FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
nukleusmember
- Kontakt:
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta ce nam on zasto ne Doumbia? Roma pravi probleme?Zukanovic je napisao/la:Kirill Panchenko dolazi i Duljevic u CSKA
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:E jesu i doveli pojacanja,pregledali sve utakmice svojih klubovi u u polusezoni.muhamedhulk je napisao/la:Sta je ovo Stevanovic kod kona otisao...plus lazni mostarci su se drama pojacali...jbt pa ne mogu zamisliti kakvo svrsavanje/jaukanje ce nastati kad mi zavrsimo prelazni rok (svrsavanje jer ocekujemo igraca boljeg od svih u ligi, jaukanje ako isti ne potpise i ne dodje niko)
Sad i ja pocinjem biti zabrinut, sito ti ljubim
Ma na ovaj SFKPitarBordo je napisao/la:Zavisi na koji se prelazni rok misli.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kod nas nema pojačanja. I nema potrebe da se izmišljaju Rusi nekakvi.
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
taj kramar necu da gubim vrijeme na njega,a vidis da se ozbiljno racuna na simeunovica zamjena za duljevica hahahha.I koliko znnam za simuna nije stvar igracke kvalitete nego nesto u lijevo.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Samo opusteno kad vam ja kazem bosna ce se tresti ubrzo vec je sve dogovreno bice ubrzo objava zvanicnaAnex je napisao/la:Samo lupaju niko veze nemajoker90 je napisao/la:Đe onaj bot da najavi 2 kapitalca, da se opustimo svi i da nema razloga za brigu?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zemljotres?kraljlavova je napisao/la:Samo opusteno kad vam ja kazem bosna ce se tresti ubrzo vec je sve dogivoreno bice ubrzo objava zvanicnaAnex je napisao/la:Samo lupaju niko veze nemajoker90 je napisao/la:Đe onaj bot da najavi 2 kapitalca, da se opustimo svi i da nema razloga za brigu?
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
BitiSrcemVezan je napisao/la:hoćemo i mi pojačanja
Evo ti Dževad
-
kraljlavova
- Kontakt:
RedEvil je napisao/la:Simba vec se trese,oni anamo vcrs objavilinego ima li sta za nas
![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta je sa Medunjaninom? To nece kod nas ili se predomislja
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Yebu nas ove licence ocm, a ne pare i kvalitetni igraci
I Vranjes razmisljao, i valjda ga Halilovic na jedvite jade ubjedi da ode u Spaniju.. Malo falilo da potpisee..muhamedhulk je napisao/la:Nama ostaju virsle Ovako.
Sta je sa Medunjaninom? To nece kod nas ili se predomislja![]()
Fuck youu Aleneee...
A Medunjanin ne voli zimu, zato nece da dodje.. Kaze da je Sarajevo na Majorci, nebi ni razmisljao
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, adoado, Aduka87, Ammko99, aqarius, Arma00, Atlanta, Babayaro, Beli98, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, BurekSasirom, casual033, DirkNowitzki, DoktorXabaras, Fudo, GBBP87, Google [Bot], haklamas, Haksss, Helemnejse, iliyaa8, James1987, johntravolta123, KarloIvandic, Kkkdbr, Kockoglavi, kraljlavova, kupus army, Kyle88, Laganini1986, Lavcina, mire96, mnon46, MokraKifla, n0dix, nokee, Oerde, OzmoodPinglewood, Pantelija, Pitar6785, Pitaristok, Rahma, Scholl, siroliver69, svrakino1921, trunks1946, tuitamo, Turo, Uknaac, Velaxsa, w0st, Zeljoo1921 i 580 gostiju.