Suki

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Baci 5 ups 6suarez7 je napisao/la:e jes se nasla ekipa koja ce me zajebavat![]()
![]()
kad me vi pobijedite ja prestajem igrat
nije problem bice u zadnjem koluRamsey16 je napisao/la:Baci 5 ups 6suarez7 je napisao/la:e jes se nasla ekipa koja ce me zajebavat![]()
![]()
kad me vi pobijedite ja prestajem igrat![]()
Ma Suki je nesposoban da namjesti utakmicuSarmelino je napisao/la:Namjestena utakmica
Sarmelino je napisao/la:A ja karine od igrice ode mi kamp na remi protiv slabijeg,mrshh
nidje veze gdje moze valjat igra kad ovakav takticar ko ja primi 6 komada od zadnjegEld0rado je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:A ja karine od igrice ode mi kamp na remi protiv slabijeg,mrshh![]()
ludilooo od igre slažem se![]()
koja nam je alternativa iduce sezone, da li imamo neke nove ideje ili novu igru![]()
Kako slabijeg a ja duplo boljiSarmelino je napisao/la:A ja karine od igrice ode mi kamp na remi protiv slabijeg,mrshh
Gledaj ti forme bolanMrHc je napisao/la:Kako slabijeg a ja duplo boljiSarmelino je napisao/la:A ja karine od igrice ode mi kamp na remi protiv slabijeg,mrshh
A ja 5 dana formu brusio.Sarmelino je napisao/la:Gledaj ti forme bolanMrHc je napisao/la:Kako slabijeg a ja duplo boljiSarmelino je napisao/la:A ja karine od igrice ode mi kamp na remi protiv slabijeg,mrshh
Eld0rado je napisao/la:A igrice lude![]()
![]()
![]()
Tigres CF 2 - 3 Kickers United
2:0 i na kraju 2:3![]()
![]()
![]()
![]()
doduše Tigrovi su dobili crveni karton al bez obzira ludnica![]()
![]()
Žao mi je druže, ja sam više sati proveo igrajuci i to je urodilo plodomamertiger je napisao/la:Eld0rado je napisao/la:A igrice lude![]()
![]()
![]()
Tigres CF 2 - 3 Kickers United
2:0 i na kraju 2:3![]()
![]()
![]()
![]()
doduše Tigrovi su dobili crveni karton al bez obzira ludnica![]()
![]()
Drugi put u sezoni mi se ovo dogadja i to oba puta na domacem terenu. Povedem glat 2-0 i puf crveni karton i gubim utakmicu 2-3.... izgubio sam 6 bodova na cisti random koji me posrao samo tako....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.