FK Radnički Lukavac
-
samolukavac
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Sta je ovo ljudi skoro sve ekipe iz lige krenule sa pripremama, a kod nas se ne zna nista....
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Uskoro se valjda kreće. Kako sam čuo u ekipu se vraćaju Todorović, Mirza Halilagić i Šini.samolukavac je napisao/la:Sta je ovo ljudi skoro sve ekipe iz lige krenule sa pripremama, a kod nas se ne zna nista....
Udri Todore sa zla na goreSiouxLukavac je napisao/la:Uskoro se valjda kreće. Kako sam čuo u ekipu se vraćaju Todorović, Mirza Halilagić i Šini.samolukavac je napisao/la:Sta je ovo ljudi skoro sve ekipe iz lige krenule sa pripremama, a kod nas se ne zna nista....
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Mirzet Efendić, sva trojica dolaze iz Poljica.Iraola je napisao/la:Udri Todore sa zla na goreSiouxLukavac je napisao/la:Uskoro se valjda kreće. Kako sam čuo u ekipu se vraćaju Todorović, Mirza Halilagić i Šini.samolukavac je napisao/la:Sta je ovo ljudi skoro sve ekipe iz lige krenule sa pripremama, a kod nas se ne zna nista..... Todor nešto između, Mirza ne odgovara, jedino ako se šta popravio, a ko je Šini ?
Aha, hvala. Ne znam.. Nadam se najboljem.. I opstanku u ovoj ligi.. Samo da nas neko ne nabuši u Kupu, ne bi trebalo.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
samolukavac
- Kontakt:
Aleksandar Nikolic ostaje jos 6 mjeseci u Radnickom, sad je prvi golman pa nek se pokaze, Jasmin Moranjkic je takodje novi igrac Radnickog a dolazi iz Slobode,imat cemo pravo iskusne stopere sad, Joge i Jasmin, Milos Dujkovic je otisao iz Radnickog, to su neke novosti zasad...
Zanimljiv stoperski tandem.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Bit će još dolazaka, želi se što prije osigurati opstanak i sezona završiti i gornjem dijelu tabele.
Raspored je jako dobar.
Raspored je jako dobar.
Moranjkic odlican stoper, siguran u odbrani, ne grijesi u pasovima, cvrst u duelu, s obzirom na visinu odlican u skoku, i najbitnije cesto se ubaci iz drugug plana i zabije gol
Husref je racunao na njega kao zamjenskog stopera ali je otisao iz privatnih razloga. kako god dobili ste odlicnog stopera (bolji od Jogeta), i momak se ne stedi stvarno (barem nije u Slobodi) cesto je razbijene glave napustao teren
nek je sa srecom i njemu i vama 
Sloboda Tuzla
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vratio se i Hasanović.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nakon propalog dogovora saradnje sa nigerijskim internacionalcem Ukachukwu Chinaenye Anthonyem, u klub su pristigla tri nova pojačanja - tri prošlosezonska igrača FK Radničkog: Mirza Hasanović, Davor Todorović i Mirza Halilagić. Trenutno su na probi Asmir Mehić i Kenan Bečić (centralni vezni).
Kakav ba Nigerijac? To je bio Admir Dzekson ,,i ja sam ga neki dan vidio poslije dugo vremenaSiouxLukavac je napisao/la:Nakon propalog dogovora saradnje sa nigerijskim internacionalcem Ukachukwu Chinaenye Anthonyem, u klub su pristigla tri nova pojačanja - tri prošlosezonska igrača FK Radničkog: Mirza Hasanović, Davor Todorović i Mirza Halilagić. Trenutno su na probi Asmir Mehić i Kenan Bečić (centralni vezni).
na hajr
Jel to onaj Mirza sto je vise utakmica pauzirao zbog iskljucenja nego sto je odigrao za Radnicki?! Nije me se dojmio al eto neka bude druga srecaSiouxLukavac je napisao/la:Vratio se i Hasanović.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jest. Dosta je odmarao, ako se misli bavit fudbala morat će baš dosta raditi.studeni je napisao/la:Jel to onaj Mirza sto je vise utakmica pauzirao zbog iskljucenja nego sto je odigrao za Radnicki?! Nije me se dojmio al eto neka bude druga srecaSiouxLukavac je napisao/la:Vratio se i Hasanović.
Kakav je igrac Milos Dujovic? Valjda je potpisao za Borac..
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
milos dujkovic sposoban,ali nedovoljno motivisan.vama ne moze pomoci.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Koji Borac? Dobar je za prve lige.Fudbal je napisao/la:Kakav je igrac Milos Dujovic? Valjda je potpisao za Borac..
Dujkovic.. Banjalucki BoracSiouxLukavac je napisao/la:Koji Borac? Dobar je za prve lige.Fudbal je napisao/la:Kakav je igrac Milos Dujovic? Valjda je potpisao za Borac..
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
vama ne moze pomoci da znate.udji na profil pogledaj slike.sve ce ti biti jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.