FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Greška bila. Hodžurda igrao za 2 postavu, dao i gol u 2 poluvremenu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Kako me nekad nerviraju ovi likovi što pišu po fb-u stranici našeg kluba, koliko su pojedinci ograniceni nevjerovatno, lik iz Australije se.re što je Blagojevic na klupi a igra Hadžiahmetović i da Željo ispašta zbog toga i takve politike

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ono je posebna sorta debila, čast izuzecima ali 99 % onih komentara je da te Bog sačuva.Brkoo je napisao/la:Kako me nekad nerviraju ovi likovi što pišu po fb-u stranici našeg kluba, koliko su pojedinci ograniceni nevjerovatno, lik iz Australije se.re što je Blagojevic na klupi a igra Hadžiahmetović i da Željo ispašta zbog toga i takve politike![]()
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Fejsbuk debili.Brkoo je napisao/la:Kako me nekad nerviraju ovi likovi što pišu po fb-u stranici našeg kluba, koliko su pojedinci ograniceni nevjerovatno, lik iz Australije se.re što je Blagojevic na klupi a igra Hadžiahmetović i da Željo ispašta zbog toga i takve politike![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ima objašnjenje u replici dolje,valjda skonta 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sve ih treba banovati, i uopšte se ne zajebavam !Brkoo je napisao/la:Kako me nekad nerviraju ovi likovi što pišu po fb-u stranici našeg kluba, koliko su pojedinci ograniceni nevjerovatno, lik iz Australije se.re što je Blagojevic na klupi a igra Hadžiahmetović i da Željo ispašta zbog toga i takve politike![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Blagojević i Mailson. Đermanović će dobiti naše državljanstvo.Jaozinho22 je napisao/la: Ligu počet ovako 4 stranca u prvoj ekipi još dvojica mogu na klupu...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Kvalitet slike ponovo odlica, hvala ss.ba.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bravo ss.ba
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Joj Pekića
. Slika odlična stvarno 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Obzirom da pojedinci kradu stream, pa to ovdje reklamiraju, molio bih da ih prijavite jer time ugrožavaju buduće streamove prijateljskih utakmica.
hvala.
hvala.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kvalitet slike bolji nego na BHT1 svaka čast ss.ba 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
-
djedovic01
- Kontakt:
dobar teren, valjda nece zalediti u 2. poluvremenu. Ocekujem opet presing od pocetka, pa dok se mogne izdrzati.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
forza zuto-crni
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Svaka vam čast na ovome, naklon do poda i veliko hvala !!!!!admin je napisao/la:Obzirom da pojedinci kradu stream, pa to ovdje reklamiraju, molio bih da ih prijavite jer time ugrožavaju buduće streamove prijateljskih utakmica.
hvala.
Kjosevski i Acoo, kako lijepo izgleda
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
Bogičević izgleda 9-tku nosi hahaha

Vidi im ovog Davida Luiza u napadu haha 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ovo za njih igra D. Luiz

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.