OKK Spars

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Peace
Kontakt:

Re: OKK Spars

Post Postao/la Peace » 25 jan 2016, 13:09

U Vogosci postoji perspektivniji od Pandze... 22. god tek napunio, a KK Vogoscu vodi ka Premijer Ligi BiH.... mada ne mora znaciti da ce poslije biti bolji od Pandze kad dodje u njegove godine, ali sa 22. Pandza nije ni imao rezultate....
I ne moze Pandza preuzeti nijedan klub u BiH bez velike odstete Kaknju, s obzirom da jos godinu i pol ima valjan ugovor... u inostranstvo moze besplatno, ali u BiH klubove ne moze bez za BiH prilike velike odstete.... trazio se modus jos u ljeto da preuzme Sparse... ali Kakanj nije popustio....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 jan 2016, 13:11

Mancini je napisao/la:Vi zapeli za Pandžu kao da nijednog drugog trenera nema u ovom gradu!?
@bhsport Bio si ostao trol na svakoj temi na kojoj si postao. Odavno si na listi gnjavatora i ako možeš ikako da mi se više ne obraćaš. Hvala unaprijed.
Jednostavno osjecam potrebu da te naucim nesto o sportu, mislio sam da te fudbal koci, a ti si takav kao persona a pratis i ostale sportove.
Dakle, hejter koji pljuje pa poslije lize i brani.
Eto ako ih je Pandza odbio a on ti nije trener ko ti je bolji trener u gradu a da je perspektivniji i mladji od Pandze?
Pusti ovog Mensu zvanog trenerski promasaj, on u prethodnih 10 godina nije bio u stanju voditi neki losiji klub u ABA ligi (eto koliko je dobar).
Lik je kosarkaski grobar, cega god se dotakne unisti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jan 2016, 13:28

Čovječe zaobiđi me
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 jan 2016, 14:05

Mancini je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Vi zapeli za Pandžu kao da nijednog drugog trenera nema u ovom gradu!?
tako perspektivnog i tako uspiješnog, ne
Koga je od klubova trenirao?
kk kakanj i reprezentaciju U16
a hajde ti meni imena uspiješnijih trenera iz sarajeva i okoline koji bi radili za platu trenera sparsa
inace padnza je odbio sparse jer je imao već ugovor sa kaknjom, zato neka sada reaguju na vrijeme
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 jan 2016, 14:17

Mancini je napisao/la:Čovječe zaobiđi me
Znaci ne znas, samo lupas kao i inace i hejtas. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jan 2016, 14:50

Koga je od klubova trenirao?[/quote]
a hajde ti meni imena uspiješnijih trenera iz sarajeva i okoline koji bi radili za platu trenera sparsa
inace padnza je odbio sparse jer je imao već ugovor sa kaknjom, zato neka sada reaguju na vrijeme[/quote]
Obiđeš nekoliko klubova u gradu i pogledaš nekoliko treninga i utakmica. Jake su mu reference što se vođenja klubova tiče kod tog Pandže.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 jan 2016, 15:21

Mancini je napisao/la:Koga je od klubova trenirao?
inace padnza je odbio sparse jer je imao već ugovor sa kaknjom, zato neka sada reaguju na vrijeme[/quote]
Obiđeš nekoliko klubova u gradu i pogledaš nekoliko treninga i utakmica. Jake su mu reference što se vođenja klubova tiče kod tog Pandže.
[/quote]

Drugar bavi se ti Olimpicom, i zenskom kosarkom tu imas znanja, ali covjeka kao Josipa nazivti tog Pandze i sve je malo reci degutantno, a i takođe pokazuje elementarno nepoznavanje kosarke kao sporta. Prijateljski savjet nemoj se ljutiti :thumbup:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 jan 2016, 16:04

Obiđeš nekoliko klubova u gradu i pogledaš nekoliko treninga i utakmica. Jake su mu reference što se vođenja klubova tiče kod tog Pandže.[/quote]
nekada obilazio i mislio da će ređić iskočiti, ali kada je trenrirao sparse malo se bio pogubio, još on ima šanse, ali trenutno je pandža pokazao više, što se ostalih tiće ja trenutno ne znam boljeg u sarajevu i okolini
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jan 2016, 16:41

