Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

daffy
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 15:57

prije ces uspjeti u bih nego u izraelu.. garantujem ti.. jos kad krene repka, pa ti uopste neces biti u planu.. prije ce manager izabrati nekog iz svoje lige, nego rizikovati sa nekim strancem kao sto si ti..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 31 maj 2010, 16:16

daffy je napisao/la:prije ces uspjeti u bih nego u izraelu.. garantujem ti.. jos kad krene repka, pa ti uopste neces biti u planu.. prije ce manager izabrati nekog iz svoje lige, nego rizikovati sa nekim strancem kao sto si ti..
ok,tako ti mislis ;)

Pa sta cu u nasoj ligi,igram u timu u kojem su aktivna 2 igraca i ja,trenera nema,sto automatski znaci da nema timskih treninga-kako da napredujem vise? Imam bolje uslove ovdje,ovdje i ostajem a u ostalom to je moja briga,tebi ako je do zajebancije i ako hoces da igras u nasoj ligi,pa care niko ti ne brani,igraj i uzivaj 8-)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 16:22

:lol: sto me pogresno shvatas.. ispade kao da ja tebe nagovaram da predjes, ili da sebe ubjedjujem da ostanem.. :mrgreen:

ok, mozda bi propatio do kraja ove sezone.. ili eventualno do kraja sezone 5.. ali tada bi postao slobodan igrac i mogao bi otici u bilo koji klub.. iskreno, radi cega igras ovu igricu? da budes najbolji ili radi zaebancije sa ekipom?

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 31 maj 2010, 16:32

daffy je napisao/la::lol: sto me pogresno shvatas.. ispade kao da ja tebe nagovaram da predjes, ili da sebe ubjedjujem da ostanem.. :mrgreen:

ok, mozda bi propatio do kraja ove sezone.. ili eventualno do kraja sezone 5.. ali tada bi postao slobodan igrac i mogao bi otici u bilo koji klub.. iskreno, radi cega igras ovu igricu? da budes najbolji ili radi zaebancije sa ekipom?
iskreno,da budem najbolji ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 18:38

dobro, mada ova igra nije za individualce.. vec je najbitniji timski rad.. ali svako fura svoje..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 31 maj 2010, 21:45

samo da pohvalim svoju ekipu bih4life nakon 1-o prvog poluvremena,preokret u drugom i pobjeda 3-0,zavrsili na drugom mjestu
edit:ocemol makar u kup uefa sad
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 31 maj 2010, 21:46

elninho_resTO je napisao/la: nakon 1-o prvog poluvremena,preokret u drugom i pobjeda 3-0,
1:0 i Vi preokrenuli na 3:0 ....dal je moguce ???? :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 maj 2010, 21:48

cestitam na na pobjedi cartoonsima nije im bilo lako ali eto.....a znaci bice i ovdje repka........ :) :) :)
-RIVALDO-

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 31 maj 2010, 21:49

Emir_ZENICA je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la: nakon 1-o prvog poluvremena,preokret u drugom i pobjeda 3-0,
hahah...izvini domene je(to neki bug),preokrenuli na 3-1 i taj jedan iz penala primili,imal kozainteresiran za prijateljsku posto je sezona gotova
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 maj 2010, 21:54

elninho_resTO je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:
hahah...izvini domene je(to neki bug),preokrenuli na 3-1 i taj jedan iz penala primili,imal kozainteresiran za prijateljsku posto je sezona gotova
hehe sad ba samo cekamo da se osnuje novi klub pa da igramo ja ovako igram u timu9 ima menagera al nije nikad online i nemam timske treninge... a ipak mi je rating 34....i najskuplji sam u svojoj ekipi...najveci prosjek ocjena...tako da bih volio igrati bilo gdje samo da imam menagera i treninge.... :) :) :)
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 maj 2010, 21:56

bude li repka iz nase ekipe idu 100% joja,daffy,ja,krle,hamzinho. jer to je ne nenormalno. meni krletu i hamzinhu u utakmici ukupan prosjek ocjene 9.8.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 22:06

ja napustam ovaj klub.. fuj..

znaci citavu tekmu posla nisam imao.. samo krle, hamza i ado igrali se u napadu sa onim ljiljanima.. bjezi ba.. ako ima ko 3 miliona za najboljeg beka neka ih slobodno ulozi..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 maj 2010, 22:08

daffy je napisao/la:ja napustam ovaj klub.. fuj..

znaci citavu tekmu posla nisam imao.. samo krle, hamza i ado igrali se u napadu sa onim ljiljanima.. bjezi ba.. ako ima ko 3 miliona za najboljeg beka neka ih slobodno ulozi..
jbg daffy. i ja sam jednu utakmicu molio za loptu a igram veznog pa je nedaju. a tako ti je. al sta ces.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 22:13

:mrgreen:

ja ne molim za loptu.. mislim molio sam, ali ja molim da imam posla u defanzivi.. jer preko toga ja "prezivljavam".. nazalost, nista od toga nije bilo..

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 31 maj 2010, 22:16

senad_flamin je napisao/la: hehe sad ba samo cekamo da se osnuje novi klub pa da igramo ja ovako igram u timu9 ima menagera al nije nikad online i nemam timske treninge... a ipak mi je rating 34....i najskuplji sam u svojoj ekipi...najveci prosjek ocjena...tako da bih volio igrati bilo gdje samo da imam menagera i treninge.... :) :) :)

Nista flamini volio bih te vidjeti u prvacima za sljedecu sezonu pa cu vidjeti sta ce od toga biti :D ali poradit cu na tome ativno :D

p.s. dobit ces poruku od mene tamo, da ti objasnim neke stvari tako da se nadam da cemo srediti sve za sljedecu sezonu :D
Mes Que Un Club

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 maj 2010, 22:24

daffy je napisao/la::mrgreen:

ja ne molim za loptu.. mislim molio sam, ali ja molim da imam posla u defanzivi.. jer preko toga ja "prezivljavam".. nazalost, nista od toga nije bilo..
kako ces imati posla kad nas 3 gore sve uradimo. uzmemo loptu,izigramo se i zabijemo.

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 31 maj 2010, 22:27

meni termini utakmica ne odgovaraju, jednostavno baš kad trening imam jbg

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 31 maj 2010, 22:33

'el mogu ja dobit kakav klub popravljam se :ugeek:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 01 jun 2010, 06:51

catatm87 je napisao/la:meni termini utakmica ne odgovaraju, jednostavno baš kad trening imam jbg
uf, to je najgora stvar.. iskreno, najpametnije bi ti bilo da promjenis drzavu u kojoj igras.. malo se raspitaj u koje vrijeme igraju srbi, ako kod njih ne nadjes posao ( a da ti odogovara ) onda idi u neku drugu drzavu.. preporuka englesku, jer je lakse razumiti.. nema ti pomoci.. jbga.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 jun 2010, 08:15

daffy je napisao/la:ja napustam ovaj klub.. fuj..

gdjes najbolji :D :D :D

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.