Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Nerminovic » 26 jan 2016, 06:12

BSBosna je napisao/la:Ma **** vas Semir Music vise, netrosite dzaba rijeci na tog antitalenta.

Bolje je pricati za Darija Dumica koji je vec poceo jednu utakmicu za peti najbolji tim u Holandu nakon transfera u Njimegenu. Obavezno ga pozvati za prijateljske u martu ako nastavi poceti utakmice za svoj novi klub.
ako jedan crni Dumic zasluzuje poziv, slobodno onda pozvati i Pusica iz Midtjyllanda :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 06:14

Pusic nema nase sportsko drzavljanstvo, nemozemo ga pozvati. Troliraj bolje.

Sad si sigurno potvrdio da si onaj Nermin iz BigSoccer-a. I on zivi u Dansku, navija za Bayern, ima isto ime, i ima vecu mrznju prema Dumica nego volju prema svog oca.

Kako ti je jaran Hojbjerg? :rol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jan 2016, 06:46

Nemas blage veze, evo glave ako si gledao Dumica vise od 5 puta, da jesi znao bi koji je kloc i da nema sta traziti u repki, toliko od mene jado :wave:

BackSpace United

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 07:01

Kako ti ide karijera? Hoces uspjet igrati zajedno sa tvog Hojbjerga u prvom timu Bayerna jedan dan? :rol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jan 2016, 07:18

Amerikanac...ne brini za mene, ono sto ti radis sa loptom, ja mogu sa narandzom.... ja ti garantujem :kafa:

BackSpace United

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 07:38

Pa naravno da mozes, ti ides pravo sa avionom u Mihenu da potpisujes profesionalni ugovor sa Bayernom i da igras sa tvoj "prijatelj" Hojbjerg u prvom timu. :rol:

Sa tebe i njega, Bayern ima pravi vezni red za naredni 10 godina. :rol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jan 2016, 07:42

jest' mi prijatelj, sto to tebe toliko zanima?

BackSpace United

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 07:54

Zato sto volis lagati da nisi Nermin sa BigSoccer-a, a sad si i sam potvrdio da jesi. :wink:

I jos nesto; neces nikad zaigrati sa njim u Bayernu. Cak, nece ni on nikad tamo napraviti nesta. Dobar dan. :kafa:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jan 2016, 08:10

BSBosna je napisao/la:
I jos nesto; neces nikad zaigrati sa njim u Bayernu. Cak, nece ni on nikad tamo napraviti nesta. Dobar dan. :kafa:
to' tebra, samo jako samo u kost :rol: vjerujem da si i uspjesniji od mene i od Hojbjerga :tokralju:

BackSpace United

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 08:21

Ne nerviraj se na internetu dijete, uradi zadacu i uci skolu. Nije fudbal za tebe.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 26 jan 2016, 11:00

BSBosna je napisao/la:Ma **** vas Semir Music vise, netrosite dzaba rijeci na tog antitalenta.

Bolje je pricati za Darija Dumica koji je vec poceo jednu utakmicu za peti najbolji tim u Holandu nakon transfera u Njimegenu. Obavezno ga pozvati za prijateljske u martu ako nastavi poceti utakmice za svoj novi klub.
Dario Dumic jarane moj dragi je izbacen (bukvalno) iz Brondbya, jer je apsolutna rupa, stoper zvani kiks... I to pored Aggera, gdje bi ti i ja u Danskoj ligi komotno mogli igrat, covjek je klasa samo stojis pored njega i slusas Aggera - medjutim taj kikser ni to nije uspijo.

Cak je ispao skroz iz rostera prve ekipe - eto pitaj @Nerminovic - covjek je iz Danske i prati tu ligu.

A za Musica sam vam sve rekao, medjutim tesko mi se bezveze svadjat sa onim likom gore recimo sa Avatarom Bryanta - vidi se da je Bandwaggon-dijete, lafo on se baca na Bryanta sad... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Lakoste

Bandwaggon-Kid.

Moze se gurat u Bosni koliko god hoces, ali na zapadu - tesko bgm... Tako da... samo tisu i uzivaj internet huliganu dok drugi napreduju drkajuci svoju kiticu.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 11:07

Ako je toliko los, kako je onda mogao preci u bolji klub (iz kluba u petu poziciju u Danskoj do kluba u petu poziciju u Holandiji, koja ima mnogo jacu ligu) i za nekoliko dana vec pocinje utakmice tamo? A nije da je samo igrao, nego i njegov novi tim je uspio i sacuvati mrezu na tesko gostovanje kod Groningena. Nemogu da vjerujem da je toliko los igrac ako se odmah snalazi u prvoj postavi u bolji klub danima nakon dolaska. Mozda ti znas bolje od mene za njega, ali cisto sumnjam da je toliko los ako vec igra tamo u Holandiju. On je cak i igro u Englesku prije nekoliko godina ako se nevaram.

