FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala ssovciiiii
irfane, dobro došel 
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Došao je Fejzic iz Olimpika sad ss objavio.BSBosna je napisao/la:Mislim da fali jos jedan krilni igrac (u slucaju ako Djelmic ode, sto izgleda da hoce) i golman sad nakon Marijanovog odlaska. Hoce 'l ko jos doci u ovih zadnji dana prelaznog roka?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Za klupe, dobarChoks je napisao/la:Irfan Fejzić novi golman Želje .
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- PlavaPorodica
- Kontakt:
E ajzea hebigaEisenbahner1921 je napisao/la:Ili Ajzea ili prijenos! Redakcijo birajte
Redakcija izabrala,svaka cast ss.ba
Neko kredita za 3g?
Tesko da mozes naci boljeg da ti sjedi na klupiGorki je napisao/la:Mogli ste i boljeg golamana naći od Fejzića
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
da sjedi na klupi mozda ,ali malo koji je spreman za tako nestoGorki je napisao/la:Mogli ste i boljeg golamana naći od Fejzića
Dobrodosao
Eto sad vidjeh, ma mislim da je moglo bolje od Fejzica al dobro nije lose u ovom momentu do kraja sezone. Moze se trpiti sa njim i Vecom do maja sigurno.zeljeznicar1 je napisao/la:Došao je Fejzic iz Olimpika sad ss objavio.BSBosna je napisao/la:Mislim da fali jos jedan krilni igrac (u slucaju ako Djelmic ode, sto izgleda da hoce) i golman sad nakon Marijanovog odlaska. Hoce 'l ko jos doci u ovih zadnji dana prelaznog roka?
Ali sta za krilnog igraca? Imali ista novo za Stanica?
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ni meni nije jasno zasto to radimo.. Trudimo se da omalovazimo svakog ko nas iz ovog ili onog razloga napusti osim ako za tog nekog nismo uzeli pare.. Mnogi su svojevremeno pljuvali Zebu, Svraku, itd iako su oni bili dio nasih titula, posle dosao red na Stanu, Benju, Tomica, evo sad i Antolovica pokusavamo degradirati.. Nije to lijepo.. Svi su oni bili dio Zeljine price sa manje ili vise uspjeha..SlevinKelevra je napisao/la:Nazalost, puno je igraca otislo iz Zelje sa 'vidimo se, levatu', a dali su puno za klub i nedostajali su nam brzo nakon odlaska.Velahalve je napisao/la:Marijanu želim sreću u nastavku karijere, a mi se ne smijemo ponašati kao fakini i pljuvati po Antoloviću, ipak je taj čovjek odigrao blizu 100 utakmica u našem dresu, imao je loših momenata a bgm i dobrih, ja ga neću kuditi, a takođe neću vedrana hvaliti, dobar je golman, naš je, ali se mora i dokazivati, moramo spustiti očekivanja što se njega tiče da se ne bi razočarali, a on nek nas iznenađuje sa svojim bravoruznim intervencijama.
Marjanu, sve najboljeHvala, care.
BUDI ŽELJO !!!
Irfan Fejzić novi golman Željezničara
VELIKO HVALA SS.BA! Imamo puno zamjerki za neke od vasih novinara ali sto se tice priprema u Medjugorju svaka vam cast: stream, slike, intervjui...
Dobrodosao Irfane! Solidan drugi golman
Dobrodosao Irfane! Solidan drugi golman
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ako će biti grijač klupe i stati između stative u nuždi onda ok,ovako... 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kjosevski je no.1Gorki je napisao/la:Ako će biti grijač klupe i stati između stative u nuždi onda ok,ovako...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Zato je doveden.. Prvi golman je Vedran Kjosevski..Gorki je napisao/la:Ako će biti grijač klupe i stati između stative u nuždi onda ok,ovako...
BUDI ŽELJO !!!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Veca kad bi ostao bar dvije godine kod nas,ne bi bilo sijedih definitivno 
Ma siguran sam u to da ce najmanje dvije godine ostati, naravno ako pruza partije kakve mi svi prizeljkujemo. Momak je strpljivo cekao svoju sansu i sad je na njemu da se pokaze kao prvi golman naseg tima.PlavaPorodica je napisao/la:Veca kad bi ostao bar dvije godine kod nas,ne bi bilo sijedih definitivno
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Fejzic je solidan rezervni golman. Doveden je da bude rezerva Kjosevskom, vjerovatno nema neku veliku platu vec je tu da uleti u slucaju neke krajnje nužde(povreda ili problem sa kartonima Kjosevskog)..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Grijač klupe će biti ! Vedran Kjosevski je prvi golman, idi sad prenesi ovu informaciju onima sa kojima se u čoporu ismijavaš, kompleksašiGorki je napisao/la:Ako će biti grijač klupe i stati između stative u nuždi onda ok,ovako...
Izvoli, upoznaj se sa prvim golmanom Zeljezničara.
[youtube][/youtube]
Od 1:15
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 jan 2016, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Eto golman dosao, a doci ce jos 1-2 sigurno, krilo je medju njimaBSBosna je napisao/la:Mislim da fali jos jedan krilni igrac (u slucaju ako Djelmic ode, sto izgleda da hoce) i golman sad nakon Marijanovog odlaska. Hoce 'l ko jos doci u ovih zadnji dana prelaznog roka?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antibot, Cwirek, ELDIABLO20, Ferroviere1987, ibz, KrajinaTm87, Sarun i 80 gostiju.