FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2016, 16:57

Ako izgubimo prijateljsku u Antaliji protiv ovih danaca, slovaka, onda se malo zabrinite do tada bez nerviranja sve ide po planu. :cool:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 jan 2016, 16:59

bagrcavi je napisao/la:Nakon ova tri boda iz današnje utakmice Brotnjo se kvalifikovao za Azijsku ligu šampiona koja će se igrati u Nigeriji... Ogromna tri boda za ekipu iščapljine
Edise odlazi u Antaliju i povedi igrače!!! Joco vrati se!!!
Učestvovat će veliki broj europskih ekipa.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 26 jan 2016, 17:01

Hajmo sad kolektivno samouistvo....

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 26 jan 2016, 17:05

Koliko su neki ljudi ograniceni ili na ovom forumu 99% pisu djeca :roll:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 26 jan 2016, 17:06

Ma kupiti citav prvi tim capljine :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 jan 2016, 17:07

Rasprodati sve što smo doveli i kupiti sudije.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2016, 17:09

Za ove sto se zale na stream, kvalitet, zvuk, "stopanje/lag/zastajkivanje", mozda nisu vidjeli ovu sliku. Pa misle da je lako obezbjediti stream kao sto ima ovih sto hoce da neko mobitelom prenosti utakmicu.

slika

slika

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 26 jan 2016, 17:11

gramparada je napisao/la:
ceze je napisao/la:
amko27 je napisao/la: +1
Rano je takve izjave, prerano.
Prošlu je Zolotić bio jedan od najboljih.[/
Zola je i sad jedan od najboljih,ne znam sta gledas
Ne znam raja. Misljenja sam da trenutno ne mozemo sebi priustit luksuz da Blagojevic ceka sansu s klupe( uopste ne znamo prvih 11 za pocetak sezone, ali gledajuci ove pripremne nadzire se ovih prvih 11). Covjek je kvalitet pokazao prije samo nekoliko mjeseci u euro- tekmama kao pravo pojacanje, ma mogu reci i odskakao je u odnosu na mnoge saigrace...

Po meni Jovan je brzi, pokretljiviji, snazniji u duelu od Zole. U prednosti je sto se tice uigranosti sa Amirom. Odigrao mnostvo tekmi u proteklih dvije- tri godine koliko je u nasoj ligi i koliko znamo za njega za razliku od Zole...

Ovo je sve nevezano za trenutne pripreme i prijateljske, ovo ja vise okvirno kako bi trebao izgledat start polusezone
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jan 2016, 17:12

ma ovo nista ne govori i ne mora znaciti...pravo nase lice ce se vidjeti tek u prvenstvu...zato i sluze prijateljske iako mislim da ovakve protivnike moramo pobjediti makar sa drugom postavom,helem ono sto me brine jeste Memija,ne samo ove prijateljske nego i polusezonu poslije evrope taj momak donosi vise stete nego koristi,ako mu se ne igra mozda je najbolje prodati ga ako ima neka ponuda,da se ne desi kao sa Svrakom ,bolje ista nego nista na kraju krajeva ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 26 jan 2016, 17:14

Meni je bas Zola bio jedan od boljih danas i mislim da Blagojevic ne moze ispred njega. Veca je danas dobar bio na golu, imao par finih odbrana. Bogicevic je dobro odigrao takodjer. Ostali i nisu bili na nekom nivou, al vjerovatno umor cini svoje.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 26 jan 2016, 17:21

Ovo su pripremne utakmice, ekipa ima dosta treninga, noge su teške, igraci su umorni.
Iz poraza normalno treba izvuci pouke, ali smo valjda više shvatili da neki igrači ni u snu ne mogu igrati za Želju, pogotovo ovi što igraju u drugoj ekipi.
Što se tice prve ekipe treba to uigrati a za to ce trebati vremena. Zabrinjava me igra Memije, ne znam sta se sa njim desava, a i Lendric još uvijek nije sa svom nivou. Što se tice druge ekipe iz ove utakmice se može izdvojiti jedino junior Osmankovic, bez greške odigrao, tako smireno i staloženo igra :bow:
E sad što se tice druge ekipe, cesto se pise i govori da su prva i druga ekipa podjednake i tu se ne bih složio, ima tu u drugoj ekipi par igrača koji imaju kvalitet ali vecina njih nije ni blizu prve ekipe. Nije mi jasno kako i na osnovu cega igra Enis Sadiković? Blagojević- defanzivno to i lici na nešto jer može da pokrije puno prostora a nekad i presijece pas protivnika al' ofanzivno katastrofalan, toliko siluje loptu, toliko usporava naše napade i onda se cudimo sto smo 6 na tabeli, što je još gore gotovo svi igrači iz druge ekipe isto carine i siluju loptu bez neke konkretne ideje sta sa njom da urade :facepalm: Što se tice Mujagića njega su trebali negdje prvo na posudbu poslati da se malo kali jer ovakav ne može pridonijeti ekipi. Beganović ako ne smrša treba mu ispisnicu dati ili odbijati od plate, pa majka mu stara hoces li više poceti da licis na fudbalera. Mailson defanzivno loš.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jan 2016, 17:23

