SaltCityAttack je napisao/la:nije ni Tomica dobar koliko je dobar ovaj Gronk majkemi.. valja covjeka ba cuvat prejak je majkemi ... iz ocaja pokusaju Tomice lik hvata nevjerovatno svaka mu cast
Davno sam ja to rekao, Gronk sam je 40% ekipe.
Denver zasluženo ide u SB, odbrana izdominirala uz to Payton izdominirao Bradya, bacao TD dok je ovaj INT i natjerao ih da ganjaju rezultat cijelu utakmicu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lahko se praviti pametan poslije, ali zakon velikih brojeva, Gostowski nije fulio ne zna ni on sam kad, ali kad je najpotrebnije fulio, doduše i Tomica indisponiran u Denveru tradicionalno
Nema šta, fair&square bili ljudi bolji, ne žalim nešto puno, uzeli smo SB prošle god, Bill nek razmišlja o tim ŠBBKBB scenarijima do septembra, ili barem drafta, gdje moramo OL popravljati, prioritet broj jedan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
zasto ba lazni MVP ne kontam majkemi ?..lik odigrao odlicnu sezonu bez nekih sjajnih recivera imao odlicne brojeve ..zamisli da mu je jos bio prvi reciver tu pa da se rastereti i Olson i td.. covjek zasuzeno MVP bio je najbolji ove godine
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Kobe Bryant je napisao/la:Lahko se praviti pametan poslije, ali zakon velikih brojeva, Gostowski nije fulio ne zna ni on sam kad, ali kad je najpotrebnije fulio, doduše i Tomica indisponiran u Denveru tradicionalno
Nešto mi se čini da komentator reče da nije fulio od svoje druge sezone u NFL, tj. nešto više od 520 udaraca
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Toliko o atomskom napadu koji ce se prosetati Denverom. Meda nisu mogli, pomelo ih se uzduz i poprijeko, cisto da se pokaze ko je tata.
Edelmani Amandole i bakraci.....
Sad navijati lagano za Cardse jer mislim da Denver ima bolji matchup sa njima nego li sa Panthersima i to je to.
work je napisao/la:Toliko o atomskom napadu koji ce se prosetati Denverom.
Ko je to rekao
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cestitike navijacima Broncosa, ako ih uopste ima...
BB-ova arogancija nas je kostala ulaska u SB. Jetsi, zatim Miami i veceras opet ne shvatljiva odluka nakon coin-tossa.
SaltCityAttack je napisao/la:zasto ba lazni MVP ne kontam majkemi ?..lik odigrao odlicnu sezonu bez nekih sjajnih recivera imao odlicne brojeve ..zamisli da mu je jos bio prvi reciver tu pa da se rastereti i Olson i td.. covjek zasuzeno MVP bio je najbolji ove godine