Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Eto tu imate...jest mati mu je talijanka
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrač koji ima sve predispozicije da postane svijetska klasa, u ovakvoj Serie A nikad nije siguran u svoj ostanak u jednom klubu.Juve jeste finansijski dosta stabilan, ali u ovom fudbalskom moru postoje i mnogo veće nemani od njih.To je nažalost realnost klubova iz Serie A, jer teško je odoliti kad ti jedan Real, City ili Barca pošalju ponudu od 80-90 i više miliona eura. Možeš odolijevati jedno vrijeme ali na kraju se to objeručke prihvaća. Jer koliko god to nekoga vrijeđalo, danas je većini igrača san da igraju za Barcu, Real, Bayern ili čak Premier liga, mada je i PSG sa svojim milionima dosta primamljiv.
Što se mene tiče, lično bi volio da najbolji igrači Serie A ne odlaze nikud, već da ostanu tu gdje jesu.
Što se mene tiče, lično bi volio da najbolji igrači Serie A ne odlaze nikud, već da ostanu tu gdje jesu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ako je mogao otići jedan Zidane, kad je Juventus bio vrh ili Vidal prošle sezone, mogu i Pogba i Dybala naravno. Takav je fudbal.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Moje misljenje je da dybala ostaje 100% ove godine,a pogba je 50-50.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Allegri sa Juventusom aktuelni prvak Italije, kupa i superkupa, vicesampion Europe, trenutno u nizu od 11 pobjeda, polufinale kupa i 1/8 finala LP-a.
I opet neki pojedinci ovdje prizeljkuju da ode sto prije

Don't believe the hype.
Odbili 10 mil. za Kaseresa.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
Premalo, iako bi fakat volio da ode.
★★★
Neka ba Caceresa, dobar je on igrač, ne vidim razloga za neku mržnju prema njemu.
Napio se i razbio kola, hajd da vidim vas nek' se javi ko se nekad nije napio, razbio auto, pobio negdje a ima vas akademskih građana, obrazovanih i inteligentnih doktora, pravnika, ekonoma... ili sve to uradio odjednom.
Onaj gol glavom zmijicama sam mu upisao kao halal za sve ispade.
Napio se i razbio kola, hajd da vidim vas nek' se javi ko se nekad nije napio, razbio auto, pobio negdje a ima vas akademskih građana, obrazovanih i inteligentnih doktora, pravnika, ekonoma... ili sve to uradio odjednom.
Onaj gol glavom zmijicama sam mu upisao kao halal za sve ispade.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Napio da al nikad sjeo takav za volan. Zestoko potukao al iz samoodbrane. Tako da, Caseres outramiral je napisao/la: Napio se i razbio kola, hajd da vidim vas nek' se javi ko se nekad nije napio, razbio auto, pobio negdje a ima vas akademskih građana, obrazovanih i inteligentnih doktora, pravnika, ekonoma... ili sve to uradio odjednom.

Sala mala,neka ga jer moze mijenjati stopere i bekove a pravi fajtovi tek slijede i trebat ce nam kad umor ili povrede stignu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pobjeda na cisti kvalitet..jednostavno mimo Dzeke do kojeg lopta ne moze doci, i jos 2-3 igraca, premalo je u ovoj Romi kvaliteta..premalo igraca da pariraju Juventusu..Ridiger, Vanker, Dinje, Pjanic lider tima ? wtf?
malo sam se bojao kad nismo iskoristili prvi period dominacije da se nece potkrasti kakva greska, neka frlja..ali kasnije vidis da oni uopce nemaju nacina da nas ugroze..
jedini problem je bio sto na klupi nisi imao igraca odgovarajuceg profila da pomogne u veznom redu, Kedira je imao losiju utakmicu, a nije nam trebao Sturaro ili Asa nego igrac ofanzivnijih karakteristika da ima damo go..cini mi se na momente da je i o Hernanesu razmisljao....eh tu nam fali jedna ofanzivna alternativa da imamo potpun tim za 3-5-2
malo sam se bojao kad nismo iskoristili prvi period dominacije da se nece potkrasti kakva greska, neka frlja..ali kasnije vidis da oni uopce nemaju nacina da nas ugroze..
jedini problem je bio sto na klupi nisi imao igraca odgovarajuceg profila da pomogne u veznom redu, Kedira je imao losiju utakmicu, a nije nam trebao Sturaro ili Asa nego igrac ofanzivnijih karakteristika da ima damo go..cini mi se na momente da je i o Hernanesu razmisljao....eh tu nam fali jedna ofanzivna alternativa da imamo potpun tim za 3-5-2
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mislim da najvise od svih @L'Avvocato zeli da Max napusti Juve, ako se dobro sjecam! Ja mu sve mogu oprostiti(ako ima ikakvog smisla da ti ja bilo sta oprastam) Ali da si slijep pored svojih ociju to ne mogu nikako! Kako mozes da sumnjas u Maxa? Kako i sta mislis da bi bilo bolje za Juve da on ode?akisarajevo92 je napisao/la:Allegri sa Juventusom aktuelni prvak Italije, kupa i superkupa, vicesampion Europe, trenutno u nizu od 11 pobjeda, polufinale kupa i 1/8 finala LP-a.
Max Allegri
Max, ne zaslužujemo te.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Dobar je Alegri pokazo je i dokazo da je dostojan da bude trener Juventusa malo je trenera koji su uspjeli da vrate ekipu na pravi kolosjek poslje onako loseg starta
- bianconeros
- Kontakt:
11 ........
Chievo sledeci..al prvo zmijice u kupu
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Zaza- Moratabianconeros je napisao/la:11 ........

Max Allegri
Ništa od Zaze ima žuticu, Morata sigurno igra 

Krzamak hahahmusla je napisao/la:Ništa od Zaze ima žuticu, Morata sigurno igra

Max Allegri
- bianconeros
- Kontakt:
Morata je tu da zabije u inatt hejterima..Mig_Mig je napisao/la:Krzamak hahahmusla je napisao/la:Ništa od Zaze ima žuticu, Morata sigurno igra

Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Čitam Lasagna je mozda juventino 

- Trezeguet17
- Kontakt:

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.