Brkoo je napisao/la:Ovo su pripremne utakmice, ekipa ima dosta treninga, noge su teške, igraci su umorni.
Iz poraza normalno treba izvuci pouke, ali smo valjda više shvatili da neki igrači ni u snu ne mogu igrati za Želju, pogotovo ovi što igraju u drugoj ekipi.
Što se tice prve ekipe treba to uigrati a za to ce trebati vremena. Zabrinjava me igra Memije, ne znam sta se sa njim desava, a i Lendric još uvijek nije sa svom nivou. Što se tice druge ekipe iz ove utakmice se može izdvojiti jedino junior Osmankovic, bez greške odigrao, tako smireno i staloženo igra :bow:
E sad što se tice druge ekipe, cesto se pise i govori da su prva i druga ekipa podjednake i tu se ne bih složio, ima tu u drugoj ekipi par igrača koji imaju kvalitet ali vecina njih nije ni blizu prve ekipe. Nije mi jasno kako i na osnovu cega igra Enis Sadiković? Blagojević- defanzivno to i lici na nešto jer može da pokrije puno prostora a nekad i presijece pas protivnika al' ofanzivno katastrofalan, toliko siluje loptu, toliko usporava naše napade i onda se cudimo sto smo 6 na tabeli, što je još gore gotovo svi igrači iz druge ekipe isto carine i siluju loptu bez neke konkretne ideje sta sa njom da urade :facepalm: Što se tice Mujagića njega su trebali negdje prvo na posudbu poslati da se malo kali jer ovakav ne može pridonijeti ekipi. Beganović ako ne smrša treba mu ispisnicu dati ili odbijati od plate, pa majka mu stara hoces li više poceti da licis na fudbalera. Mailson defanzivno loš.
objasnio :tokralju:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jan 2016, 17:28

ja ovo danas nisam gledao, ali dokazalo se da mi sa blagojevićem kao glavnim kreatorom igre ne možemo meda kad se protivnik brani. na kontre i polukontre možemo i tu je dosta bolji, ali u prvenstvu opet neće biti puno utakmica gdje ćemo se moći fokusirati na to. mislim da će zola, bekrić i amir imati prednost ako se nešto baš, baš nepredviđeno ne desi.

a to prva, druga ekipa ja ne znam ko normalan može i pomisliti da mi imamo dvije i približno jake ekipe. odakle i na osnovu čega?

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 26 jan 2016, 17:48

ChWilla je napisao/la:ja ovo danas nisam gledao, ali dokazalo se da mi sa blagojevićem kao glavnim kreatorom igre ne možemo meda kad se protivnik brani. na kontre i polukontre možemo i tu je dosta bolji, ali u prvenstvu opet neće biti puno utakmica gdje ćemo se moći fokusirati na to. mislim da će zola, bekrić i amir imati prednost ako se nešto baš, baš nepredviđeno ne desi.

a to prva, druga ekipa ja ne znam ko normalan može i pomisliti da mi imamo dvije i približno jake ekipe. odakle i na osnovu čega?
Danas ruku na srce Enis je bio kreator, a ne Blagojević. On je samo stajao i posmatrao igru. Enisu svaka čast na borbenosti. Sa Zolotićem, Amir i Bekrić eventualno Blagojević mogu opušteno igrati prema naprijed, bez Zolotića mi smo klinac od ekipe. Nema veze što je na posudbi, ali ovaj momak bi trebao igrati svih 90 minuta, svaku utakmicu u ovoj polusezoni.

Beganović na prednjem veznom :facepalm:

I kad smo kod druge ekipe, danas su Enis i Blagojević vecinom igrali oko 40-50m od našeg gola što je u stvari mjesto našim štoperima u ovakvim utakmica. Ako hoćeš posjed i da stvaraš prilike, štoperi moraju biti visoko naprijed, bekovi da djeluju kao krila, a krila kao krilni napadači. Npr. Stevanović i Kramarić moraju biti većinu vremena na mjestima gdje su danas bili Tiago i Memija, a ova dvojica moraju biti bliže golu i dalje od aut linija.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 26 jan 2016, 17:48

Furke sa fejzbuka da smo haman Real . Početak priprema , Edis želi sve da isproba i da nadje dobitnu kombinaciju . Što se tiče Blagoje , moguće da će Edis u nekim utakmicama igrati i sa Blagojevićem , Zolotićem , Amirom , Bekrijom i Memijom . A u špic Lendrić ili OK .
Brkica

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jan 2016, 17:52

Ovo su svakako tekme gdje su noge teške, vjerujem da trenutno igrači najviše rade na podizanju fizičke spreme, tek u Antaliji bi mogli uzimati za ozbiljno partije određenih igrača, do tada nema se nešto pametnije pisati bar vezano za igru na terenu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2016, 18:02

Imam osjecaj da je ovo danas namjerno ovako odigrano, protiv Veleza ce biti druga prica. Naravno treba se spustiti na zemlju i izvuci pouke dok jos ima vremena.

Jedva cekam da nas vidim protiv ukrainaca, danaca, slovaka, tu cemo vidjeti pravo stanje, a onda ih kritkovati ako zasluze to losom igrom i nezalaganjem !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 26 jan 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 26 jan 2016, 18:02

Slabo jeste izgledalo vala, tek su pocele pripreme. Sad ce Edis jos žešče da ih pritisne.
Bice bolje aBd
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 26 jan 2016, 18:07

Ne shvatam ove što pišu da je neko ograničen što piše postove ili neke analize.
Naravno, ovi što su ocrnuli sve, od sve i jednog igrača, do trenera su malo pretjerali, ali moj prethodni post se zasnivao na viđenju, ne samo ove utakmice, nego i prije.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 jan 2016, 18:14

Idealno
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, rimljanin90 i 41 gost.