Krleža ako pogodis ovog treceg (a neces 90% je u Borcu) otiđi brato u rajvoSa kod šibicara možda nađeš kuglicuAgamemnon je napisao/la:U pregovorima smo sa Stevanovicem,Djelmicem,
Colicem,kao i jednim strancem,vezni igrac ali njegov angazman zavisi od reprograma.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izvarali pola drzave na Vrelu BosneCocaine je napisao/la: otiđi brato u rajvoSa kod šibicara možda nađeš kuglicu![]()
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
došao im je laki, nemoj takoCocaine je napisao/la:Krleža ako pogodis ovog treceg (a neces 90% je u Borcu) otiđi brato u rajvoSa kod šibicara možda nađeš kuglicuAgamemnon je napisao/la:U pregovorima smo sa Stevanovicem,Djelmicem,
Colicem,kao i jednim strancem,vezni igrac ali njegov angazman zavisi od reprograma.![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma potpuno je normalno sto ste izgubili ali moras ocekivati par zajebancija nakon najavljivanja plavog proljeca 
Puno je novih igraca, tesko je to sve uigrati, vidjeti cemo na proljece na sta ce liciti.
Puno je novih igraca, tesko je to sve uigrati, vidjeti cemo na proljece na sta ce liciti.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako si ti bolestan lik jbt.Brini se za svoj klub
Sta je smjesno sto je momak izabrao Zeljeznicar matere ti.
Kakav bolestan lik nevjerovatno.
Vise je postova citirao i kopirao sa Slobodine teme nego sto je bio jesenas puta u vrapcicima.
Opterecena lika u pm.
Vise je postova citirao i kopirao sa Slobodine teme nego sto je bio jesenas puta u vrapcicima.
Opterecena lika u pm.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne čudi me, čak mi je i čudno zašto ih i više nije bilo. Da je bilo ko od vas imao priliku vidjeti najave navijača fejzbučara, ne bi do ovog trenutka stali sa provokacijama, vjeruj mi. Da smo jači, definitivno jesmo ! Da imamo razloga za BLAGI optimizam, imamo, naročito kada uporedimo dovedene igrače sa onim balvanima koji su nastupali u prethodnoj polusezoni.. Da li ćemo dominirati? Nećemo, ni mi ni bilo ko drugi. Da li ćemo izboriti plasman na europsku scenu? Niko ne zna, sa ekipom iz prethodne polusezone, sigurno ne bi.pinoglavi je napisao/la:Ma potpuno je normalno sto ste izgubili ali moras ocekivati par zajebancija nakon najavljivanja plavog proljeca
Neka smo ja i ti prozborili normalno
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Brato ma loze te raja. Zao mi te. Nego za Lakicevica dobar igrac 100% ali tesko da cete nesto s mini Velezovom flotom koja je kod vas Skahic Ivetic Haurdic Lakicevic. Da su valjali nebi kod nas igraliAgamemnon je napisao/la:Kako si ti bolestan lik jbt.Brini se za svoj klub![]()
Opterecena lika u pm.
Sve u svemu zanimljivo ce biti proljece, vidjeti cemo koje se biti bojePipiDugaCarapa je napisao/la: Ne čudi me, čak mi je i čudno zašto ih i više nije bilo. Da je bilo ko od vas imao priliku vidjeti najave navijača fejzbučara, ne bi do ovog trenutka stali sa provokacijama, vjeruj mi. Da smo jači, definitivno jesmo ! Da imamo razloga za BLAGI optimizam, imamo, naročito kada uporedimo dovedene igrače sa onim balvanima koji su nastupali u prethodnoj polusezoni.. Da li ćemo dominirati? Nećemo, ni mi ni bilo ko drugi. Da li ćemo izboriti plasman na europsku scenu? Niko ne zna, sa ekipom iz prethodne polusezone, sigurno ne bi.
