Uh, e rio potpisrio_Ferdy88 je napisao/la:Panthersi.alemsa je napisao/la: To ih mozda ti tako dozivljavas, ja ih dozivljavam k'o Seattle Seahawkse.
Cam = Curry
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Uh, e rio potpisrio_Ferdy88 je napisao/la:Panthersi.alemsa je napisao/la: To ih mozda ti tako dozivljavas, ja ih dozivljavam k'o Seattle Seahawkse.
ma Panthersima prva godina, a i simpa su vecini, Hawks su 2 godine zaredom dominirali, skoro pa preslikani, arogantni u pm, Sherman u vidu Greena, Wilson u vidu Currija, jedino im Lynch bio rega nesto kao ovamo Barnes.rio_Ferdy88 je napisao/la: Panthersi.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma igrom vise, a nije ni Cam svima drag, taman dogodine ce biti tu negdje.

Ma vecina gotivi Cam-a, degradiraju ga mozda oni sto traze razlog da tvrde svoju tezu "ne vjeruj crnom QB". A sve ih lagano tjera u misije ruperio_Ferdy88 je napisao/la:Ma igrom vise, a nije ni Cam svima drag, taman dogodine ce biti tu negdje.
Da hahahaa.boli ga qurac sto bi ja volio da i mene stocira da mu bar imanje uzmemkad_kako je napisao/la:Equipment staff member je upravo postao milioner.
Curry ima samo prospect da bude , jedino ako osvoji 5 prstenova ,i bude imao jos 5 sezona na ovom levelu kao ove godine moze se govoriti... , smjesno je nekoga ko ima 27 godina tu trpati , za 5-7 godina onda se moze tek rangirati .tuzlak1987 je napisao/la:ESPN zvani Curry cetvrti najbolji PG u historiji igre
Nevezano za temu, moj komsija je tamo uradio zenuSaltCityAttack je napisao/la:Da hahahaa.boli ga qurac sto bi ja volio da i mene stocira da mu bar imanje uzmemkad_kako je napisao/la:Equipment staff member je upravo postao milioner.
tuzlak1987 je napisao/la:Nevezano za temu, moj komsija je tamo uradio zenuSaltCityAttack je napisao/la:Da hahahaa.boli ga qurac sto bi ja volio da i mene stocira da mu bar imanje uzmemkad_kako je napisao/la:Equipment staff member je upravo postao milioner.sada zivi u prikolici nekoj, zeni citavo imanje pripisano
ne mora znacitmiki_92 je napisao/la:kad si na dnu simpatican si, cim dominiras odmah si arogantan
al' dobro, vazda su ljudi mrzili uspjesne
Belmin6 je napisao/la:Pa yeboga više Curry, kakve opsesija za likom koji igra basket, a ne košarku.
Pa ima ova liga dosta dobrih igraca, dosta boljih od tog malog ljigavca.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.