TaRgEt_ je napisao/la:
inace padnza je odbio sparse jer je imao već ugovor sa kaknjom, zato neka sada reaguju na vrijeme
[/quote]

Drugar bavi se ti Olimpicom, i zenskom kosarkom tu imas znanja, ali covjeka kao Josipa nazivti tog Pandze i sve je malo reci degutantno, a i takođe pokazuje elementarno nepoznavanje kosarke kao sporta. Prijateljski savjet nemoj se ljutiti :thumbup:[/quote]
Prijateljski odgovor:Dosadili ste mi vi iz Tuzle. Nemoj se ljutiti. ;)

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 25 jan 2016, 16:57

Inace je jako puno trenera europskih prvaka u bilo kojem sportu i u bilo kojoj kategoriji pa ih mozes vec u Sarajevu naci.

Stvarno ne znam kakve ti klupske reference ocekujes od trenera koji ima 26 godina i poceo je raditi prije 4 godine svoj posao?!
Velika vecina trenera nije postigla ovo ni u 40-50 godini.

Momak je najmladji trener u BiH, uveo je Vitez u Ligu 12, ali nisu mogli nastupiti zbog nedostatka finansijskih sredstava, u 3 godine na klupi Kaknja na putu je da drugi put igra Ligu za Prvaka, odveo je kadetsku reprezentaciju do vjerovatno najveceg uspjeha u historiji ove drzave.

I onda dodjes i kazes "tog Pandze", nas seljacki mentalitet, da je momak kojim slucajem u Srbiji ili Hrvatskoj vec bi bio predstavljen kao najveci trenerski talenat i buduca trenerska zvijezda, medjutim kod nas yebes tog Pandzu, imamo mi milion talentovanih trenera, nek rade po Kaknju (uz duzno postovanje), Gradini, Gradjanskom...

Trenutno Sparsi mogu samo sanjati Pandzu, jer sigurno nema zelju da dolazi u Sparse, a od ostalih opcija, pa nakon Bajramovica tesko da se moze pogrijesiti.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 jan 2016, 17:08

Peace je napisao/la:U Vogosci postoji perspektivniji od Pandze... 22. god tek napunio, a KK Vogoscu vodi ka Premijer Ligi BiH.... mada ne mora znaciti da ce poslije biti bolji od Pandze kad dodje u njegove godine, ali sa 22. Pandza nije ni imao rezultate....
da i na njega sam zaboravio, samo u životu ga nisam gledao nego znam šta su mi drugi rekli

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jan 2016, 17:36

Ethel je napisao/la:Inace je jako puno trenera europskih prvaka u bilo kojem sportu i u bilo kojoj kategoriji pa ih mozes vec u Sarajevu naci.

Stvarno ne znam kakve ti klupske reference ocekujes od trenera koji ima 26 godina i poceo je raditi prije 4 godine svoj posao?!

Momak je najmladji trener u BiH, uveo je Vitez u Ligu 12, ali nisu mogli nastupiti zbog nedostatka finansijskih sredstava, u 3 godine na klupi Kaknja na putu je da drugi put igra Ligu za Prvaka, odveo je kadetsku reprezentaciju do vjerovatno najveceg uspjeha u historiji ove drzave.

I onda dodjes i kazes "tog Pandze", nas seljacki mentalitet, da je momak kojim slucajem u Srbiji ili Hrvatskoj vec bi bio predstavljen kao najveci trenerski talenat i buduca trenerska zvijezda, medjutim kod nas yebes tog Pandzu, imamo mi milion talentovanih trenera, nek rade po Kaknju (uz duzno postovanje), Gradini, Gradjanskom...

Trenutno Sparsi mogu samo sanjati Pandzu, jer sigurno nema zelju da dolazi u Sparse, a od ostalih opcija, pa nakon Bajramovica tesko da se moze pogrijesiti.
Odmah si fulio. Ja i ne volim te trenere iz Srbije i Hrvatske. Najviše volim da je iz Sarajeva a ne iz neke provincije. A ovo da Sparsi mogu samo sanjati Pandžu... :roll:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 25 jan 2016, 17:45

Mancini je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Inace je jako puno trenera europskih prvaka u bilo kojem sportu i u bilo kojoj kategoriji pa ih mozes vec u Sarajevu naci.

