad vrati nazad a u to ne vjerujem a i sam wesley je rekao da ostaje u interu sa kojim zeli odbraniti sva 3 naslova, sigurno ostaje
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
............Casillas...........
Maicon.Ramos.Pepe.Marcelo
...........Xabi...Lass.........
.....Ronaldo.........Kaka.....
.......Rooney..Benzema.......
wtf
wtf

OTNYS_YNWA je napisao/la:............Casillas...........
wtf
druze, fulio si temu

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nisam puno. Mnogo toga zajedničkog hahanevjernik je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:............Casillas...........
wtf
druze, fulio si temu![]()

[youtube][/youtube]
stvarno ovo ostavlja bez teksta pogledajte svi kojima je inter u srcu ...
forzza ragazzi !!
stvarno ovo ostavlja bez teksta pogledajte svi kojima je inter u srcu ...
forzza ragazzi !!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
- United Rule
- Kontakt:
Rooney tu al u kurcu...OTNYS_YNWA je napisao/la:Nisam puno. Mnogo toga zajedničkog hahanevjernik je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:............Casillas...........
wtf
druze, fulio si temu![]()
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- Interista di cuore
- Kontakt:
Kako stvari stoje izgleda da ce Rafa Benitez bit novi trener...nista od Capella jbg. cuj Rafa
al mozda i bude sta od njega 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Ma rafa previse miksa ekipu beze je on trener samo ce sjebat nam inter.
Samo jedan klub Velež Mostar
Don Fabio je produžio ugovor sa Englezima, Rafa navodno želi da napusti Liverpool,spominje se Spalleti , nema puno dobrih trenera bez posla ( nema niko ) a nije se lako prihvatiti posla nakon izvanredne prošle sezone.
Ne bih se izjašnjavao da li sam za ovog ili nekog drugog trenera.Vjerujem u izbor i procjenu Morattija.Kada je Najveći zamijenio Mancinija bilo je dosta skeptika i protivnika njegovog dolaska.
Ne bih se izjašnjavao da li sam za ovog ili nekog drugog trenera.Vjerujem u izbor i procjenu Morattija.Kada je Najveći zamijenio Mancinija bilo je dosta skeptika i protivnika njegovog dolaska.
Ma ja bi volio da Rafa bude trener. Al' nece garant. Eto vidjet cete
Pazza Inter amala!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.