Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamed121
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Neko 1 euro vracam sutra do 13:00 najdalje 3 eura??
Dajte mi top da pucam u onog Rodrigeza kako se vec zove iz reala ona mrcina.
**** mu ja mater.**** mu zidan mater i to glavom.
**** mu ja mater.**** mu zidan mater i to glavom.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ovaj hokej uzivo izbjegavat u sirokom luku
krefeld 5+ prva trecina 2-1 kraj 2-1
to je to nema kladenja minimalno do sljedeceg vikenda
ovo nema smisla bog ti majku ****

krefeld 5+ prva trecina 2-1 kraj 2-1
to je to nema kladenja minimalno do sljedeceg vikenda
ovo nema smisla bog ti majku ****

- zlatniljiljan
- Kontakt:

majke vam yebem
Picke bolivijske
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- madridista4ever
- Kontakt:
jel krenulo koga da pošalje euro na wwin-u, vraćam sutra odmah?

Znali su imat dosta efikasne tekme, raspucat će se u drugom

-
- Kontakt:
Sve se mijenja ali ovi sto traze pare nikad 
I nemojte Bihac96 i SiouxLukavac posudjivat pare preko wwina rekli mi vratiti u roku 2-3 dana nikad nisu..
Mislim jbo 2-3 eura ali obraz jbg

I nemojte Bihac96 i SiouxLukavac posudjivat pare preko wwina rekli mi vratiti u roku 2-3 dana nikad nisu..
ako je to istina, a ne vjerujem da imas razlog da lazes, stvarno onda nije uredu od njih. i to treba spomenuti svugdje da su te izradili za lovu...henriklarson je napisao/la:Sve se mijenja ali ovi sto traze pare nikad
nek im je na cast.
nadam se da nisi neki levat da ljude prozivas bez razloga. meni se cini da je @bihac96 korektan momak.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Koji si ti sad ?henriklarson je napisao/la:Sve se mijenja ali ovi sto traze pare nikad
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
@bihac96, ovo je nas terminator opet dosao srati... izvini drug.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Ima tu neke istine, čuvajte se Siouxa... jedan od najvećih prevaranata na forumu.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- muhamed121
- Kontakt:
I meni je osto duzan nekad davno al ajd par eura nije nista al dodje covjeku iz guzice u glavugonzales je napisao/la:Ima tu neke istine, čuvajte se Siouxa... jedan od najvećih prevaranata na forumu.
@gonzales, ja sam za to da se kaze ako je neko nekog prevario. naravno ako je to istina. ja Siouxa nisam ni vidio nikako, nepoznat mi nick totalno. vjerovatno je promijenio nick.
doduse, ja nemam problema s tim posudjivanje, ni rodjenom nedam pare...
@muhamed121, to stvarno treba reci javno, da ostale ljude ne zavali.
doduse, ja nemam problema s tim posudjivanje, ni rodjenom nedam pare...

@muhamed121, to stvarno treba reci javno, da ostale ljude ne zavali.
- muhamed121
- Kontakt:
Siux je bio prije na forumu non stop na forumu sad ga nema ili je nick promjenio ili ne ulazi vise aa ovo za Bihaca nevjerujem jer cim sam vidio 24.se covjek prijavio to je jucer neko ebe samo da zahukta temu da se pocne neko raspravljat
Meni nije ni centa, ali znam da ih je dosta prevario, još sam jedanput skrećao pažnju al očito da i dalje neki nasjedaju
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
ja se zaletih odgovori odmah ko bekan, a terminator, batistuta, ladecima kako hoces je upitanju...muhamed121 je napisao/la:Siux je bio prije na forumu non stop na forumu sad ga nema ili je nick promjenio ili ne ulazi vise aa ovo za Bihaca nevjerujem jer cim sam vidio 24.se covjek prijavio to je jucer neko ebe samo da zahukta temu da se pocne neko raspravljat
- muhamed121
- Kontakt:
Pa dobro nisi nista pogresno rekao svako ko nekog prevari nije fer od mene pa do bilo koga a ovo sto je naveo Bihaca jbg neko ga opasno ebe hahastulic89 je napisao/la:ja se zaletih odgovori odmah ko bekan, a terminator, batistuta, ladecima kako hoces je upitanju...muhamed121 je napisao/la:Siux je bio prije na forumu non stop na forumu sad ga nema ili je nick promjenio ili ne ulazi vise aa ovo za Bihaca nevjerujem jer cim sam vidio 24.se covjek prijavio to je jucer neko ebe samo da zahukta temu da se pocne neko raspravljat
pa taj ga lik **** sto sam napisao...muhamed121 je napisao/la:Pa dobro nisi nista pogresno rekao svako ko nekog prevari nije fer od mene pa do bilo koga a ovo sto je naveo Bihaca jbg neko ga opasno ebe hahastulic89 je napisao/la:ja se zaletih odgovori odmah ko bekan, a terminator, batistuta, ladecima kako hoces je upitanju...muhamed121 je napisao/la:Siux je bio prije na forumu non stop na forumu sad ga nema ili je nick promjenio ili ne ulazi vise aa ovo za Bihaca nevjerujem jer cim sam vidio 24.se covjek prijavio to je jucer neko ebe samo da zahukta temu da se pocne neko raspravljat
- madridista4ever
- Kontakt:
@henriklarson meni je ovo doslovno prvi put da ovako tražim na forumu, nekoliko puta sam posuđivao i likovi su mi pretežno korektno vraćali, a i kad nisu imali su razloga. Jbg meni sad fali pa sam pitao možda neko da, ali ti si jučer registrovao i našao ovdje pričati nešta!? Mislim vjerovatno si neki od debila koji su napravili još jedan fejk profil da zahuktavaju ovdje i podje.baju raju tako da produži dalje sam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.