Odmah si fulio. Ja i ne volim te trenere iz Srbije i Hrvatske. Najviše volim da je iz Sarajeva a ne iz neke provincije. A ovo da Sparsi mogu samo sanjati Pandžu... :roll:
Reci da se salis za prvi dio, a mogu sanjati Pandzu iz razloga sto on nema namjeru prelaziti iz Kaknja u neki drugi klub iz BiH.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jan 2016, 17:53

Ethel je napisao/la:
Mancini je napisao/la:

Reci da se salis za prvi dio, a mogu sanjati Pandzu iz razloga sto on nema namjeru prelaziti iz Kaknja u neki drugi klub iz BiH.
Ne šalim se uopšte. A on kao neki vrhunski stručnjak pa mogu samo sanjati. :lol:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 25 jan 2016, 18:03

Ti se trebas lijeciti ako tako mislis. S takvim kompleksom i stavom dalje od Sarajeva neces nit zasluzujes ici. Ironicno je to sto su vecinom najvece sportske legende Sarajeva "provincijalci".

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 jan 2016, 18:09

Ethel je napisao/la:Ti se trebas lijeciti ako tako mislis. S takvim kompleksom i stavom dalje od Sarajeva neces nit zasluzujes ici. Ironicno je to sto su vecinom najvece sportske legende Sarajeva "provincijalci".
Počeo si sa uvredama. Ja se povlačim a ti nastavi sa uvredama i šupljim pričama. A Sarajevo mi je draže od svih ostalih gradova zajedno.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 25 jan 2016, 18:15

Mancini je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Ti se trebas lijeciti ako tako mislis. S takvim kompleksom i stavom dalje od Sarajeva neces nit zasluzujes ici. Ironicno je to sto su vecinom najvece sportske legende Sarajeva "provincijalci".
Počeo si sa uvredama. Ja se povlačim a ti nastavi sa uvredama i šupljim pričama. A Sarajevo mi je draže od svih ostalih gradova zajedno.
Ja poceo sa uvredama?
Najviše volim da je iz Sarajeva a ne iz neke provincije.
Nazvati ostale provincijalcima tebi nije uvreda?
Sparse je osnovao provincijalac, drzi ih provincijalac, ne znam sto te onda zanimaju, Bosna ti nije provincijski klub, ali ces otici u dvoranu koja nosi ime po provincijalcu. Hvala Bogu pa necemo vise u offtopic, drzi se Sarajeva i te price ja sam Sarajlija, a ko ste vi, nisi ti nikakav sarajlija nit si Sarajeva kako treba vidio, takve ljude cak i zalim.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 jan 2016, 18:42

Mancini je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

Drugar bavi se ti Olimpicom, i zenskom kosarkom tu imas znanja, ali covjeka kao Josipa nazivti tog Pandze i sve je malo reci degutantno, a i takođe pokazuje elementarno nepoznavanje kosarke kao sporta. Prijateljski savjet nemoj se ljutiti :thumbup:[/quote]
Prijateljski odgovor:Dosadili ste mi vi iz Tuzle. Nemoj se ljutiti. ;)[/quote] :damn:

Ja stvarno ne znam sto se s tobom desava nekada si sasvim bio normalan, moglo se pricati sa tobom, a sada jednog od najperspektivniji trenera nazivas tog Pandze i slicno, bolan bolan , ovo za uvrede necu da komentarisem jer si nekada bio normalan, a sada si postao stvarno malo cudan lik u najmanju ruku, a pokazujes elementarno nepoznavanje kosarke i to pravo :damn:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 25 jan 2016, 18:44

Kakav je Gajić ovako, da li je kalibar za reprezentaciju?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 jan 2016, 18:45

Mancini je napisao/la:Jok, ti si sarajlija. Još ću ti sad odgovoriti i nikada više. Slučajno sam bio i u Tuzli i u Kaknju više puta i mislim da nigdje više uvreda nisam čuo na račun sarajlija nego u tim mjestima.
Tim mjestima, ala tebe nesto opasno pere, izgleda tebi BiH od Bascarsije do Vogosce ocigledno tuzno :facepalm:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.