PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Franco Vasquez u Slobodi, i nije mu neka statistika vala 
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Krleza ja znam koji vam igrac dolazi 100% strasan igrac. Napadac. Nije loza svega mi 
- Jaozinho22
- Kontakt:
Tražim da je javno napiše ne mora u pp a može ako hoće
Ibra vam je odbio 3,500 evra koliko li je Stevanović 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Koji je ovo tata jedinisloboda72 je napisao/la: Šta će mi Stevanović koji je u silaznoj putanji kao niz skijašku skakaonicu.On je na putu od" zvijezda do trnja".
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hajmooo budaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
probaj ti trcat bez da jedes ista 3 mjeseca. ljudi gladni bili, proigrat ceCocaine je napisao/la:Brato ma loze te raja. Zao mi te. Nego za Lakicevica dobar igrac 100% ali tesko da cete nesto s mini Velezovom flotom koja je kod vas Skahic Ivetic Haurdic Lakicevic. Da su valjali nebi kod nas igraliAgamemnon je napisao/la:Kako si ti bolestan lik jbt.Brini se za svoj klub![]()
Sta je smjesno sto je momak izabrao Zeljeznicar matere ti.
Kakav bolestan lik nevjerovatno.
Vise je postova citirao i kopirao sa Slobodine teme nego sto je bio jesenas puta u vrapcicima.
Opterecena lika u pm.
goveđigulašmajka
Kidaš komšija humorom 
pastrmka jos odavno je Sloboda u kontaktu sa Stevanovicem.tebi degeneriku je lakse dva metra u pakas nego cent u glavu.
cuj smijesno mu nesto.
http://****/clanak/9830/azmir-h ... -pojacanje
momak je imao vec davno nasu ponudu,ponovili smo je sada,izabrao je Zelju.sta je tebi smijesno matere mi...
cuj smijesno mu nesto.
momak je imao vec davno nasu ponudu,ponovili smo je sada,izabrao je Zelju.sta je tebi smijesno matere mi...
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 26 jan 2016, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovo je cak i bilo smijesno jbg hahah
Znaci tvoje insajderske su sa sportavazaAgamemnon je napisao/la:pastrmka jos odavno je Sloboda u kontaktu sa Stevanovicem.tebi degeneriku je lakse dva metra u pakas nego cent u glavu.
cuj smijesno mu nesto.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Izgleda da Azmir ipak nije svemoguć. Izjeba ga Misimović 
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kikaš de mi reci jel vam još onaj frontaš Mujo Taslidza pomocni trenerCocaine je napisao/la:Kidaš komšija humorom
ono nije trebalo biti smjesno vec zalosnoCocaine je napisao/la:Kidaš komšija humorom
ovisi o danu. Srijedom je Salko domar zadužen za zalivanje terena pa je on taj dan ujedno i pomoćni trener. Subotom je salko uglavnom na njivi pa se taj dan trenira bez pomoćnog.stiglic je napisao/la:Kikaš de mi reci jel vam još onaj frontaš Mujo Taslidza pomocni trenerCocaine je napisao/la:Kidaš komšija humorom
Zadnja izmjena: rigotina, dana/u 26 jan 2016, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
goveđigulašmajka
Re:
Ponasas se tako.poput balavca.Cocaine je napisao/la:Stani bola nisam ni ja tebe vrijeđao. Hvalis se insajderskim a lijepis linkove sa sportavaza. Jeli ti to izvor koji je prije 10-ak godina vidio naseg Mrvu Serdarevica pred potpisom za Liverpool hljeba tiAgamemnon je napisao/la:koji degenerik insan nevjerovatno.
Kakav avaz i insajderske.saberi se procitaj barem datum toliko si valjda pismen.
Momak napravio intervju sa njim.
Samo ti kazem da je kontakt vec odavno postojao.
A stobom je svakako nemoguce komunicirati.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Hvala ti sto se brines. Divno od teberigotina je napisao/la:ono nije trebalo biti smjesno vec zalosnoCocaine je napisao/la:Kidaš komšija humorom
Re:
Gdje je sad Mrva? On je meni krvav bio u Želji, al' yebi ga ima više osvojenih liga nego SlobodaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam ni ja tebe vrijeđao. Hvalis se insajderskim a lijepis linkove sa sportavaza. Jeli ti to izvor koji je prije 10-ak godina vidio naseg Mrvu Serdarevica pred potpisom za Liverpool hljeba tiAgamemnon je napisao/la:koji degenerik insan nevjerovatno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Re:
Mislim da je u Slogi iz Ljubuskog. Ima jedna za njega kad je bio u juniorima Veleza. Bili na nekom turniru u Svedskoj. Slobodnjak sa 30 metara i tata u raslje. Sudija ponisti gol i ponovi izvodjenje a ovaj opet u isto mjesto. Sve sto je bilo na stadionu ustalo. Talenat drama bio ali ga poroci syebalibagrcavi je napisao/la:Gdje je sad Mrva? On je meni krvav bio u Želji, al' yebi ga ima više osvojenih liga nego SlobodaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam ni ja tebe vrijeđao. Hvalis se insajderskim a lijepis linkove sa sportavaza. Jeli ti to izvor koji je prije 10-ak godina vidio naseg Mrvu Serdarevica pred potpisom za Liverpool hljeba tiAgamemnon je napisao/la:koji degenerik insan nevjerovatno.
ukoliko sloga ostane u ligi imat ćete ga priliku gledat i iduće sezone uživo
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.