NK Zvijezda Gradačac

zmajevac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmajevac » 25 jan 2016, 11:31

combe je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
combe je napisao/la:Pa šta je sad bilo jel razgovarao ili nije(i ovo kažeš nije razgovarao Hamza, baš još neko pregovara sa igračima osim sportskog direktora). Dal dolazi ili ne dolazi??? Šta bi sa Jaska i on reče da je razgovarao? Jel moguće da se naši ne mogu dogovorit ni sa kim ko imalo vrijedi?????????
Evo i Mićo Kuzmanović dobio slobodne papire u Borcu, dobro bi ga bilo probat dovest.
Tebi daje samo da se nesto vrti pa nek i nevalja,nema gomilanja igraca vise eventualno jos jedan dobar,ovi koji su do sada su dobri bolji od svih koji su otpusteni.
Ovo što je do sada dovedeno sem Dudića je sigurno u rangu onog što je otišlo ako ne i gore. Ti stari moj izgleda skroz slabo pratiš BH fudbalsku scenu. Ali nema veze ima googl pa malo pogledaj u zadnje 3-4 godine šta su napravili Vidović i Ramić(sem ove zadnje polusezone).
I ja nisam za to da se gomilaju igrači baš zato i prizivam Jasku i Bubu je znam koliko mogu za razliku od gore pomenutih.
Pa svi ste govorili na početku za Brku da je beton, da je dobro što se vratio a sad ispada da su Vidović i Ramić bolji igrači od njega(bez obzira što neigraju iste pozicije, mislom igrački).
Ma nemas ti blage veze o fudbalu,tebi je samo zao nekog sto je dole radio i nogu dobijo,Dudic i Ramic ce ti derat mreze.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jan 2016, 12:06

Onako,Ramića se sjećam dok je igrao u Zvijezdi a poslije dal Slaviji ili Drini,ima on potencijala.Mislim,uz masinu kao sto je Dudić za ove lige da cemo imati najučinkovitiji napad.Odbrana dobra,sredina i bekovi solidni.Dva tri dobra igrača tu jos da zaostre konkurenciju i mogli bi biti hit proljeca.Optimistican sam ko nikada do sada.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jan 2016, 12:26

Zmajevac što se tiče ko se više razumije u fudbal ne bi o tome jer to se vidi iz tvojih postova. A ovo da mi je žao nekoga, boli me racku za sve one što su dole radili a i za ove što rade toliko su mi bitni.
Ja samo navodim trenutno stanje igračkog kadra i pojačanja, to sam govorio i na početku a vi ste govorili da će isto derati i Bašić, Pirić itd.
Takođe se slažem da je Dudić mašina za ovu ligu a za ostale koji su došli će mo vidjeti.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 jan 2016, 12:58

combe je napisao/la:Zmajevac što se tiče ko se više razumije u fudbal ne bi o tome jer to se vidi iz tvojih postova. A ovo da mi je žao nekoga, boli me racku za sve one što su dole radili a i za ove što rade toliko su mi bitni.
Ja samo navodim trenutno stanje igračkog kadra i pojačanja, to sam govorio i na početku a vi ste govorili da će isto derati i Bašić, Pirić itd.
Takođe se slažem da je Dudić mašina za ovu ligu a za ostale koji su došli će mo vidjeti.
To ti i hocu rec kad ih vidimo onda cemo pljuvat ako nevaljaju nemoj prije reda lupetat.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jan 2016, 13:01

Momci ako moze jedan info vezan za Plisku kakav je bio sad kod vas...

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 25 jan 2016, 13:15

lovcen16 je napisao/la:Momci ako moze jedan info vezan za Plisku kakav je bio sad kod vas...
Nikakav, vec sam napisao na vasoj temi ;)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jan 2016, 13:30

Kralju ja ga se uopste nesjecam kad je igrao u Sarajevu zato i pitam a vidio sam tvoj komentar i sve mi je jasno znaci taraba...