Onaj Ajax je obican trol, netrebamu obratiti paznju.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 jan 2016, 11:16

BSBosna je napisao/la:Ne nerviraj se na internetu dijete, uradi zadacu i uci skolu. Nije fudbal za tebe.
Bez zayebancije, mislim da si ti zadnji, što bi trebao nekom reci da uči školu. Nauči ti maternji jezik pa onda nekom pametuj jbt. Mislim i ok je da ne znaš perfektno, razumljivo jer živiš vani, ali ako ne želiš da ti se to potura, moraš prestati biti bezobrazan.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 26 jan 2016, 11:23

BSBosna je napisao/la:Ako je toliko los, kako je onda mogao preci u bolji klub (iz kluba u petu poziciju u Danskoj do kluba u petu poziciju u Holandiji, koja ima mnogo jacu ligu) i za nekoliko dana vec pocinje utakmice tamo? A nije da je samo igrao, nego i njegov novi tim je uspio i sacuvati mrezu na tesko gostovanje kod Groningena. Nemogu da vjerujem da je toliko los igrac ako se odmah snalazi u prvoj postavi u bolji klub danima nakon dolaska. Mozda ti znas bolje od mene za njega, ali cisto sumnjam da je toliko los ako vec igra tamo u Holandiju. On je cak i igro u Englesku prije nekoliko godina ako se nevaram.

Onaj Ajax je obican trol, netrebamu obratiti paznju.
Pa vidi, sta ovdje raja ne razumije. 95% igraca na trzistu nisu neka pretjerano trazena roba... jesu ova najveca imena koji ce naci klub sad pa sad...ili mozda neki mega-talenti... za ove ostale, Agencija im je sto se tice angazmana novog tata i mama... A Dario Dumic ima vrlo dobru agenciju. Zastupaju skoro iskljucljivo mlade igrace, potencijalne, imaju ocigledno veze u Holandiju itd. Evo ova: http://peopleinsport.eu/
Zbog toga je nasao novi klub.

A sto se tice prvog sastava. Dumic je posudjen, smisao toga je obicno da igrac se pokaze u drugoj sredini, skupi iskustva, prakse itd... (dobro, ima tu i slucaj Hajrovic Izet naprimjer :lol: )

To za agenciju i za klub se i odnosni na druge igrace, eto ovi sto su se bunili na zadnjim stranicama da neko nekog gura... googlaj te slobodno ko koga zastupa i sve ce vam bit jasno.

To sto mladi igraci iz nase lige ne nadju normalnog menedzera vec neke mafijase, sto sa fudbalom nemaju veze s vezom, koji im produze ugovor do 2020 pa im - da namjerno pretjeram - Real Madrid ne moze platit odstetu, to je njihov problem. Medjutim ti kvazi menedzeri imaju neki procenat od odstete, tako se dogovore sa klubom, pa ih boli briga za igraca...

BSBosna
Kontakt:

Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la BSBosna » 26 jan 2016, 11:23

Tracy3McGrady je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Ne nerviraj se na internetu dijete, uradi zadacu i uci skolu. Nije fudbal za tebe.
Bez zayebancije, mislim da si ti zadnji, što bi trebao nekom reci da uči školu. Nauči ti maternji jezik pa onda nekom pametuj jbt. Mislim i ok je da ne znaš perfektno, razumljivo jer živiš vani, ali ako ne želiš da ti se to potura, moraš prestati biti bezobrazan.
Onaj Nermin je samo obican trol, znam ga dobro sa drugog foruma. I nisam ja nista poceo sa njim ovaj put, on je to uradio sa njegovim pametovanjem pa sam mu ja reko fino da mu je bolje da zaboravi na fudbal i neka misli na skolu (mislim da sam bio korektan tu, neznam gdje sam pogresijo kad samu to reko).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jan 2016, 12:49

Nerminovic je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
to' tebra, samo jako samo u kost :rol: vjerujem da si i uspjesniji od mene i od Hojbjerga :tokralju:
Joj brata mrtav ozbiljan "I još nešto..." :rol: :rol: :rol: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jan 2016, 13:51

BSBosna je napisao/la:Onaj Ajax je obican trol, netrebamu obratiti paznju.
Trolu. Niti je ovaj @Amarinho mislio na mene sto ti je i objasnio i napisao. Niti sam ja ikada spominjao niti gledao niti komentarisao ovog Dumica. Opet pises gluposti koje veze nemaju sa vezom.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 26 jan 2016, 14:10

Nisam mislio na Ajaxa, nisam generalno mislio na nekog - vec vidim da raja pljuje recimo po tom Musicu, gura ovaj, gura babo, gura tetka, a nemaju pojma koju ulogu igraju zastupnici/menadzeri u fudbalu...

A sve vam je javno eto ides na transfermarkt i imas sve informacije da skontas neke stvari jbg stvarno...

Uz to jos ne treba se zaboravit, da su iz BH-lige mozda ukupno 3 igraca presli na zapad u zadnjih 5-6 godina. Grahovac u Rapid, Said u Werder, Zolotic u Gent i ko to jos??? Znaci svakako da nam je uspjeh za ligu taj transfer.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 17:00

BSBosna je napisao/la:Pa naravno da mozes, ti ides pravo sa avionom u Mihenu da potpisujes profesionalni ugovor sa Bayernom i da igras sa tvoj "prijatelj" Hojbjerg u prvom timu. :rol:

Sa tebe i njega, Bayern ima pravi vezni red za naredni 10 godina. :rol:
Nije nerminovic vezni igrac, on je bek. Lahm treba da se plasi a ne Alonso i kompanija. :kafa: I jos nesto, prijavi me. :lol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 jan 2016, 17:03

Lewa: "Dovedite Nerminovica da pokazem koliko sam jak". :kafa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, totasef1 i 49 gostiju.