Neka smo ja i ti prozborili normalno
A kako cemo normalno prozboriti kad visimo na pl prepucavanja, moras razum ostaviti sa strane kad ovdje udjes. Osim pastrmke, on ga ni nema
Nad tobom sunce najljepše sja
- Evolution87
- Kontakt:
maze vam uprava oci sa ovim dovodjenjem igraca nakon kiksa, ko i nama onomad. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
losiji ne mozemo biti nego sto smo sad na tabeli...Evolution87 je napisao/la:maze vam uprava oci sa ovim dovodjenjem igraca nakon kiksa, ko i nama onomad.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zivota mi, prije par trenutaka mi je isto palo na pametEvolution87 je napisao/la:maze vam uprava oci sa ovim dovodjenjem igraca nakon kiksa, ko i nama onomad.
Trazit ćemo revanš Čapljini, mozda sada izborimo remi. Slobodi se za one navodne krađe igrača, već revanširamo
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 jan 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
J*** ga njegovi iz dreznice podvelezja i stoca, pa udario po vamay jbg ne zna coek sta znaci dolazak igracay u njih je to strani pojam...Citam Boljava, Visici i Bekija doveli igrace na polusezoni, samo div iz predgrađa nista:DAgamemnon je napisao/la:Kako si ti bolestan lik jbt.Brini se za svoj klub![]()
Opterecena lika u pm.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
j e b a n i smo sad sto smo ovdje na forumu stevu potpisali a on hladno od sutra u dolini mumijevih
...odo ja,vi sto ostajete muski podnesite udarce

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Boli vas qrac, uvijek za alternativu imate igrače Palerma.Agamemnon je napisao/la:Jaoo mozes ti i bolje.arelinho je napisao/la:Miroslav Stevanovic potpisao za Slobodu.
![]()
![]()
Sloboda mu je ponudila svoje uslove,momak je izabrao Zelju.I jbg sta je tu smijesno svega ti.![]()
Neka sam dozivio da se i nasi klubovi takmice u necem vrijednijem spomena.
Sretno vam sa njim.
Puno rizikujete da bi pokusali preko lutrije kao sto je kup.
Ne igra steva za klikere da vam se ne obije o glavu ali vasa stvar
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Koliko ste to davali Stevanoviću pa je odbio ? pozzAgamemnon je napisao/la:.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ko mi prosli prelazni rok... najavljujemo ko ludi, a svi na kraju zavrsise negdje drugostaragarda je napisao/la:j e b a n i smo sad sto smo ovdje na forumu stevu potpisali a on hladno od sutra u dolini mumijevih![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Volio bi i ja znam tu pp cifruJaozinho22 je napisao/la:Koliko ste to davali Stevanoviću pa je odbio ? pozzAgamemnon je napisao/la:.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
karton pilecih vratova i da se ozeni u tz...Husic bi snosio troskove svadbeJaozinho22 je napisao/la:Koliko ste to davali Stevanoviću pa je odbio ? pozzAgamemnon je napisao/la:.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stevanovic vise nego Ordagic i Govedaricajovanmaksimovic je napisao/la:ko mi prosli prelazni rok... najavljujemo ko ludi, a svi na kraju zavrsise negdje drugostaragarda je napisao/la:j e b a n i smo sad sto smo ovdje na forumu stevu potpisali a on hladno od sutra u dolini mumijevih![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Zali sebe i svoj klub.svoj grad barem ono sto je ostalo od njega.Cocaine je napisao/la:Brato ma loze te raja. Zao mi te. Nego za Lakicevica dobar igrac 100% ali tesko da cete nesto s mini Velezovom flotom koja je kod vas Skahic Ivetic Haurdic Lakicevic. Da su valjali nebi kod nas igraliAgamemnon je napisao/la:Kako si ti bolestan lik jbt.Brini se za svoj klub![]()
Opterecena lika u pm.
I opet nisi odgovorio.
Momak je imao nekoliko ponuda, medju njima nasu.izabrao je fk Zeljeznicar.
Sta je smjesno.
Imao je vec prije nasu ponudu imas intervju sa Azmirom gdje potvrdjuje interes za njega.
Imas video gdje predsjednik spominje ibricica i da smo ga davno mogli dovesti.sta je tebi tu smijesno.to nije iz moje glave nego je cinjenica da je postojao interes za momka kako sada tako i prije.I sve to je potvrdio Husic.
A tebi je smjesno nesto.....
Svasta.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.