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 25 jan 2016, 13:44

lovcen16 je napisao/la:Kralju ja ga se uopste nesjecam kad je igrao u Sarajevu zato i pitam a vidio sam tvoj komentar i sve mi je jasno znaci taraba...
Mislio sam na period proveden u Zvijezdi :)
Taraba mrtva ;)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 25 jan 2016, 14:08

Pa vi hocete sve igrace da dovedete (daj ovog daj onog). Pomalo ba, nema niko para za bacat ..
1947!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 25 jan 2016, 15:24

Ljudi nema nas nigdje bez bar dva-tri igraca koja ce nosit tim i u PL u slucaju naseg plasmana

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 25 jan 2016, 16:16

Kazu Diatta NEzvanicno novi igrac Zvijezde

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 25 jan 2016, 18:07

Ovako da se malo oglasim pricano je sa moranjkicem i trazi previse tacnije trazi na ruke pare plus dobru platu i puputni trosak. Kad se uzme u obZir da je tuzio Zvijezdu i previse je to. Drugo ko od dolazi nama ima astronomske uslove prema tome cao.Mico kuzmanovic da dodje dzabe to **** nam ne treba odstetu za njega je dobila modrica nigdje nije bilo zvijezde kad je napravio transfer a.babo mu dolazio po zaostalu platu cak prijetio tuzbom a budale iz kluba mu forsirale dijete da se proda. A diatta je dobar samo trenutno i da dodje visak nije htjeo da bude glavni igrac sad se vraca ko macka iz kucanije mrs u zelju... moje misljenje poz. Igracki ok je ljudski smece...

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 25 jan 2016, 18:18

Sto se mene tice nama ne trebaju ljudi, nego igraci samo nek oni igraju dobro a kakvi su ljudi to nas ne zanima
Buba je klasa i otisao je u Zelju jer smo ispali i on nije na rangu 2 lige

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 25 jan 2016, 18:20

Sjecate li se utakmice na Grbavici ,Zeljo-Zvijezda bilo je 1-0,a igrac koji je odlucio utakmicu bio je Ramic :opaopa: :bih:
The Maniacs 1987
FK Željezničar

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 25 jan 2016, 18:47

Puno je ljubavi u zvijezdi cini mi se ama ljudi ko nebi otisao u zelju pa pjese bi otisli svi sto valjaju gluposti. Jasta neka je probao Buba u Zelji trebo je ostat ovdje truhnut s nama. Sta nije islo i ako se sad mogu nac u prici nastavi dalje. Ista stvar za Moranjkica covjek je trazio svoje pare svoju platu sta je tu lose trebao je halalit pa niko od vas nebo halalio 10 KM a kamoli vise pojedinci nece da plate ulaz zao im para a vole Zvijezdu.
Nama trebaju dobri igraci a njih treba ispostovat paramavi cao.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jan 2016, 20:20

evo jasko potpisao za radnicki.pa ovdje yebe lud zbunjenog.ni jedan igrac nemoze kod nas kao hoce silu para i onda odu u neke ekipe gdje siguno dobiju manje nego sto bi kod nas.

izgleda da je zvijezda pala na niske grane niko nece doci osim ako im ne damo kofer para :crazy:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 25 jan 2016, 20:23

Eh kad bi 0 0 zvijezda sloboda kao majmun se radovao taj isti jasko,e pa ne moze vise i ovi ako ne ispune cilj lete svi vec 3 kolo ce se dosta toga znati. A cilj je jasan ja bi volio vidjeti joguncica u nasem dresu to je stoper igrac sa mudima a ove mlakonje cao... i vi sto komentarisete iz rupa napusite se lagano sa tih skrivenih imena....

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 25 jan 2016, 21:14

Moranjkic da je kakav igrac ne bi preso iz ekipe koja se bori za titulu prvaka drzave u ekipu koja se bori za opstanak u drugoj ligi

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 25 jan 2016, 21:17

:salut: Udarit ce barca prvo kolo prvaka drzave na otvoranju premiere :salut: A zahuhtavanje je 4 februara

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 25 jan 2016, 21:37

reddragon001 je napisao/la:Eh kad bi 0 0 zvijezda sloboda kao majmun se radovao taj isti jasko,e pa ne moze vise i ovi ako ne ispune cilj lete svi vec 3 kolo ce se dosta toga znati. A cilj je jasan ja bi volio vidjeti joguncica u nasem dresu to je stoper igrac sa mudima a ove mlakonje cao... i vi sto komentarisete iz rupa napusite se lagano sa tih skrivenih imena....
Znamo za Joguncica da ima muda,jer nam ih je seljacki pokazao jednom prilikom ima tome nekih 7-8 god.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.