FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jovan mora imati prednost ispred Zolotica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bogme kamerman otpuhuje ko da on igra.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
djedovic01
- Kontakt:
Je li ovo isti teren kao i u 1. tekmi?!
I ja se slazem da nije Memija za ove pozicije, al eto mozda grijesim. Imao je Memija tekmi na beku na nivou Mujdze u najmanju ruku.
I ja se slazem da nije Memija za ove pozicije, al eto mozda grijesim. Imao je Memija tekmi na beku na nivou Mujdze u najmanju ruku.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Slabo.
+1JohnCleese je napisao/la:Jovan mora imati prednost ispred Zolotica
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
meni se cini da bas puno odskace loptaaleksandar_veliki je napisao/la:Teren i vise nego pristojan, cak i bolji od onog glavnog. S lica mjesta info
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trebao je Mailsonu dati priliku od prve da ga vidimo bolje,o Tiagu znamo,gledali smo ga
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
ne znam vama ali meni puno stopa prenos, protiv Brotnja nije haman nikako 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Prva postava prvo poluvrijeme. Druga, drugo. Svi ce dobiti priliku za dokazivanje kao i u prvom mecuadnan6595 je napisao/la:Trebao je Mailsonu dati priliku od prve da ga vidimo bolje,o Tiagu znamo,gledali smo ga
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
usli dzenis i mujaga
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
nije isti terendjedovic01 je napisao/la:Je li ovo isti teren kao i u 1. tekmi?!
Životni saputnik! 1921
Rano je takve izjave, prerano.amko27 je napisao/la:+1JohnCleese je napisao/la:Jovan mora imati prednost ispred Zolotica
Prošlu je Zolotić bio jedan od najboljih.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- amazon
- Kontakt:
E cuj kratak teren 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Memija se kliže od Borca još 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
gramparada
- Kontakt:
Bekric nam nece biti nikakvo pojacanje
Dobit ce svi,ali neka malo izmješa ekipu,ovo i jesu kontrolne utakmicesajo10 je napisao/la:Prva postava prvo poluvrijeme. Druga, drugo. Svi ce dobiti priliku za dokazivanje kao i u prvom mecuadnan6595 je napisao/la:Trebao je Mailsonu dati priliku od prve da ga vidimo bolje,o Tiagu znamo,gledali smo gaSamo polahko.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- jaludovolimte
- Kontakt:
Zolotić je najbolji igrač u klubu trenutno 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Teren je na nivou nase plastike.. Skromnijih dimenzija i poprilicno tvr.. Sto se ostalog tice u solidnom je stanju..
Sto se tekme tice ovako nesto se i moze ocekivati posto je pocetak priprema.. Puno je bitnije kakvi cemo biti kada pocne prvenstvo nego sada.. Treba znati i tempirati formu.. Ono sto mi upada u oci je igra Lendrica.. Po onom sto vidim dosta skromno igra, kako danas tako i u prosloj tekmi..
Sto se tekme tice ovako nesto se i moze ocekivati posto je pocetak priprema.. Puno je bitnije kakvi cemo biti kada pocne prvenstvo nego sada.. Treba znati i tempirati formu.. Ono sto mi upada u oci je igra Lendrica.. Po onom sto vidim dosta skromno igra, kako danas tako i u prosloj tekmi..
BUDI ŽELJO !!!
-
gramparada
- Kontakt:
ceze je napisao/la:Rano je takve izjave, prerano.amko27 je napisao/la:+1JohnCleese je napisao/la:Jovan mora imati prednost ispred Zolotica
Prošlu je Zolotić bio jedan od najboljih.[/
Zola je i sad jedan od najboljih,ne znam sta gledas