FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zna li neko hoce li nam ko dolazit? Eto danas putuju igrači u Bijeljinu. Bit će zanimljivo ovih dana 
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Da nam nije ta prijateljska u Stanisicima sa Borcem, jer evo vidim i oni su tamo.?

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
To da se skontamo s njim šta i kako. Eto para babuki od kladioniceSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da nam nije ta prijateljska u Stanisicima sa Borcem, jer evo vidim i oni su tamo.?![]()
Igramo 3 za 3 sa njima, oni sad uzimaju mi u 19. koluTzXHc je napisao/la:To da se skontamo s njim šta i kako. Eto para babuki od kladioniceSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da nam nije ta prijateljska u Stanisicima sa Borcem, jer evo vidim i oni su tamo.?![]()
Valja nam, trebat će za opstankaklasik je napisao/la:Igramo 3 za 3 sa njima, oni sad uzimaju mi u 19. koluTzXHc je napisao/la:To da se skontamo s njim šta i kako. Eto para babuki od kladioniceSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da nam nije ta prijateljska u Stanisicima sa Borcem, jer evo vidim i oni su tamo.?![]()
Ja dns cuo igramo ili sa nekom ekipom iz stanisica ili sa janjom ugl nista spektakularnoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da nam nije ta prijateljska u Stanisicima sa Borcem, jer evo vidim i oni su tamo.?![]()
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
HvalaSlobodas je napisao/la:Ja dns cuo igramo ili sa nekom ekipom iz stanisica ili sa janjom ugl nista spektakularnoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da nam nije ta prijateljska u Stanisicima sa Borcem, jer evo vidim i oni su tamo.?![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kada god udjes na podforum ista pitanja ovdje.
Ima li pojacanja ima li pojacanja.....
Kao da smo zadnji na tabeli.
Ima li pojacanja ima li pojacanja.....
Kao da smo zadnji na tabeli.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Beduin
- Kontakt:
Dobro, nisam ranije ni gledao ko je sve sacinjavao skupstinu i ostalo, ali sad sam vidio 2 imena koja odvajkada su na tribini i zive za Slobodu, istina obojica su na Zapadu dugo vremena ali sam vise ciljao na samu ozbiljnost u skupstini i daljem organizovanju svega oko Fukara.Mortus je napisao/la:Gledajući ova imena, čisto sumnjam da će se išta popraviti, jer sve su ista imena, samo su izrotirane pozicije.Beduin je napisao/la:Eto sad i mi imamo crveno-crno proljece.U svemu konkurenti Zelji pa i u farbanju proljeca, misa li im.
Drago mi je da su odrzali ovu skupstinu, ima par finih momaka nabrojano i vjerujem da ce dati sve od sebe da se podignemo i u tom segmentu na visi nivo. Ako se krene ozbiljno i bez malverzacija (u sto cisto sumnjam, poznavajuci koliko su ranije zavrtali od momaka koji su slali i davali pare za organizaciju i drugu pomoc) onda ce imati i moju materijalnu potporu, da sto brojniji i organizovaniji budemo na tribini.
Steta za Colica ako odlazi u Zrinjski, mi ostajemo bez odlicnog beka a ujedno i pojacava naseg konkurenta.
Isti likovi koji i vode tribinu i koji su zadnjih mjeseci pokazali manjak autoriteta i nesposobnost da naprave dobru organizaciju.
Tu prije svega mislim na brojnost ljudi, animiranje većeg dijela Sjevera koji statično promatra utakmice (dio prema Zapadu), koreografije, nove pjesme i slično.
Nisam bio prisutan na Skupštini, ali iskreno se nadam da zarad dobrobita kluba će me demantovati i da će proljeće biti puno bolje
i organizovanije. Nadam se da je ovim momcima jasno kakav je ulog i da će dati sve od sebe da se tribina ispuni ili bar ovo ljudi što je do sad bilo ne gleda utakmice statično. već da bodre ekipu.
Nemam ništa ni protiv koga od njih, ali sumnjam u njihove sposobnosti na osnovu dosadašnjeg rada i očekujem da me razuvjere, kao i sve nas.
Ne moze 10 ljudi u Skupstini direktno sa sobom dovesti 2k fukara, ali mogu organizacijom, akcijama, zajednistvom na tribini a ne svadjama i j3bavanjem Uprave, Azmira i sl. Npr. Ind**a gotivi dosta momcica medju fukarama i jedan dio se vratio na tribinu kad se i on vratio, a znamo da je pretezno on psovao Azmiru, Husrefu, Zebi, ali ocito je u posljednje vrijeme i to prestalo tako da ozbiljnoscu i navijanjem bi mogli vratiti jos dosta raje.
