FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ljudi odvadite pa pripremna utakmica Bog vas blagoslovio...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Protiv Brotnja nije bilo nikakvo mjerilo, a sad nam niko neće biti pojačanje.. Pripremne su utakmice, svejedno mi je izgubili sve i jednu ili dobili sve i jednu, hoću samo da napredak vidim do prve utakmice u Antaliji !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Mozda su usli prelagano, misleci lahko cemo. Ajde edise uozbilji ih.
Zamalo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ovdje neki misle da se igra za tri boda a ne da se ekipa uigrava
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
djedovic01
- Kontakt:
Lendric i Bekric nista nisu pokazali zato su i zamjenjeni. Teren je sasvim korektan. Memija los skroz, nisu nasi na nivou.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kakav crni Jovan, on nam je najlosija opcija na toj poziciji.
Previse pegla loptu i usporava igru, Zola je za njega profesor ove igre
Previse pegla loptu i usporava igru, Zola je za njega profesor ove igre
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Tiago mi je potanak danas..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Joj Bogija klošara 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
eeheheheheh
lijepi strah
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sad ce uci enis da popravi ove greske
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
nek vama bog pomogne sto komentarisu ovaj ne valja onaj ne valja svasta ima u nasim redovima navijackim cccc

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
"Nisam majke mi" ahbhahahahahahahaha
Joj Raste i makazica..
Joj Raste i makazica..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 jan 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Jebote stream svaki minut stopa
- Idemoplavi
- Kontakt:
volim ja sto je ovo sad sve ovako. Znaci da ih je Edis slomio na treninzima pa da sad bas i ne mogu kako treba da hodaju. Taman da pobjedimo svaku sa 10:0 ili izgubimo jedino pravo mjerilo ce da bude protiv sirokog, jer ovo su pripreme da probas kombinujes i td.. Ja bi zabranio da se prenose ove tekme upravo radi pojedinih stručnjaka koji vec nakon 5 minuta sole pamet svima.
1921
Ja kad ovo čitam (ne mogu na poslu gledati tekmu) imam osjećaj da ovdje ljudi gledaju bar dvije utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 20 gostiju.