A ako budu radili na organizaciji i prikupljena sredstva trosili za tribinu, gostovanja, onda cu i sam im uvijek poslati neki dinar. A znam da ce jos vas to ovdje uraditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Navijalo se za Slobodu i prije '87 , puno,puno prije, i to je znalo gorit' .Elem, dođeš na tribinu,istok ,zapad, svejedno, pa opleti.Ko hoće -sjedi ,gleda utakmicu,sređuje košpe,ko hoće -skače,pjeva, urla .Sad treba da mi neko pametuje šta da radim na stadionu. Nek ima grupa sa hijerarhijom ako im je to furka da budu vojnici ,al to sa fudbalom i ljubavlju prema klubu i nema baš puno veze.Puno knjiga iz oblasti psihologije i sociologije je o tome napisano. Lično mislim da se tribine trebaju omasovit na druge načine, jer mi smo kao društvo još daleko od toga da se možemo odbraniti od potencijalnog huliganizma koji čuči u takvom obliku organizovanja.Ne bih da uvrijedim nikoga , Fukare su sad zlato ,kakvi degeni su u ostalim klubovima ali sjetimo se kako je to znalo eskalirat i kod nas.Nadam se da ovakvim potezima kao što se sad pokušava, putem skupština,kreativnih ideja itd .ide u pravom smjeru ,da se promjeni mišljenje običnih,da tako kažem,navijača, odnosno publike, prema organizovanom navijanju.
“Vidi se da su igrači radili na pauzi, nisu ‘zapušteni’ što je najvažnije. Neko je radio više, neko manje, ali generalno možemo biti zadovoljni. Svaki početak je težak. Najbitnije je da su svi zdravi i da nema povrijeđenih”, izjavio je za Kameleon Musemić, koji je u “Stanišiće” poveo 23 igrača.
“U Stanišiću nas očekuje 7-8 dana malo jačeg i ozbiljnijeg rada, a kako se prvenstvo bude približavalo tako ćemo i pojačavati tempo. Naš je interes da tempiramo formu pred početak prvenstva, kada nam je ona i najpotrebnija”, dodao je strateg lidera Premijer lige BiH.
“U Stanišiću nas očekuje 7-8 dana malo jačeg i ozbiljnijeg rada, a kako se prvenstvo bude približavalo tako ćemo i pojačavati tempo. Naš je interes da tempiramo formu pred početak prvenstva, kada nam je ona i najpotrebnija”, dodao je strateg lidera Premijer lige BiH.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Naši prvotimci u Semberiji će ostati do 01. februara, a Husref Musemić je u Stanišić poveo 23 igrača: Kenan Pirić, Mirza Hamzabegović, Azir Muminović, Darko Todorović, Samir Efendić, Haris Mehmedagić, Ibrahim Škahić, Ivan Kostić, Perica Ivetić, Adnan Salihović, Amer Ordagić, Nenad Kiso, Elvis Sarić, Omar Pršeš, Nemanja Stjepanović, Miljan Govedarica, Damir Mehidić, Anes Haurdić, Zajko Zeba, Mladen Veselinović, Ermin Musić, Sulejman Krpić, Mersudin Ahmetović...
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
hahah Efendić je najjaci, bgm.
Lik mi nešto postaje drag s vremenom iako sam ga cesto kritikovao s tribina i svasta mu govorio, zbog gresaka
.
Al da je pozitiva covjek to svakako jeste
Lik mi nešto postaje drag s vremenom iako sam ga cesto kritikovao s tribina i svasta mu govorio, zbog gresaka
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ma Efendic sigurno nije medju nasim najbolji igracijma, ali je sigurno jedan od onih koji daju najvise od svojih mogucnosti.Mortus je napisao/la:hahah Efendić je najjaci, bgm.![]()
Lik mi nešto postaje drag s vremenom iako sam ga cesto kritikovao s tribina i svasta mu govorio, zbog gresaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Niko nam ne treba, pustite ih sve neka idu igrat ce nam prva postava Mladosti iz Soline 
Sta ti bituzlak1987 je napisao/la:Niko nam ne treba, pustite ih sve neka idu igrat ce nam prva postava Mladosti iz Soline
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izvuci ce Husref iz Ćaneta maksimum, moze Zeba dobiti ispisnicuDoeTz je napisao/la:Sta ti bituzlak1987 je napisao/la:Niko nam ne treba, pustite ih sve neka idu igrat ce nam prva postava Mladosti iz Soline
Babuka TipsTzXHc je napisao/la:To da se skontamo s njim šta i kako. Eto para babuki od kladioniceSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da nam nije ta prijateljska u Stanisicima sa Borcem, jer evo vidim i oni su tamo.?![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: IbrahimAga075 i 5 gostiju.